ahojte.vie niektora číslo na modru linku nivea na ich stranke som ju nenašla.dakujem
ahoj.dakujem za číslo volala som dnes
a coze si vybavovala? 😉
Som rada ze pomohlo. Ja som v nivea klube, je to celkom fajn. Chodi mi casopis, nejake vzorky, maju sutaze a za ciarove kody si mozes vybrat darceky 🙂
nathalie prihlasovala som sa do klubu nivea.lelenkaa ja som o tom počula od jednej kolegyne ale bolo to v čechach ale tu na slovensku som sa chcela prihlasit ale nenasla som na internete ako sa k tomu dostat.len nedavno som sa dozvedela o tejto stranke a som tam.dakujem velmi pekne
anka,a aky je postup?ja som clenkou uz dlho,takze uz si nepamatam,co bolo pred rokmi,ale aj segra sa chce stat,takze co ma robit?zavolat na infolinku a oni poslu nejake vstupne materialy?
matulkam • Dnes o 07:42
Kto je registrovaný v nivea klube? ako sa to dá a aké sú výhody? ďakujem
Koľko kodov treba poslať aby som ziskala nejaké darčeky z klubu?
aj ja som sa zaregistrovala dnes ,materiály pošlú poštou lelenkaa dík za kontakt 😉
Erikas a čo ti pošlu ak smiem vediet? 😀
siwike25 zatiaľ len formulár domov a nejaký katalóg a vzorky
ahojte.prišiel mi už formular musim ho vypisat nalepit 4 kody a poslat.potom uvidim čo a ako dalej.
už som to poslala tak uvidím čo mi príde
kočky, ako ste sa tam zaregistrovali??
ahoj jesika.zavolaj na modru linku nivea číslo 041/7001780 tam nahlásiš svoju adresu a pošlu ti registračnu kartu,ktoru vypišeš a nalepiš 4 kody s výrobkou nivea a pošleš.viac už neviem dnes som to poslala tak budem čakat čo mi príde.tak pa 🙂
anka3012-jejj, dakujem si zlatá
ja som sa o registrovani tiež takto dozvedela.ked som bola v čechach tam to mala jedna moja kolegynka a hovorila že za kody su velmi dobre veci.nikdy som sa nevedela ako k tomu dostat ani na stranke nivea som to vtedy nenasla a až tu.tak sa maj krásne a nech sa ti darí v klube nivea.pa 🙂 🙂 🙂
ahojte.je aj spoplatnena ta linka?jao tom pocujem prvy krat 😕 tak skusim to
za registraciu sa nič neplati a telefonat neviem kolko stal to neviem mam to z minut alebo či to je zdarma neviem
piaok večer som sa dostala na túto stránku veľmi sa mi páči.Včera som volala na modrú linku nivea a páčil sa mi prístup pracovníčky sktorou som hovorila.na budúci týždeň mám dostať prihlášku.dˇakujem za číslo všetkým ahojte
ahojte tak aj ja som si už objednala prihlášku 🙂 ďakujem za číslo .
objednajte si aj vzorky urcite vam ich poslu 😀
Ahojte tak som tu uz aj ja.velmi sa mi tu paci.Mozem sa spytat ako by som sa mohla stat clenkou nivea klubu?
zavoláš na modru linku, číslo je napísané vyššie a tam ti všetko povedia 😉
poslali mi prihlášku asi pred dvomi týždňami na otočku som ju poslala nazad teraz majú poslať podmienky alebo čo.Sľúbili nejaký časopis tak uvidím nemám skúsenosti s niečim podobným.
baby mne poradte ako to je s kodami čo sú vytlačené na vyrobku napr.sprej.dezodorant ,lak na vlasy ....ako ich odtiaľ dostanem? pošlem to tam celé alebo pošlem MM nech to vyreže,nech vybuchne on 😀 😀 😀
ked som tam volala o sprejoch mi tá pani nehovorila iba o výrobkoch čo sú v krabici/krém/tam sa posiela celá krabica. v tomto neporadím. 😕
S týmí kódmi by ma to tiež zaujímalo, ako to vlastne je. 😉
ahojte, ja som v Nivea Klube uz nejaky ten rocik 🙂
EAN kody z vyrobkov z kovovym obalom, ako su dezodoranty, laky na vlasy , spreje, bohuzial zasielat nemozete, neviem si ani predstavit, ako by som ich odtial dostala 😉 Mohli by to uz konecne vyriesit tak, ze tam bude ak nejaky paierovy EAn kod nalepeny a ten jednoducho odlepime a bude 😉
Z vyrobkov z radu Nivea Visage, Nivea for men, a vsetky kremy, vacsinou tie drahsie, je potrebne zasielat aj original krabicky, nakolko sikovna slovenska natura, nasla sposob a trhali odtial EAN kody, bez toho ,aby si to kupili 😠
to by ma ani nenapadlo otrhat tie kody 😀 😀 😀 a skoda ze tie spreje a tuby sa nemozu-lebo aj take kupujem....... 😒
a tych vyrobkov musim teda riadne pozbierat ak chcem na nieco poriadne........
uz cakam na novy katalog 2009 😉
Ahoj. 041/700 17 80