dobrý deň... chcela by som vas poprosiť o radu. mam uz skoro 17 rokov, no prsia mi velmi ovisaju. je to nejaka vada? nemozem byt bez podprsenky pretoze samej sebe sa uz kvôli tomu nepacim. priatel si to tiez vsimol a dava mi nepekne narazky na ne ked videl ako som bola bez podprsenky. pomozu na to nejake cviky? uz si neviem dat rady, vdaka za vsetky odpovede vopred.
@lobic To povedz babam co ma tu bicovali za to ked som povedal ze vo vztahu sa urcite veci zaobaluju alebo nevyslovuju. Uprimnost nadovsetko , vraj 😀
@niquska55555 Mozes skusit lahke cviky s lahkymi cinkami alebo gumou. Existuju aj spevnovacie kremy na pozdvihnutie poprsia a taktiez masaze ktore vcelku funguju ale musia sa robit pravidelne a dlhodobo. Uspech je neisty ale v tvojom veku si myslim ze by sa este co to mohlo dat zachranit. Samozrejme spravny vyber podprsenky z dlhodobého hladiska je nutnost. Ale to sa podla slov neda jednoznacne povedat. Prestuduj co to na nete ....
@niquska55555 ako to čo je za priateľa teda? A jemu dolu neovísa ?! Nehnevaj sa na mňa ale keby má môj dáke narážky na moje prsia tak ho zotriem hneď. Žiadne cviky nepomôžu na prsia to je kravina ako aj tabletky na ich rast ... A ty buď rada že ti má čo ovísať, sú ženy ktoré tam nemajú ,,nič,, a nerobia si z toho vrásky 😉
Uprimne ti poviem, ze s tym neurobis nic. Ja som take mala hadam od 15tich, trochu lepsie vyzerali akurat pocas dojcenia a teraz je to zase des :D prsniky su koza a tuk, mozes mat pod tym vycvicene svaly kolko len chces, ale tuk a koza sa nijak poznatelne nezdvihnu. Poviem ti ale uprimne aj to, ze ked si najdes spravneho partnera, bude ich milovat aj ovisnute a rovnako bude milovat aj tvoje strie, kila, vrasky a sediny 🙂
@kaja30 tak neviem celkom , či áno , ja som ich mala na bruchu , z podprsenky vyliezali , s oblečením ťažko , atď, kebyže mi povieš , že mám byť rada , asi by som ti rýchlo skočila do úsmevu 😀
ps : žiadne cviky , krémy , tabletky , to nepomôže
@lenocka12345 a čo si s nimi urobila?😲
@0silvia0 smer ------> plastická chirurgia a dala som si ich "opraviť" 🙂
@niquska55555 v tomto prípade je riešenie veľmi jednoduché, efektívne a trvalé - vymeniť priateľa. Celkom isto behá po tomto svete mládenec, ktorý nebude riešiť malichernosti.
Ak je to naozaj niečo, čo trápi teba samotnú, tak potom len šetriť a časom si dopriať plastickú operáciu. Ale kvôli chlapovi to nerob, žiadny na svete za to nestojí.
S priateľom by som sa rozišla a čo sa týka ovísania, tak skutočne neexistuje asi iná pomoc ako plastická operácia.
Co sa jednemu nepaci, druhy by mozno ocenil ovela viac, najdi si ineho priatela.
@lenocka12345 môžem sa spýtať čo stála úprava
@petra7481 všetko dokopy nejakých 1500€
@lenocka12345 tak môžem šetriť 😂ale to asi nie v banskej bystrici však
@niquska55555 neviem nežila by som s chlapom ktorý mi povie takú vec úplne v pohode, ty mu na oplátku povedz, že by bol pekný s pár cm naviac :D Narodila si sa taká neurobíš nič, plastika možno alebo cvičenie 🙂
1. chlapa (asi skôr muža, lebo "chlap" by toto nikdy nepovedal) pošli do prdele
2. ty sa buď s tým vyrovnaj alebo choď na operáciu
ja mám tiež také, odkedy si pamätám 😞 bez podprsenky ani ranu. bývalý sa ku koncu vzťahu (ešte sme - teda minimálne ja - nevedeli, že už končíme) raz nevedel ani urobiť - bolo to to najponižujúcejšie čo som kedy zažila 😢 obaja mladí, zdraví, relatívne zaľúbení, no hrozné....
môj manžel ma miluje aj takúto a ja ho (aj) za toto ešte viac ❤
p.s. moja mama mala až do 55r krajšie prsia než ja ako teenagerka 🙄 to tiež nepridá na sebavedomí
Pozri, ja by som zas brala vacsie, hoci by si aj trochu poviseli, 😁 problem bude skor v priatelovi...
@petra7481 myslím, že ceny sa pohybujú plus mínis všade rovnako🙂
@niquska55555 no treba cvičiť, menej nosiť podprsenku a na spevnenie pokožky pomáha aj striedava sprcha, napr aj plávanie. Treba ratat s tým že každá žena má iný tvar pŕs 😁
@lenocka12345 tak hej, ale to je iný prípad, ale aby som si robila vrásky že sa môjmu chlapovi nepáčia moje prsia? Tak nech sa páči nájdi si takú ktorej prsia sa ti páčiť budú a nie že budem tolerovať jeho narážky a ešte sa z toho stresovať
ja som uz od 14 vedela, ze raz pojdem na plastiku, mne hned zacali ovisat prsia ako zacali rast.. s tym nic nespravis, je to proste tuk a zlazy, takze sa s tym bud zmier alebo chod na plastiku, tiez som si nedavala dole podprdu pred priatelom 🙂 az po opke
@zuzanka.zuzu inak moja mama ma 62 a take prsia, ze by sa za ne nehanbila ani 20ka 🙂 tiez som ich nezdedila..
@niquska55555 joooj priateľa by si mala poslať kade ľahšie 🙂 sú muži ktorým sa páčia aj take prsia nieje to žiadna vada. Pokial sa cítiš veľmi nepohodlne určite je v poriadku ísť na plastiku ako píšu baby ale byt tebou zapracujem na sebavedomí 🙂 buď rada že aspoň nejaké ceciky máš 🙂 sú dievčatá a aj ženy ktoré majú rovnú plochu ako aj ja a poviem Ti nieje to žiadna chvála ale ani mi to neprekáža muž ma ma rad takú aká som 🙂 bohužiaľ niekomu nadelí boh tak inému tak 🙂 hlavu hore sú dôležitejšie veci v živote 🙂 budeš rada že nimi nakŕmis v budúcnosti svoje dieťa a iné ta trápiť nebude
@niquska55555 škoda že nepises, aké veľké nosis kosicky na podprde. Ja som vždy mala A, slabé B a tiež mi od začiatku ovisali. Tak som cvičila a mne to dosť pomohlo. Vrch sa mi vyplnil a spevnel, vyzeralo to lepšie v podprde aj bez nej. Keď prišli deti, pridala som pravidelne natieranie spevnujucimi kremami a olejcekmi, lebo mám slabú elasticitu pokožky a musím povedať, že to dosť pomáha. Hlavne od toho čakať zázraky, ale keď mám obdobie, že cvičenie a natieranie zanedbam, tak to na tých prsiach vidím. Takze pravidelná a dlhodoba starostlivosť podľa mňa pomáha
.....Ale toho chlapa by som nechcela. Teraz sú to prsia, budú mu vadit aj iné veci, časom to príde 😉
Minimalne spevnovat, cvicit. Muzi su vizualne orientovani, darmo sa budete rozculovat. Od chlapa sa caka kopec veci, tak caka tiez nieco od partnerky naspat, ze dba na vzhlad. Chlap ma byt dokonaly a idealne keby bol zaroven svätec, ze mu nic nebude vadit (dokonca ani jeho uplny protiklad). 😉
Viacmenej mas na vyber naozaj bud si najst niekoho, komu to nevadi, (ale v tom pripade Ti bude musiet nevadit a prehliadnut na nom par veci tiez), alebo plastika. Byt mlada baba, poradil by som sa s lekarom (ci ano/nie a kedy - pred ci po dietati, doktor Ti asi hned povie pockat do 18-19 r, ci si to nerozmyslis) a siel do plastiky, ako mat nizke sebavedomie cely zivot.
Tym skor, ze kebyze mas byt schopnym muzom ako sa ocakava, tak cely zivot 30-40 rokov musis pracovat na plne obratky, zatial co na plastike si lahnes, zobudis a o hodinu si "novy" clovek. ;)
@niquska55555 rozid sa s priatelom, to co je za chlapa ze ti take hovori? Nevazi si ta. Vada to nie je proste take su, skus cvicit mohli by sa spevnit a trosku stiahnut ale moc nie.