Ahojte, poprosim poradte. Pred troma mesiacmi som si objednala nohavicky - akcia 1 + 1 zdarma. Po troch mesiacoch mi prisla neobjednana zasielka 3 ks nohaviciek v sume 20,- €. Nezaplatila som to a dnes mi prisla upomieka na sumu 23,60. Ja som si tovar neobjednala a nemienim platit postovne za vracanie tovaru. Tovar je nepouzity. Ako by ste reagovali vy. Vykaslat sa na to, alebo aky maju dokaz, ze tovat som prevzala. Bolo to hodene v schranke. Je to firma Lace by Courlux. Ma niekto s tym skusenost?
Courlux je firma kde ak súhlasíš s prvou objednávkový, budú ti posielať každý mesiac ďalšiu. Musíš zrušiť objednávky. Písomné aby si mala doklad
Nebola to objednávka ze raz si si mohla objednať niečo za super cenu a následne pri zaskrtnuti ze súhlasíš s pod ie kami si súhlasila aj s pravidelným posielanim tovaru?
@xckaret neviem, podľa mňa, už uplynula doba na vrátenie, keď ti už prišla aj upomienka. Určite ju poslali az keď uplynula. Doklad o vrátení určite bude. Na tvojom mieste by som zaplatila, keďže tovar máš, so zasielanim si súhlasila. Zbytočne ťahanice budeš mať. Tento tip firiem to má určite ošetrené. Pre istotu si prečítaj celé podmienky aj ohľadom vrátenia
@xckaret ja neviem. Môžeš si nadávať iba na seba. Majú to uvedené hneď v úvode. Navyše ponúkajú 2ks nohavičiek za 0€. Takže, už len toto je podozrivé, keďže nikdy nič nie je zadarmo. Navyše, balíček máš doma niekolko dní, mala si to riešiť skôr. A ma to udivuje, bo takáto forma predaja už funguje veľmi dlho. Že to niekto ešte nepozna🤷
Napíš im mail, že chces zrušiť odber, toto už zaplať.
@xckaret staci, ked im nohavicky vratis (nove, zabalene v povodnom obale) - prihod k tomu list, ze rusis zasielanie dalsich zasielok. Nic zlozite. Stacilo si precitat podmienky.
@veronikaszabova no neviem, či to bude také jednoduché kedze jej už prišla upomienka
@hipuska to som si nevsimla. Ja ze jej teprv prisla nevyziadana zasielka.
Tak jedine upomienku zaplatit a zrusit posielanie dalsich zasielok.
Nechapem, preco to riesi az teraz 🤷
a to ti poslali len tak bez vopred zaplatenia tovar? alebo to prislo dobierkou?