Nenormálne podmienky v súkromnej skupine Februárové detičky 2017

pravoxx
7. nov 2016

Zdravím, poprosím o Váš názor, skupina Februárové detičky 2017 fungovala od tohto leta. Do asi min. týždňa bolo všetko ok, ale potom moderátorka skupiny diablik2102 a ešte nejaká druhá, ktorej si meno už žiaľ nepamätám, začali vymýšľať nezmyselné podmienky v tejto súkromnej skupine. Najprv povyraďovali členky, ktoré aktívne neprispievali, to by som ešte pochopila. Potom dali anketu, že kto súhlasí/ nesúhlasí zverejniť krstné meno, mesto kde žije a foto seba. Kto nesúhlasil, prípadne si dovolil napísať svoj názor, bol hneď vylúčený zo skupiny ! Moderátorkám zrejme nič nehovorí demokracia, slobodné rozhodovanie a ochrana osobných údajov. Kto si dovolil spätne reagovať a nesúhlasiť s týmito nenormálnymi pravidlami bol opäť nemilosrdne vylúčený ! V podmienkach skupiny, ale od začiatku nebolo nikde uvedené, že sa vyžaduje foto a iné osobné údaje...Je to síce ich súkromná skupina a ich pravidlá, ale nemajú právo členky takto nasilu nútiť do nezmyselných podmienok.
Nerozumiem, prečo moderátorka diablik2102 je takto obmedzená a snaží sa nasilu manipulovať so svojimi členkami a nedovolí im vyjadriť svoj názor/ resp. po negatívnom vyjadrení sa danú osobu vyhodí zo skupiny ... Veľa členiek už zo skupiny aj tak odišlo alebo bola nasilu vylúčená. Ani sa nečudujem, nikto kto nemá zdravý rozum a vlastný názor by v takej obmedzenej skupine naďalej ostával...

lorela
7. nov 2016

Vytvorte si vlastnú novú skupinu. Ušetrite si nervy...

liz_lemon
7. nov 2016

@pravoxx a co si vsetko nevymyslis? na takych ludi je najlepsie im povedat uplne nieco vymyslene, fotka stiahnuta a mas pokoj, oni si myslia, ze vedia o tebe vsetko, a ty vies, ze nevedia nic :D

pravoxx
autor
7. nov 2016

@liz_lemon áno aj to by bola možnosť, ale ide tu o princíp, prečo to robia, takéto nezmysly. Určite by som dobrovoľne nezostávala v takejto skupine s podmienkami pritiahnutými za vlasy...

liz_lemon
7. nov 2016

@pravoxx zrejme si chcu udrzia sukromie, a myslia si ze ak nariadia vsetkym, aby odhalili, svoju identitu, nebudu mat v skupine roznych zvedavcov

pravoxx
autor
7. nov 2016

@liz_lemon no ale ako si písala, údaje a foto nemusia byť skutočné a pravdivé, takže zvedavci tam môžu byť tak či tak

dominika6
7. nov 2016

@pravoxx
vytvorte si vlastnú skupinu a nech sa tie dve primadony postavia na hlavu a kývkajú uškami...všetky do dohodnite v ip že odídete a nech si tam ostane diablik so svojim egom sama..dlabať na ňu

pravoxx
autor
7. nov 2016

@dominika6 nová skupina už je, veľa členiek je už v nej 🙂

dominika6
7. nov 2016

@pravoxx tak aký problém
a tá ani nieje moderátorka tej skupiny

lucinka511
7. nov 2016

@pravoxx a preco to riesis? ved sa na to vykasli,ci je to pre teba zivotne dolezite??

pravoxx
autor
7. nov 2016

@lucinka511 no vieš, bola som v tej skupine a zrazu toto, nejde mi to nejako do hlavy...

sardinka336
7. nov 2016

@pravoxx a čo ti na tom nejde do hlavy? dotyčná sa asi ventiluje na nete viac ako je zdrávo....fakt tvoje starosti na moju hlavu...toho diablika pošli do péčka a ak chceš tak velmi diskutovat tak si s tými čo odišli založ novu skupinku.alebo ako čítam uz nova zalozená je tak sa šupni tam ..no nejaka pucmola z internetu mi bude kázať čo mam zverejnovat...to víš.

lucinka511
7. nov 2016

@pravoxx no a ? ved na tom nezalezi tvoja existencia, na tej skupine,ci?

michi200
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
xxxxxnnnnn
7. nov 2016
pravoxx
autor
7. nov 2016

@sardinka336 no máš pravdu, nezáleží na tom, kašlem na to už

michi200
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lalia87
7. nov 2016

Podaktore uz nevedia co od dobroty. Asi ziju viac konikovskym zivotom ako tym realnym. Podla mna v tych skupinach sa maju spolocne tesit a predavat si infosky a nie vymyslat taketo somariny. Evidentne maju dostatok casu na taketo chujoviny a pokial by sa tam toto riesilo,sama by som odtial odisla 😀

pravoxx
autor
7. nov 2016

@lalia87 no veď práveže by sa mali tešiť a namiesto toho vymýšľajú nezmysli. Chcela som vedieť názor aj ostatných, či je normálne toto. Viem, že to nie je žiadny extra veľký problém, ale trápilo ma to trochu. Moderátorky si nedali žiaľ nič vysvetliť.

sardinka336
7. nov 2016

@pravoxx nie, normalne to určite nie je....a zase tiez nie je dobré trapit sa pre kazdu somarinu na internete a nejako si to extra pripušťať. Ok, človeka to v prvy moment trochu rozladi ale tak čo narobime...ja osobne mam svoju hrdost a určite sa nebudem strkat do zadku nejakym moderatorkam, ktore si tam nahanaju ego...proste tieto diskusaky treba brat s nadhladom a odosobnit sa do istej miery.

rusalinka
8. nov 2016

Dievčatá, veď normálne zo skupiny odíďte a hotovo 🙂 Ja som už danej moderátorke písala, že nikoho nútiť pridať si fotku, jednoducho nemôže.