Nemám žiadnu kamošku

1. máj 2020

Ahojte. Mam 20 rokov a žiadnu kamošku. Fakt ani jednu..
Mala som jednu fakt super ale odkedy som otehotnela už sme spolu nemali o com rozprávať. Aši chápete mňa už zaujímali iné debaty ako ju..
Je možné že v budúcnosti budem mat kamarátky? Deprimuje ma to.. Nemám si s kým písať, s kým ísť von... Chodí mi na návštevu maximálne mama a keď tak idem ja ku svokre. Začínam pochybovať že budem sama bez kamošiek už navždy :(

jaja8_9
1. máj 2020

Ahoj ja som od teba len o kúsoček staršia a tiež som na tom podobne. Akurát ešte nemám deti. Mam síce kamarátky ale len také ze sa ani nejak nenavštevujeme, sem tam si popíšeme. Začalo sa to strednou školou, kedy som mala minimálny čas chodiť von, stále bolo učenie a len škola, chodila som domov veľmi neskoro a ráno skoro zaee do školy. Keď som prišla do prace, tak sa toho moc nezmenilo 😔 tiež si nadávam za to, aká som divná. Je to ide sa s niekym naozaj porozprávať takmer o všetkom s kamarátkou, ktorej veríš. Samozrejme aj s partnerom sa dá, ale sama vieš ze to nie je ono, s nim sa nedá preberať veľa ženských veci 😀

jaja8_9
1. máj 2020

A tiež ma to deprimuje, lebo akurát mam rodinu a partnera. To ze si občas za nejaký čas s niekym popíšem, to sa nedá ani počítať 😐 je to iné veľa kamarátov/kamarátok z minulosti majú už rodiny.

autor
1. máj 2020

@jaja8_9 veru tiež sa cítim byť divná. Občas rozmýšľam ci to nieje mojou osobnosťou/povahou na prvý pohľad.. Napríklad vo vedľajšej bytovke býva jedno dievča ktoré na prvý pohľad vyzerá v pohode no vôbec nieje.. Nič som jej nikdy nespravila a stále ma ohovárala.. Keď som pribrala, smiala sa mi ze som tehotná (toto bolo cca 4r dozadu to som ešte tehotná nebola)..
Sprosté narážky na Rómov... Ja nie som ale mam priateľa 5r ktorý je Rom.. Ale slušný, vychovaný a hlavne pracovitý..
Neviem som z toho zúfalá.. Tiež i myslím ze keď začnem pracovať nenájdem so tam kamošky..

autor
1. máj 2020

@jaja8_9 možno je toj dnešnou dobou... Dnes sú ľudia všetcia divný.. Viď. Príklad toho dievčata co som písala.
Starka aj mama mi hovorili ze kedysi to bolo úplne iné.. Ženy išli s deťmi von a jedna mamička sa prihovorila potom druhá.. V práci boli všetcia kamaráti, v škole tiež.. Dnes je každý na každého oduty a zazeracny..

terka224
1. máj 2020

Odkiaľ si ? ☺️

autor
1. máj 2020

@terka224 PD. 🙂

keithy
1. máj 2020

Ahoj, uvidíš možno sa to zmení keď sa bábo narodí. Budeš kocikovat, alebo budeš na ihrisku a tam bude kopec mám, isto sa s nejakou dáš do reči a kamarátku si nájdeš. Držím palce ☺️

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
1. máj 2020

@keithy no syn sa už narodil.. Pred 14m

danka56
1. máj 2020

Ja som si myslela, že aké super kamarátky mám. Potom som sa odsťahovala 80km, kontakt pomaly ale isto chabol. Momentálne sú to len staré známe, ktoré už v podstate o mne nič nevedia a naopak. Snaha z mojej strany bola, neúspešne.
Dcérka sa narodila, prešiel rok, dva a stále som sama. Maminy v dedine nemajú záujem. Trápi ma to. Cítim sa nemozne. Ale chvalabohu som vďačná za rodinu. Myslím,že to je viac ako kamošky.

aylinn
1. máj 2020

Ja to isté. Minule som sa bavila s polovičkou že ak by sme mali svadbu tak nemam ani koho pozvať, ani len na rozlucku so slobodou by som nemala.koho pozvat a na narodeniny tiez nie. Mala som plllllno "kamaratok" kym som sa neprestahovala za mojim. Ale vsetko to bola faloš. Tak som rada že mam jeho a stači mi to. ❤ ale jasne ze to chýba vela krát.

keithy
1. máj 2020

Tak treba len na ihrisku pri deťoch nejako začať, ak máš záujem o kamarátky ☺️ a keď ani to nepomôže, skús si dať inzerát. Kamarátka mala po 30tke keď sa presťahovala tehotná s mužom do cudzieho mesta a dala si inzerát, kamošku si našla jednu, deti rovnako staré a už 7 rokov si spolu užívajú krásne chvíle ☺️ kde je vôľa tam je cesta, keď pre to nič nespravis, kamarátku si nenájdeš. ☺️

kittyna5
1. máj 2020

Ani ja nemám kamarátky a ani som nikdy nemala a úplne mi to takto vyhovuje. Už ako malá som sa vždy kamarátila viac s chlapcami, tí aspoň nikdy neohovárali, neboli falošní a tak mi to aj ostalo. S babami som si nikdy moc nevychádzala. Ale tak mne to vyhovuje, ja moc ľudí nevyhľadávam, radšej som sama. Samozrejme s mužom chodíme von s jeho kamarátmi a ich partnerkami, ale že by som sa s nimi stretávala osamote to nie, nemám si proste čo s babami povedať

luthine
1. máj 2020

Neviem no, ja mam 3 deti a ked vypadnem z kamoskami von, len sa modlim, aby niekto nezacal o detoch rozpravat. Preco si odstavila tu jednu, co si mala, len preto, ze tvoj zivot sa zmenil? Moje kamosky tiez deti este nemaju ani jedna, a predsa je milion tem, co nas spaja. Ved jej zavolaj, vytiahni ju von a skuste nadviazat tam, kde ste skoncili pred tvojim tehotenstvom. Kamaratstva su vztahy ako ine, tiez sa musia pestovat a vedome udrziavat. Uz mas babo vacsie, tak az skonci korona, vytiahni ju na nejaky sport do prirody. No aj teraz sa da, ak sa chce. S jednou kamoskou sa prechadzame s ruskami styri metre od seba 🤣 Sice na seba musime kricat, aby sme sa poculi, ale vidime sa. Treba sa len rozhybat.

hrasocek12
1. máj 2020

Baby aspon nie som sama ani ja nemam kamaratky, som sama s muzom a nie je ani s kym pokecat, rodina daleko a aj to im nemozem vsetko povedat co ma trapi 😐

hettinka
1. máj 2020

Máš manžela. A kamošky budú matky kamarátov tvojho dieťaťa.

0silvia0
1. máj 2020

baby a s ked ste chodili do skoly? Ja mam najpevnejsie priatelstva zo zakladnej a strednej skoly. To ste sedeli same v laviciach a s nikym sa nebavili? Ja som s mojimi kamaratkami stale v kontakte, piseme si, obcas sa stretneme. Ale najlepsou kamoskou je aj tak moj manzel, predsa som s nim najcastejsie...

autor
1. máj 2020

@0silvia0 ako sme odišli zo školy kamarátstva opadli..
Áno ale s manželom sa tiež neporozprava človek o všetko.
Je rozdiel muž a kamarátka. Každý by mal mať niekoho komu sa môže zo všetkým zdôveriť, keď je treba " vyplakat" na ramene.. Môj priateľ odchádza o 7 z domu do prace vracia sa o 17:30 unavený.. Pracuje od pondelka do soboty väčšinou.
Takže som celé dni sama.. To je veľký rozdiel ak tvoj manžel má Home office alebo chodí do práce na par hodín.. Ja som stále sama

0silvia0
1. máj 2020

Nie, moj muz nema home office, chodi na tyzdnovky do zahranicia uz dlhe roky. Ale telefonujeme spolu vecer, cez vikendy sme spolu.
Ja zas nepotrebujem vykecavat cele hodiny.
Ved si najdi aspon primeranu kamosku tu na konovi, mozete spolu aspon pisat.
A nemozes skusit tie skolske kamaratstva obnovit? Niekto musi urobit prvy krok a mozno by sa potesili...

alenkaalena
1. máj 2020

Ja ako som sa s chlapom presťahovala tak tiež som čakala ze nájdem kamošku a to som už chodila do detského sveta aj ihrisko mame pri byte a za ten čas som ešte sa s nikim neskamaratila a už bývame od Vianoc.. 😂 Už asi ani nedajdem a môj ma práve rok a 3 mesiace... 😂 A ak ste niektorá z dolného kubina kľudne napíšte môžeme vijsť von poprípadne na kávu keďže som sama s malim keď chlap chodí do nemecká robiť ...

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
1gabriela13
1. máj 2020

Nič si z toho nerob ani ja😂teda také ze sa ozvu keď niečo potrebujú alebo keď sa potrebujú vyrozprávať. A pravdupovediac, také kamošky mi ani nechýbajú. A ani nemám extra čas na kamošky. Mam dcéru, tréningy, domácnosť. Takže z jedného do druhého chodím. A kamošku resp kamoša mam muža.

rainee
1. máj 2020

Ja som na tom podobne. Počas školy sme boli celkom fajn partia, po SŠ sa to začalo rozpadát a potom sa všetci rozutekali po svete, tu mi zostali možno 2-3 skôr známe, stretneme sa raz za rok, priebežne si napíšeme, no nie je to ono. Nemám dobru kamošku na pokec, niekedy mi to chyba. V práci vôbec nemyslím ze by som našla kamošku, každý má svoj okruh známych a rodinu, žiadny čas na kavicky a nikto taky tam ani vhodný nebol.

rainee
1. máj 2020

@hettinka tak matky spolužiakov mojich detí by moje kamošky isto neboli, keď to vidím na zrps mam dosť. Aj tie deti sú dnes také divne, nikto sa s nikým poriadne nebaví, je to skôr kto z koho, po skole uteká každý na krúžok, cez víkendy majú program a my tiež. Keď počúvam o dcerinych spoluziakoch tak o ničom,to ma ďaleko od nášho detstva, no asi to bude dobou

rainee
1. máj 2020

@nikolka1986 lepšie by som to nenapísala

mpg
1. máj 2020

Teraz už kamarátku treba hľadať takú, čo má dieťa v podobnom veku a budete sa môcť poradiť ohľadom detí, potom v práci, ale ako si všímam teraz je taká doba, že všetko sa dá nájsť na nete, netreba sa nikoho pýtať, niekedy bol akoby donútený pýtať sa, lebo nemala som z kadiaľ získať informácie. Ale je dobré mať také dobré známe, čo sa vedia dopľňať, lebo každý vie niečo iné a spoločne sa dá vytvoriť viac ako sám.

elenajezova
1. máj 2020

Ja som si našla super kamarátky medzi mamičkami zo škôlky. Keď nám chodili spolu dcérky do jednej triedy.

caroline_
1. máj 2020

Ja mám 22 a tiež nemám žiadnu kamarátku, iba mačku a manžela :D a som z TN

jaja8_9
1. máj 2020

@caroline_ ja som na tom úplne tak isto ako ty 😀 akurát snúbenca ešte

katys1
1. máj 2020

@nikolka1986 tak toto je presne moja reč ,tiež by som takú chcela ....a mozno som aj mala keď som bola na rodičovskej ale keď som nastúpila do práce ochladlo to....a teraz keď som po rokoch znova na rodičovskej nemám žiadnu kamošku ale môj problém je tiež ,že si moc ľudí nepripúšťam...