Zdravím, poprosím o Váš názor, skupina Februárové detičky 2017 fungovala od tohto leta. Do asi min. týždňa bolo všetko ok, ale potom moderátorka skupiny diablik2102 a ešte nejaká druhá, ktorej si meno už žiaľ nepamätám, začali vymýšľať nezmyselné podmienky v tejto súkromnej skupine. Najprv povyraďovali členky, ktoré aktívne neprispievali, to by som ešte pochopila. Potom dali anketu, že kto súhlasí/ nesúhlasí zverejniť krstné meno, mesto kde žije a foto seba. Kto nesúhlasil, prípadne si dovolil napísať svoj názor, bol hneď vylúčený zo skupiny ! Moderátorkám zrejme nič nehovorí demokracia, slobodné rozhodovanie a ochrana osobných údajov. Kto si dovolil spätne reagovať a nesúhlasiť s týmito nenormálnymi pravidlami bol opäť nemilosrdne vylúčený ! V podmienkach skupiny, ale od začiatku nebolo nikde uvedené, že sa vyžaduje foto a iné osobné údaje...Je to síce ich súkromná skupina a ich pravidlá, ale nemajú právo členky takto nasilu nútiť do nezmyselných podmienok.
Nerozumiem, prečo moderátorka diablik2102 je takto obmedzená a snaží sa nasilu manipulovať so svojimi členkami a nedovolí im vyjadriť svoj názor/ resp. po negatívnom vyjadrení sa danú osobu vyhodí zo skupiny ... Veľa členiek už zo skupiny aj tak odišlo alebo bola nasilu vylúčená. Ani sa nečudujem, nikto kto nemá zdravý rozum a vlastný názor by v takej obmedzenej skupine naďalej ostával...
@pravoxx a preco to riesis? ved sa na to vykasli,ci je to pre teba zivotne dolezite??
@lucinka511 no vieš, bola som v tej skupine a zrazu toto, nejde mi to nejako do hlavy...
@pravoxx a čo ti na tom nejde do hlavy? dotyčná sa asi ventiluje na nete viac ako je zdrávo....fakt tvoje starosti na moju hlavu...toho diablika pošli do péčka a ak chceš tak velmi diskutovat tak si s tými čo odišli založ novu skupinku.alebo ako čítam uz nova zalozená je tak sa šupni tam ..no nejaka pucmola z internetu mi bude kázať čo mam zverejnovat...to víš.
@pravoxx no a ? ved na tom nezalezi tvoja existencia, na tej skupine,ci?
@sardinka336 no máš pravdu, nezáleží na tom, kašlem na to už
Podaktore uz nevedia co od dobroty. Asi ziju viac konikovskym zivotom ako tym realnym. Podla mna v tych skupinach sa maju spolocne tesit a predavat si infosky a nie vymyslat taketo somariny. Evidentne maju dostatok casu na taketo chujoviny a pokial by sa tam toto riesilo,sama by som odtial odisla 😀
@pravoxx nie, normalne to určite nie je....a zase tiez nie je dobré trapit sa pre kazdu somarinu na internete a nejako si to extra pripušťať. Ok, človeka to v prvy moment trochu rozladi ale tak čo narobime...ja osobne mam svoju hrdost a určite sa nebudem strkat do zadku nejakym moderatorkam, ktore si tam nahanaju ego...proste tieto diskusaky treba brat s nadhladom a odosobnit sa do istej miery.
Dievčatá, veď normálne zo skupiny odíďte a hotovo 🙂 Ja som už danej moderátorke písala, že nikoho nútiť pridať si fotku, jednoducho nemôže.
Vytvorte si vlastnú novú skupinu. Ušetrite si nervy...