Ahojte,stalo sa vám, že vám odrazu prišla sms od kuriérskej spoločnosti, že vám bude doručený balík? Ja som nič neobjednala, odosielať je stroho napísaný Štefan.
Prevziať to, alebo? Zvykne sa pri preberaní balíka platiť balík aj priamo kuriérovi?
Rozmýšľam čo to má znamenať. Vďaka za reakcie.
@vilma7 Stane sa, že ten, čo objednáva, zadá nesprávne svoje číslo, s preklepom. Sms tak príde niekomu inému a on po svojom tovare musí pátrať. Podobne sa môže stať, že doručovania spoločnosť či priamo kuriér preklepne číslo.
@katkamatka7 adresa doručenia je presná, ako aj telefón. Informácia tam bola, že cena dobierky 0. A na dobierku nikdy neobjednavame, vždy zaplatíme vopred prevodom.
@vilma7 Robila som v eshope. V sms bola adresa?
Ak sedi adresa a telefon, je to divne. Dobierku by som neprebrala, nie nieco, co mam platit... aspon nech ti ukaze balik odosielatela, ak nepoznas, posli nazad.
nesúťažila si niekde?
Ved ked je dobierka 0€, tak to preber a uvidis.
Prišla Ti aj iná info, napríklad na mail? A teda v emali je adresa? O sms nemám informácie, že by obsahovali adresu doručenia. Len automaticky text, ktorý sa odosiela na číslo uvedené v objednávke. Adresa môže byť v maili ako aj info o Tom, čo ťa nulová dobierka obsahuje. Môže ísť o dodanie výhry.
@vilma7 kludne to moze byt nejaka sutaz, alebo aj DM tak posiela napriklad box alebo skautov
@vilma7 a nemôže to byť niekto z rodiny, že vám niečo poslali? Mne bežne sestra zo zahraničia pošle balík, alebo kvety
My sme si zvykli posielať takto darčeky po rodine, ked sa nedalo ist na návštevu...objednala som v eshope, zaplatila a nechala dorucit konkrétnej osobe...mozno ťa niekto chce len prekvapiť...ak by si za to mala platiť, vtedy by som neprevzala, mozno si niekto srandu robi a objednal vam nejakú blbosť....ale ak su tam zadane tvoje údaje, aj telefón a uhradené vopred tak je to urcene pre teba....a este ako pisu vyssie nejaká vyhra, DM, na FB sú rozne zdielacky..
nezapojila si sa do nejakej sutaze? mne sa tak stalo, ze som sa zapojila a vyhrala som, ale nikto mi to neoznamil a rovno mi prisiel potom domov balicek.
Odpíšem naraz všetkým.
Do žiadnych súťaži sa nezapájam.
Ja sama som v zahraničí a aktuálne na dva týždne doma.
Po rodine si nikdy neposielame balíky.
Cez sms prišla len informácia, že má byť doručená, tak cez spoločnosť som videla, že adresa sedí. A odosielateľ Štefan. Išla som zmeniť adresu doručenia, čo sa mi podarilo, keďže som aktuálne ešte u svokry. Tak uvidíme. Vďaka za reakcie. Len ak to bude blbosť mi príde ľúto, aby sa kuriér zbytočne prevážal hore dolu.
Mozno ti dakdo posiela darcek, vsak ked je meno a adresa a neplatis nic prevezmi a uvidis
@andula1988 tuším tam je stránka napísaná dm.mygls.sk a vlastne prišla info že čakáme na odovzdanie balíka od https://dm.mygls.sk, tak asi to bude ono.
Veď píše že dobierka je 0, tak čo riešiš platenie? 🙈
Prevezmi a daj vedieť čo si dostala.😀😝
@vilma7 mame raz tak postou na dobierku. Nikto z nas si nic neobjednal, neprebrala to. Ktovie co to bolo, mozno niekto skúša ci niekto naleti