Nemecký ovčiak

21. máj 2021

nedavno tu bola diskusia o tom, aky je nemecky ovciak agresivny😤
dost ma to vytocilo, lebo kazdy pes moze byt agresivny, aj mala civavka, ked ho tak vychovate!!!! mam dvoch ovciakov, a su ako velky plysaci, uplne maznacikovia, cely den by sa mojkali.. su to strazne psy, brania svoje teritorium a preto cudzich ludi nepustia do dvora, a nie preto ze su to agresivne krvilacne bestie, ako tu bolo napisane.....

andiee89
21. máj 2021

Tiez mame vlciaka, sucku, a niet pritulnejsieho a mojkavejsieho psa ❤️samozrejme si brani teritorium a nas, ked sa niekto cudzi priblizi, ale aj voci malym detom je velmi ohladuplna a hrava. Ako vravis, je to hlavne o vychove, no z mojich skusesnosti maju vlciaky celkovo dobru povahu😊

d_anica
21. máj 2021

Nemecké ovčiaky sú úžasné psy, máme dlhosrstého psa, predtým sme mali sučku, ani v jednom nebolo zrnko agresivity. Syn im mohol aj do papule vliezť a život by pre nás obetovali.

autor
21. máj 2021

@andiee89 su to jedny z najinteligentnejsich plemien 😉 lahko sa ucia, ci uz povely alebo vyznam slov, nas pes sa strasne boji kupania, neznasa vodu a ked spomenieme pri nom kupanie, ide hned do budky 😅 ajked nemyslime ze ideme prave jeho kupat, staci ze pocuje to slovo a koniec 🤦😂 ..ja sa s nimi normalne rozpravam, ako s clovekom ..a niekto povie ze su agresivny, no rozum sa zastavi.. ako ho majitel vychova, taky bude a je jedno ake je to plemeno

janai1
21. máj 2021

To máš to isté ako bojové plemena.... Niektorým ľuďom nevysvetlíš...
Každý pes vie byť strážny keď ho tak vycvičíš... Ja mám labradora, najväčší maznák na svete, ale cudzích ľudí do dvora nepustí 🤷‍♀️ ak ich ale pustíme my, tak to koniec, kým ho nepohladkáš bude ti sedieť pri nohách 😁
tak asi mam tiež "krvilačnú beštiu" teda no

raja95
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
raja95
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
21. máj 2021

@d_anica krasny 😍 aj nasi su takí, nic im nevadi, zo vsetkeho sa tesia 😅

autor
21. máj 2021

@janai1 presne tak .. moj svokor mal pitbulku a tiez sa chcela stale maznat, dokonca aj s cudzimi, ako strazca bola na prd, ale lubili som ju 😂 pred kazdym si lahla na chrbat a museli sme jej skrabkat brusko .. a ked sa rozbehla s radostou k okoloiducim cudzim, tak robili cirkus ze ich ide zabit🤦 a pritom sa chcela mojkat

autor
21. máj 2021

@raja95 aj nas tak 😂 neda sa ho okupat, nech sa snazime akokolvek 🤷 aj maskrtu mu davam, aj hracky, no nebude stat ani za svet, uz sa 2.rok nekupal, moj deges 😂😂😂

alvaluka
21. máj 2021

@anonym, ja psov milujem a bohuzial ludia pokazia psa, niekedy neumyselne velkou laskou ho rozmaznaju a potom su problemy.
Kazdy pes vie pokusat, otazka je iba to, ake nasledky to bude mat. Pokusanie od civavy, ratlika, jazvecika, bigla je nieco ine ako kusanec od ovciaka, rotvajlera, dobermana.

Bohuzial niektori ludia si vyberu psa, ktoreho uplne nezvladnu, nevenuju mu mozno dostatok casu a aktivity a treningu a potom sa pes oznaci za nezvladatelneho, to ze majitel nema mozno povahu na plemeno, ktore si vybral uz nikoho nezaujima.

Mame teraz nemeckeho ovciaka fenku takmer rocnu a je to zlatko, este trocha roztopasna, ale ucenliva v porovnani s jazvecikom mojich rodicov, ktory pocuvne, ked ma naladu. Osobne som mala respekt, ked sme ju brali, lebo takeho velkeho psa sme nikdy nemali, ale snazime sa jej venovat a v konecnom dosledku mi uz nepride ani taka velka, hoci sily ma ako byk, ale myslim, ze v buducnosti budem volit znova toto plemeno.

andy1985
21. máj 2021

My máme tiež nemeckého ovčiaka 2 ročnú fenku, strašne je múdra a prefíkaná. Bráni svoj teritórium dneska napríklad nechcela pustit veterinára ale len štekal. Nikdy by som ju nevymenila.

janezz
21. máj 2021

Aj my sme mali 2 NO keď sme boli krpci, tie psy s nami vyrástli a mali sme ďalších súrodencov z nich. Keď umreli, oplakali sme ich hrozne 😪
Ja by som iného psa nechcela, a až budeme mať hotový dom, tak jedine ovčiaka budeme mať.

andiee89
21. máj 2021

Nasa miluje vodu 😁ako steniatku sme jej cez vodu napustili plastovu krabicu z jysku, tak sla najprv opatrne, potom zacala santit a teraz po roku stale vodu miluje, aj do tej krabice si sadne, hoci sa do nej poriadne nezmesti, ale hlavne ze ma zadok vo vode 😁su to skvele psiky

andiee89
21. máj 2021

@andy1985 prekrasna❤️

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
21. máj 2021

@andy1985 fesanda 😍 nas nepusti ani veterinara dnu, lebo si pameta ako ho cipoval a bolelo ho to, tak knucal ze to aj prehanal, je to padavka 🙈 😄od vtedy by veterinara aj zjedol ked ho vidi, ockujeme ho my doma, veterinarovi sa uz neda 😂

autor
21. máj 2021

@andiee89 no ja ti normalne zavidim 🙈 nasa fenka je tiez taka, miluje vodu ale pes, no hovorim uz 2.rok sa nekupal 😂 moj smradosko 😁🥰

autor
21. máj 2021

len 🥚🥚 ukazuje, ale okupat sa, tak to nie 🙈❤️❤️😂

andy1985
21. máj 2021

Naša doteraz to nerobila keď sme niekoho pustilu mi dovnútra tak očuchala a bolo dobre a dneska keď uvidela veterinára s taškou bol koniec, musel ísť von a počkať kým ju zabezpečíme aby ho ani nevidel. Veterinár tak vysvetlil že ona je doma a to jej teritórium.......Ale svokru pustí dovnútra 😂😂😂

autor
21. máj 2021

@andy1985 musis doucit asi 😂😂😂 .. my byvame so svokrovcami, ale svokru nikdy neposluchnu, ona ich nemoze ani zavriet, uplne ju ignoruju ked im da nejaky povel 😁 nemaju ju radi, asi citia ze ani ona ich nemusi 😣

kitycat
21. máj 2021

A preco sa pod to nepodpises? Preco ako anonym ked si taka hrda?

Nemecky ovciak je kradny a majestatny a rovnako vie byt hravy ako steniatko mali sme ❤️

modrymotyl8
21. máj 2021

wau ani som nevedela že aj čierni sú ... krásni sú ...

3009
21. máj 2021

Ja síce nemám vlčiaka, ale ani náš pes-bastardík sa už nekúpal 2 roky - voda to je tiež jeho smrť.

77daniela77
23. máj 2021

Mali sme vela psikov,moji najoblubenejsi su nemecki ovciaci,nadherny exterier a aj povahovo.Na druhom mieste mam staffikov a potom špicov.

dida2311
27. máj 2021

Náš "agresívny" nemecký ovčiak 😁

dida2311
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
28. máj 2021

@dida2311 jeeej zlaticko krasne 😍 len vyobjimat a vybozkat 😁❤️❤️❤️

dida2311
30. máj 2021

No to je zlatíčko, taký čert náš