Nemám potvrdenie o sčítaní

18. feb 2021

Zienky, prosim vas viete poradit? Scitala som sa a na konci bolo potvrdenie, ze som sa zucastnila scitania a ja som si to nevsimla a klikla som na spat na scitanie. Vadi, ze nemam potvrdenie? Ak ano, da sa k tomu potvrdeniu este dostat? Dakujem

mmoonna
18. feb 2021

Ani ja nemám, neskoro som si to všimla. Neriešim

simca06022011
18. feb 2021

Ja tiež nemám 😂 nebudeš sama, neboj

bloger
18. feb 2021

Ahoj tak skús si to vyplniť a poslať ešte raz pre istotu ale už pozornejšie pekný deň

deedol
18. feb 2021

@bloger to by som neodporucala, akurat sposobi chaos.
potvrdenie nemusis mat, nie je to povinnost. podla rodneho cisla vidia, ze si sa scitala.

1aduliatko1
18. feb 2021

veľa ľudí nebude mať, keď si to niekto nemá kde vytlačiť... zabudnú si uložiť.

autor
18. feb 2021

Dakujem za odpovede 💙

laila18
18. feb 2021

Ja som to tiež neukladala, priznám sa ani som nepočula, že je to na nejakú pokutu či čo, tu na koňovi som to čítala prvýkrát, a sakra dávam tam rodné číslo tak si to snáď vedia overiť keby niečo. Nerieš to...

bloger
18. feb 2021

@deedol aha prepáč tak ak to odoslala mali by to tam mať netreba žiadne potvrdenie

veronikazuko
18. feb 2021

Ani my nemáme,keďže to nešlo stiahnuť. A nielen mne,ale čo som sa pýtala otca,tak jemu sa to stiahlo a tam prázdny hárok🤦

lusyyy36
18. feb 2021

Ja som ani nevedela,ze tam dava nejake potvrdenie

mironka
18. feb 2021

@veronikazuko prazdny harok? Ved v tom potvrdeni je len vygenerovany nejaky kod...

mironka
18. feb 2021

Vcera v Telerane mali akurat hosta a hovorili o scitani...a ten Tomas s Kvetkou sa pytali,ci je potrebne niekde to potvrdenie...Host vravel,ze nie...nikde ho netreba ...to len pre teba,ked chces mat potvrdene,ze si scitany....

littlebubble
18. feb 2021

Ani mne to nešlo otvoriť ani jedno pdf ani to druhé a tak som si urobila screen čiernej obrazovky s linkom hore (ako dôkaz, že to otvoriť nešlo) a ešte screen na konci sčítania, že som to odoslala.Ak by náhodou.

veronikazuko
18. feb 2021

@mironka predstav si,že tam nebolo nic

iinuska
18. feb 2021

A na čo by mi to aj bolo.Da sa to zistiť podľa rodného čísla. Či bude to ako s modrým papierom ???😂

tosomja
18. feb 2021

Tiež nemáme potvrdenia, a dokonca ex sčital dcéru a aj ja. Hoci som mu hovorila, že býva so mnou, tak ju scitam ja 🙈 takže je dvojmo.

katka2602
19. feb 2021

Ja som vyplnila za seba a stiahla potvrdenie, potom za deti a keď som dala stiahnuť potvrdenie tak mi vyhodilo opäť to moje, čiže som to vyplnila 3x ale potvrdenie mám len jedno.

ivanaks
19. feb 2021

@katka2602 Aj mne to tak spravilo, takže by som to potvrdenie až tak veľmi neprežívala. 😉

salma22
28. feb 2021

prosim vas a da sa niekde najst ze som sa scitala ... aj moju rodinu ...ci to niekde najdem

majka1209
3. mar 2021

@bloger v žiadnom prípade! však sa sčíta duplicitne, keby sme to urobili všetci, ktorí nemáme potvrdenie, tak údaje by boli skreslené a celé sčítanie na figu :/

bloger
4. mar 2021

@majka1209 dobre už mi to tu niekto napísal ja som to pochopil ospravedlnil som sa ja si myslím že žiadne potvrdenie netreba stačí len odpovedať na tie otázky a potom na konci má ešte človek možnosť prípadne niečo zmeniť v nejakej otázke a pokiaľ je všetko v poriadku tak odošle na konci sa iba ukáže Dakujeme že ste sa sčítali alebo niečo také
@salma22 to či si sčítala aj rodinu nenájdeš to musíš sama vedieť či si ich sčítala tam sa vždy dáva rodné číslo

simca06022011
4. mar 2021

nič/nik sa nebude sčítavať viackrát...
"... V skutočnosti môžete poslať vyplnený formulár dva krát. V tomto prípade systém vyhodnocuje duplicitné údaje, overuje si, ako presne súhlasia údaje o zaslaných dotazníkoch z už existujúcimi údajmi v registroch. Následne sa zohľadnia tie údaje, ktoré vychádzajú z presnejšieho formulára. Tento prípad je myslený napr. pre osoby vo výkone trestu alebo osoby v DSS, kedy sa predpokladá asistovaný spôsob sčítania a nedá sa vylúčiť prípad, že sa tak zrealizuje dva krát. Tretí a ďalší spôsob vyplnenia formuláru pod rovnakým rodným číslom už neexistuje."
https://touchit.sk/scitanie2021/331898