Nemám rada ľudí

17. okt 2022

Som zla, sebecka, pokrytecka ?
Ano, sem tam sa rada porozpravam so znamini aj menej znamimi ludi, ci uz starsimi, mladsimi, no poslednu dobu pocitujem ze nemam rada ludi. Je to tym ze vela ludi je zakernych, falosnych, co klamu, ublizuju.. viem ze vsetci taky nie su, a je aj vela dobrych ludi, ale proste mam v sebe ten pocit, ze prestavam mat rada ludi..Ja co som bola kedysi velmi spolocenska, priatelska.. Je chyba vo mne ? Mam nieco zmenit, alebo si zit svoj zivot vo svojej bubline len s mojimi najblizsimi ?
Vy to tak nemate ? .

julka828
17. okt 2022

Mam to tiez tak a potrebujem k zivotu len svojich najblizsich

macikovaiveta
17. okt 2022

Nemusiš žiť v bubline , ale obklopuj sa len takými ľuďmi , ktorí Ti vyhovujú a Ty im, tiež to tak robím ✊🍀

slovakboy
17. okt 2022

Zmeň pohľad na svet. Príčinou toho čo cítiš poslednu dobu sú zle správy to že ich počúvaš zlé správy tých je vždy viac ako dobrých. A potom je to aj tvoj vzťah k samej sebe. Keď sa nemáš rada nemáš rada ani ľudí. Si na seba prísna. Tak ako hodnotíš ich hodnotíš aj seba a naopak.

Odporúčam prestaň pozerať správy a venuj sa svojmu vnútru. Buď sama so sebou v prírode a sleduj ten vzťah ty a príroda.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
17. okt 2022

Nie je povinnosť vychádzať s každým, byt s každým za dobré, vyhovieť každému. Nie každý musí vyhovovať mne, nie každému vyhovujem ja. Ale to je v naepsom poriadku kým sú ešte stále ľudia, s ktorými viem byť, konvertovať, tráviť čas.
Ale byť tak negatívne nastavený, že vacsina ľudí je zlých, sú klamári, podvodníci, prizivnici a využívaci? Ja mam to šťastie, že verím v dobro v ludoch. Áno, ľudia sú kadejaki, tým toxickým.sa vyhýbam, ale vo všeobecnosti nemôžem povedať, že všetci ľudia sú zlí. Asi mam šťastie, že ten pohár vidím vždy poloplny.

marca12
17. okt 2022

Stretavam sa s mnohymi ludmi,urcite su aj zakerni,falosni,no mne nikto neublizuje. Mam svoju bublinu blizkych. Ale porozpravam sa s hocikym. Bavime sa o beznych veciach,nic osobne,co by vedeli vyuzit alebo pouzit proti mne. Mala by si zmenit myslenie,lebo kym si,tak aj vnimas okolie a ludi. Kazdy je nejaky,no nemyslim si,ze vacsina ludi je zlych. Casto si my vyhodnotime odpovede alebo situacie inak ako to dany clovek myslel a uz ho povazujeme za zleho. A ked sa clovek neberie prilis vazne,potom sa mu aj lahsie zije s inymi ludmi.

bloger
17. okt 2022

Nemôžeš mať rada niečo čo nechceš spoznať. Každý človek ťa môže niečím obohatiť. Proste je to ako keby si dostala dar. A už je len na tebe či ho rozbalíš. Vždy môžeš vidieť v druhých ľudoch niečo krásne. Niečo čo môže byť Božím darom pre teba. Bola by škoda sa to nikdy nedozvedieť.

ema229
17. okt 2022

Ja to mám tiež takto, keď nemusím nechodím medzi ľudí iritujú ma extrémne. Stačia mi moji najbližší nechcem sa s nikým zoznamovať príde mi to zbytočné…

mable123
17. okt 2022

Orientuj sa na svoje potreby a hobby... aj kamarati z detstva sa dokazu pohadat na smrt. Ludia su viac sebeckejsi a to je problem. Najdes si chvilku cas ist von a nic ine nepocujes len staznosti hento tamto muz praca ako keby boli jedini na svete s problemami. Ludia s vysokymi platmi vyplakavaju, ze ako vsetko je drahe a nedokazu usetrit a ty len krutis hlavou a co ostatni. Mat super vztahy v rodine je super a na nezaplatenie ale aj to sa uz vidi malokedy.

autor
17. okt 2022

Snazim sa mysliet na to dobre co ma v zivote tesi, robit veci ktore mi robia radost, len proste niekedy sa tomu nevyhnem, ako ludia ohovaraju, klamu, ako sa vychvaluju majetkami, zial aj v rodine mame par takych ludi, v mojom okoli, susedia, kolegovia, a niekedy ako napr. dnes sa pristihnem pri tom, ze fakt mam nervy z takych ludi, viem ze je to predovsetkym moj problem ze ma to vytaca, len zial, zatial s tym neviem dobre pracovat.

loliki
17. okt 2022

„Lidé jsou různí, povětšinou hovada“ je obľúbená hláška Romana Hojera prvý raz ju preslávil hrdinský dobrý vojak Josef Švejk. Možno si trochu melancholik a introvert. Mať rád 7 mld ľudí je náročné, dokonca je náročné mať rád tých 7, ktorých stretáš denne. Buď dobrá sama k sebe a stretávaj sa s tými, na ktorých sa tešíš.

zmrzlinka2021
18. okt 2022

Otazka je, prečo riešiš druhých ludí a neriešiš ako sa správas ty

lulaby1982
21. okt 2022

Prečo si kladiete takú priam mysticku otázku a trápite tým? Tak nemáte rada ľudí aaaa?

Sebalaska,pud sebazáchovy ,schopnosť postarať sa o seba , keď mi hrozí nebezpečie, normálne, zdravé stanovisko , zvíťazila nad potrebou ľudských interakcií. Komunikovat viete, to vieme, byť vo vzťahu viete ,vieme.Da vate si hranice ,za akých budete fungovať, nehcete mať s nikým nič,lebo Vám ublížili a bojíte,že sa nájdu ďalší vlci a Vás ako Karkulku budú chcieť zozrat.

Súhlasím s tým ,že ľudia zdiveli s zvlceli a že sú zlejsi a krutejsi. Tak toto viem, no musím sa prispôsobiť, tým,že si dám hranice za akých podmienok pôjdem do vzťahu.

Trápi Vás Vaša plytkost, slabá schopnosť hlbších vzťahov, čo s tým? Vy si dávate hranicu ako s Vami bude nakladané.Ze nebudete zranená ,,že sa nikto nepokúsi Vás podráždiť, ublížiť ,nuž keď budete v ľudských vzťahoch, vždy je tam riziko. Nežijete na pustom ostrove, tak pestujte vzťahy s ľuďmi , kt.milujete ,máte overené,že Vám nechcú zle a druhých si nevšímajte. Ale aj tí Vás môžu zraniť a oveľa viac ako cudzí.
Takto sa formuje osobnosť, získavajú skúsenosti, vitajte vo svete dospelých.

Postavte sa za seba a pestujte si naivitu ,že bude lepšie. To pomáha . Alebo si postavené hrad 🏰 s obrovskými múrmi a nikoho tam nepustíte a basta a máte to.

anniezuzana
28. jan 2023

A máš rada seba samú? To je začiatok, a je prirodzené, že máme radi najbližších,a nemusíme mať radi všetkých ale máme im prejavovať uctu

https://www.youtube.com/watch?v=TkoJv4hchKc
zuzanockamt
28. jan 2023

Si úplne normálna. Treba si ľudí vyberať a naozaj stačí úzky kruh správnych ľudí. Tiež to tak mám. Vyberám si a som náročná.

gertrudaosem
28. jan 2023

Nemen sa, prijmi tieto veci také, aké sú ... Ja som tiež taká. A mne napríklad vôbec nevadí táto skutočnosť, že akoby sa cítim sama a nezaujímajú ma ľudia. Samozrejme komunikujem ako ty, aj pomôžem vonku cudziemu, lebo však nemá kto... Často som aj nahnevaná na ľudí keď sa správajú nevhodne a nepríjemne, ale som sama v sebe a je mi tak ok.