Ahojte rada by som vás upozornila aby ste neodpovedali na číslo 0902582618 je to nejaký pedofil.
Dala som inzerát na bazos kde predávam rifle kratase sukne atď. Zrazu sa mi ozval niekto z tochto čísla. Keď som chcela odpísať vždy mi to dalo odoslanie neuspesne. Nerozumela som prečo keď iným mi posielať SMS išlo. Tak som najprv mu napísala z mobilu mojej mami aby mi napísal na mail. Namiesto toho vyvolával aj mame aj mne. Nezdvihali sme. Potom som došla na to ze zakaždým keď mu nanovo napíšem sa tie spravy pošlú tak som mu takto odpisovala (celý čas s si myslela ze to je žena).... Už to aký drzý bol ze ani ďakujem, prosím, mi prišlo divne.. Stále ma otravoval furt chcel fotky. Tak už som sa fakt vytocena a vyhľadala som si to číslo na internete kde som zistila ze ide o nejakého hnusneho úchylaka. Písali tam viaceré ženy ze im takto odpovedal na inzeráty...
smer policia
inak maš troška aj odvahu takto niekoho onálepkovať na nete.... môže ťa zažalovať za urážku... 😉
toto by som určite na nikoho nepísala - a už isto nie verejne....😉
Mne skôr pripadá ako nadržaný ehm, ako to slušne povedať. No určite nie pedofil. Konverzácia je na oboch stranách prapodivná, ten človek pôsobí ako čudák veľmi jednoduchej mysle a vyjadrovania sa. Ale ani tvoj písomný prejav neobsahuje prvky zložitejšieho zmýšľania.😉
Fuj, to je teda dosť nechutné. Zablokovat číslo a nech ide do kelu.
A stale vypisuje a vyvoláva
Uz aj môj muz mu volal 😀 a na par mesiacov dal pokoj a zas dnes volal
O tomto uz som pocula je to chore.
Preto by som vyuzila moznost a rada by som apelovala na zeny, rodicov, babky dedkov atd... aby svoje deti nevystavovali verejne na profiloch. My ked sme boli deti, boli chvalabohu len vyvolavane fotky, ktore nasi rodicia ukazovali len rodine. Dnesna doba je hrozna a fotky si moze ktokolvek stiahnut.