Neodpisujúce predávajúce z bazára

sosanna88
30. apr 2014

Aj vam sa stava, ze vam na bazari neodpisuju?
mna ide rozrtrhat ked niekomu napisem a absolutne sa neozve...uz to, ze niekto sa ozve na moj inzerat a potom sa na to vyprdne a neda vediet ci danu vec chce alebo nie neriesim ale ked mam ja zaujem o nieco, tak by som sa rada niekam dalej pohla. potom cakam a cakam a milostive sa neozvu, tak neviem ci mam hladat dalej alebo co....vrrrrrr....
to len tak, bo som rozculena momentalne🙂

nice202
30. apr 2014

@sosanna88 uz sa tu x krat riesil problem, ze niekomu nezobrazuje upozornenia v bazari. Bohuzial, stalo sa to aj mne. Je to nejaky problem....

sosanna88
autor
30. apr 2014

@nice202 a to preco?
potom sa mozem rozculovat...🙂

nice202
30. apr 2014

@sosanna88 neviem, nejaka chyba na stranke... vela vela krat sa na to predavajuce stazovali ☹

sasajka
30. apr 2014

@sosanna88 Mne v poslednom čase tiež zopár predávajúcich vôbec neodpísalo, a to aj z PROshopov, tiež neviem, či im za to nestojím alebo čo 😉 A tiež potom ako ty, váham, či hľadať ďalej, alebo čakať aj niekoľko dní, či sa ozvú...

monicm
30. apr 2014

@sasajka
@sosanna88 skúste napísať ešte raz,prípadne aj napíšte IP.môže sa stať,že naozaj nedostal/a vašu reakciu,prípadne sa stalo niečo,pre čo nemôže odpovedať.a ak vám to súri,alebo sa vám nechce čakať viac ako 2 dni na odpoved,hľadajte dalej...............ved záujem neznamená,že to musíte vziať,ked normálne napíšete,že ste to museli riešiť a nedostávali ste odpoved,každý normálny človek to pochopí