Neodporúčam služby od Klimazone

johan155
1. aug 2024

Vazeni na zaklade vlastnej skusenosti neodporucam sluzby od spolocnosti Klimazone.sk
Po vycisteni klimatizacie a uhrade v hotovosti bol prislub zaslat protokol o servise klimy, dodnes nemam nic a ani potvrdenie o uhrade.
Opakovane dopytovanie sa mailom i telefonicky skoncilo tam...neodporucam ani z pohladu kvality vykonanej sluzby, do dnes neviem, kto klimu vyciati, ci slo o skoleneho technika alebo o "cloveka z ulice".

egonsk
1. aug 2024

@johan155 Space spol s. r. o.,
Námestie SNP 19
... chod tam osobne a vypitaj si doklady.

johan155
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
johan155
autor
2. aug 2024

@egonsk to ako naozaj ja mam ist osobne sa pozriet na schranku na namesti snp a povedat jej aby mi dala doklady? :D urcite je tam veeeelikanska kancelaria. A tam za stolom sedí pán šéf a s radosťou mi vydá protokol. Bolo potrebné toto komentovať¿ nezdá sa Vám, že keby si to viem vypýtat normálne neupozorňujem ľudí?ja si to nemám čo pýtať, mne to malo byť zaslané, dokonca mi to tak bolo povedané. Po servise Vam šéf zašle protokol. A aj zaslal, včera a čuduj sa svete, môj podpis v kolónke objednávateľ to nebol...Stačilo povedať že pes zjedol, nemám či nedá sa, lebo .... ale ešte sa za mňa podpísať (neviem kto, no môj podpis to nebol ale vraj protokol pre mňa, adresa by aj sedela, meno troška skomolené, typ klimatizácie iný...asi je toho fakt veľa...), to už je next level. Nech posúdia príslušné orgány.

egonsk
2. aug 2024

@johan155 myslim, ze na snp19 kedysi sidlila VUB, ale tak netusim, ze sa tam vznikla zbierka schrankovych firiem, preto som ti odpisal tu adresu z ich webu. Nemusis hned prskat ako prskqvka, vacsina kudi sj tu nedokaze ani len precitat VOP, tak potom sq nediv, ze som ti odpisal adresu. Navyse ciastocne patris k nim, ked si vlastne u nich objednala nejaku sluzbu a vedela si, ze je to schrankovka bez riadneho office, kde by sa ti niekto povenoval ;) Cize potom je uz neskoronaplakavat....

johan155
autor
3. aug 2024

@egonsk panenka svata, nechapem absolutne vase myslienkove pochody. Tyka sa vas to? Ste ich zakaznik, boli ste alebo budete? Jasne ze mam precitane VOP, viem kde je sidlo a viem kto je statutar. Co ma adresa sidla spolocnosti s nedolozenym potvrdenim o platbe a nepredlozenym protokolom, kt. je slubeny a s tym, ze mam take indicie sa niekto podpisal za mna v preberaku?????????? Ci ste z tej firmy?
Ja som este nezacala, cakam trpezlivo na opravu protokolu. Mojim ucelom je upozornit na zaklad vlastnej skusenosti aby si dali zakaznick pozor a ziadali si slubeny protokol a potvrdenie. Naco mi je ich adresa akoze? Moj komentar na schranky bol vysmech vasho komentara ze si mam po podklady prist. Mna absolutne nezaujima ci tam kancel je alebo nie je. Poslali ste ma vypytat si papiere, tak som vam napisala taku istu blbost.
Pozdravujem vas a cudujem sa vasmu zaujmu reagovat na moj komentar v suvislosti s tout spolocnostou. Citat viem velmi dobre, btw.

egonsk
3. aug 2024

@johan155 ospravedlnujem sa, ze som vobec slusne zareagoval, lebo ako vidim, je to hrach na stenu hadzat. Boli ste podvedena nejakou suflikantskou firmou a este sama ste si zavarili, lebo hned pri montazi ste netrvali na spravnych dokladoch, ale naivne sa spoliehala na nejake sluby... (normalny cl9vek by nezaplatil v hotovosti bez potvrdenky). A clovek v dobrom poskytne adresu firmy, ktoru nasiel na ich stranke a hned ho sprdnete, akoby pisal hluposti. Nie, hluppsti pisete vy a nech reagujete akokolvek na mna, mne je uplne ukradnute, ze ste sa nechali napalit a uplne by ma neprekvapovalo ani keby ste patrila medzi ludi, co su schopni vyhodit peniaze v sacku z okna falosnemu policajtovi, alebo poctivo natukala svoje udaje k internetbankingu, alebo emailovej poste na vyzvu vo fake mailu, lebo by ste verila, ze vas ucet bude zablokovany... oooch.

johan155
autor
4. aug 2024

@egonsk ja som vas o sidlo neziadala a ani o pomoc pri rieseni problemu. Dala som svoju vlastnu skusenost so spolocnostou. FA sa bezne vystavuju aj po uhrade. Pisete, ze si mam doklady vypytat, ze patrim k ludom co si nevedia precitat VOP, ze som sa nechala napalit a pod. Ja som si zavarila? Ja sama sebe urcite nie.
Moj prvy prispevok nie je o tom: "co mam teraz robit lebo ma obabrali..."
ja vas a ani nikoho neziadam o riesenie. Davam recenziu spolocnosti, lebo chcem a mozem. Ja budem rada, ak moja slusenost pomoze dalsim potencialnym zakaznikom, od toho su recenzie a skusenosti. Mna vase sposoby riesenia a vas nazor na mna absolutne nezaujima, ba az mi je smiesne, ze ja zaujimam vas :D

egonsk
4. aug 2024

ok, sorry, ze som sa vobec ozval a vdaka za tvoje skvele upozornenie, iked je v rozpore s viacero bodmi VOP modreho konika, bod 58 😉😁
Vystupujes a reagujes tu takym stylom, ze je zbytocne pokracovat, ludia by si nas mohli pomylit.
Na moj prvy prispevok sa dalo zareagovat uplne inak a slusnejise a nebola by sa rozvijala akakolvek dalsia debata, avsak som jej vdacny, ukazuje realitu.

johan155
autor
4. aug 2024

@egonsk Ak je moj prispevok v rozpore s VOP, tak ma nahlaste a vybavene. Easy. Preco komentujete, ak prispevok nie je v sulade s VOP bodom 58. Ja som neziadala o debatu s vami. Ja som od vas nic nechcela a ani nechcem. Ani rozpravat sa s vami nechcem no bavim sa na tom, ze vam to doteraz nejak nedoslo. Ja som minula cas a energiu na napisanie svojej skusenosti, lebo na google sa napisat neda aby som potecinalne mohla ulahcit rozhodovanie inym. Ja vam ani nechcem rozumiet, lebo to sa neda. Ako ste sa dopracovali vobec k mojej "diskusii" ak nemate s touto temou nic? Preco ste ma hned nenahlasili a neblokli ak porusujem VOP? Je to nuda alebo co je to komentovat nieco, co sa ma netyka...

egonsk
4. aug 2024

@johan155 🙄 no comment. 🤐

vlastnynazor
4. aug 2024

@johan155 dakujem za info. Uvazujem o klime, tak kazda referencia sa hodi.