Maminy poradte.Nemate skusenost ze v pračke pri prani neodteka avivaz, nadobka ostava plna nej plus este vody a pradlo nevonia :( nadobka poctivo vycistena aj filter a stale nic).Dakujem za rady
Hej,treba precostit tie trisky co vedu z nadobky do pracky.Nejakou ihlou,alebo drotikom..skratka co tam vojde
Ďakujem zienky, tak to sa este na to pozriem 🙂
ak ti to ani potom nepôjde, treba zavolať opravára. Nám sa takto zasekla hadička, proste nepreskočila z nádobky na prací prášok na nádobku na aviváž. Nevedeli sme to opraviť, lebo to bolo pod krytom pračky.
Asi by som si zavolala opravára, aby som nenarobila ešte väčšiu škodu :(
taky nám to robí a neviem čo s tým, najhoršie je že z toho to oblečenie fakt smrdí
Osobne si myslim,ze tam niet co pokazit,pokial to clovek len prepcha
Kryt sa da jednoducho demontovat teda aspon ta vrchna cas drzi len na 2 sroboch zozadu akurat sa to stalo aj mne a to som vatovymi tycinkami skusala tak idem demontovat zajitra napisem ci pomohli
@zabka1000 poprepichovat v nadrzke horne trisky a krasne to znova funguje ;)
Aviváž neodteká ak je slabý prúd vody. Treba vyčistiť sitko na ventile čo máte v stene, aj sitko v hadici. Bude upchaté vodným kameňom.
@jankapresov občas sa mi to stávalo, stačilo vyčistiť ten šuflík kde sa sype prášok a leje aviváž, aj ten kanálik kade to tečie do práčky, inak neviem...