Nemôžem sa dovolať mužovi

svokrinjazykmonika
30. júl 2024

Zdravím. Nemôžem sa s mužom dovolať. Najprv ja jemu som nemohla. Asi tri dni mi vždy ukázalo že linka obsadená. Ale nemal obsadené, stál hneď vedľa mňa. Skúšali sme všeličo, či ma omylom nejako nezablokoval alebo či nemá niečo nastavené. Alebo ja. Ale netuším kde je problém. A teraz sa nemôže dovolať už ani on mne. Tiež ukáže že linka obsadená. 🤷 Neviete poradiť?

vevebono
30. júl 2024

Zreštartovať telefóny. Mne sa to tiež občas deje, väčšinou je to v mojom blbom telefóne.

svokrinjazykmonika
autor
30. júl 2024

@vevebono skúsili sme, nepomohlo.

pribinak
30. júl 2024

Toto by má 3 dni nebavilo, skočila by som normálne do predajne či servisu

rozculena
30. júl 2024

operátor nič?

svokrinjazykmonika
autor
30. júl 2024

@pribinak vo štvrtok poobede pôjdeme až. Reku skúsim šťastie tu ☺️ Keď niečo treba zavoláme aj cez messenger.

svokrinjazykmonika
autor
30. júl 2024

@rozculena on má Orange, ja O2. Skúsime sa vo štvrtok opýtať v servise či bude vedieť. Ak nie tak ďalšia zastávka bude Orange alebo O2 👍

30katrusa40
30. júl 2024

@svokrinjazykmonika ak máš doma náhradny telefón preh sim kartu doňho. Ak sa manžel dovolá tak je problém v telefóne. Ak nie bude skôr problém u operátora. Ostatný sa ti normálne dovolaju? Prípadne si zálohuje všetky fotky a o čo nechceš prísť z mobilu a obnov nastavenia do výrobných. Ale najskôr by som skúsila prehodiť tu som kartu do iného telefónu. Prípadne si ešte pozri cez nastavenia či nemáš blokované všetky prichádzajúce hovory. Na androide sa to dá. Niekedy sa stane že sa to zapne ani nevieš ako. Môjmu synovi sa to podarilo.

doriiis
30. júl 2024

Skočiť do O2 a nechať si vymeniť sim kartu.Mala som toto iste.
Neaktualizoval sa ti telefón teraz niekedy?

svokrinjazykmonika
autor
30. júl 2024

@30katrusa40 ďakujem skúsim to s tým iným telefónom. Ja iným môžem volať len jemu nie a mne neviem, mne nikto nevolá ale zajtra poprosím kamošku keď sa stretneme. 👍

svokrinjazykmonika
autor
30. júl 2024

@doriiis neviem žeby bola aktualizácia. Ďakujem, vo štvrtok to teda snáď vyriešime. Buď v servise alebo u operátorov.

30katrusa40
30. júl 2024

@svokrinjazykmonika len určite si zálohuj súbory z mobile. Je dosť možné že aj v servise ti to obnovia .

doriiis
30. júl 2024

@svokrinjazykmonika ....mne sa aktualizoval operačný systém a potom ani volať ja niekomu a nikto mne.Tak som išla do O2 a tam mi povedali,že nové aktualizácie nerozoznaju staré sim karty.Ja som mala ešte takú,co ju museli takými speci nožničkami strihať.Vymenili mi ju na počkanie a odvtedy všetko ok.

eeffka
30. júl 2024

@svokrinjazykmonika mne to robilo s dcerou, normalne som si vygooglila navod podla typu telefonu, v podstate sa moje cislo tvarilo qko zablokovane u nej aj ked nebolo

eeffka
30. júl 2024

@svokrinjazykmonika https://touchit.sk/co-robit-ak-vam-neprichadza-...

Ja som sa vymazala u nej z adresara a nanovo pridala

svokrinjazykmonika
autor
30. júl 2024

Hej ľudia už to mám 😂 manžel musel prepnúť dole pri kontakte zo smerovať do hlasovej schránky na nesmerovať do hl. schránky. Má tam byť nastavené SMEROVAŤ. Neviem ako sa mu to podarilo. Takže som sa mu nemohla dovolať. A ja keď som sa snažila na to prísť, tak som to prepla v kontaktoch aj mne 😂 tak sa nemohol ani on mne už. Ešte si pamätám ako som to preklikávala a rozmýšľala či tam má byť smerovať alebo nesmerovať 😂 reku však asi logicky nesmerovať a že je to asi len nejaká blbosť 😂 Tak teda vyriešené. Ďakujem všetkým.

@eeffka toto mi asi najviac pomohlo, tvoja rada ísť na google 😅 vygooglila som si problém že nemôžem sa dovolať na jedno číslo a našla som si článok o xiaomi a toto bola jedna z možností toto smerovanie prepnuté.