Zienky, prosim vas viete poradit? Scitala som sa a na konci bolo potvrdenie, ze som sa zucastnila scitania a ja som si to nevsimla a klikla som na spat na scitanie. Vadi, ze nemam potvrdenie? Ak ano, da sa k tomu potvrdeniu este dostat? Dakujem
Ja tiež nemám 😂 nebudeš sama, neboj
Ahoj tak skús si to vyplniť a poslať ešte raz pre istotu ale už pozornejšie pekný deň
veľa ľudí nebude mať, keď si to niekto nemá kde vytlačiť... zabudnú si uložiť.
Dakujem za odpovede 💙
Ja som to tiež neukladala, priznám sa ani som nepočula, že je to na nejakú pokutu či čo, tu na koňovi som to čítala prvýkrát, a sakra dávam tam rodné číslo tak si to snáď vedia overiť keby niečo. Nerieš to...
Ani my nemáme,keďže to nešlo stiahnuť. A nielen mne,ale čo som sa pýtala otca,tak jemu sa to stiahlo a tam prázdny hárok🤦
Ja som ani nevedela,ze tam dava nejake potvrdenie
@veronikazuko prazdny harok? Ved v tom potvrdeni je len vygenerovany nejaky kod...
Vcera v Telerane mali akurat hosta a hovorili o scitani...a ten Tomas s Kvetkou sa pytali,ci je potrebne niekde to potvrdenie...Host vravel,ze nie...nikde ho netreba ...to len pre teba,ked chces mat potvrdene,ze si scitany....
Ani mne to nešlo otvoriť ani jedno pdf ani to druhé a tak som si urobila screen čiernej obrazovky s linkom hore (ako dôkaz, že to otvoriť nešlo) a ešte screen na konci sčítania, že som to odoslala.Ak by náhodou.
@mironka predstav si,že tam nebolo nic
A na čo by mi to aj bolo.Da sa to zistiť podľa rodného čísla. Či bude to ako s modrým papierom ???😂
Tiež nemáme potvrdenia, a dokonca ex sčital dcéru a aj ja. Hoci som mu hovorila, že býva so mnou, tak ju scitam ja 🙈 takže je dvojmo.
Ja som vyplnila za seba a stiahla potvrdenie, potom za deti a keď som dala stiahnuť potvrdenie tak mi vyhodilo opäť to moje, čiže som to vyplnila 3x ale potvrdenie mám len jedno.
prosim vas a da sa niekde najst ze som sa scitala ... aj moju rodinu ...ci to niekde najdem
@majka1209 dobre už mi to tu niekto napísal ja som to pochopil ospravedlnil som sa ja si myslím že žiadne potvrdenie netreba stačí len odpovedať na tie otázky a potom na konci má ešte človek možnosť prípadne niečo zmeniť v nejakej otázke a pokiaľ je všetko v poriadku tak odošle na konci sa iba ukáže Dakujeme že ste sa sčítali alebo niečo také
@salma22 to či si sčítala aj rodinu nenájdeš to musíš sama vedieť či si ich sčítala tam sa vždy dáva rodné číslo
nič/nik sa nebude sčítavať viackrát...
"... V skutočnosti môžete poslať vyplnený formulár dva krát. V tomto prípade systém vyhodnocuje duplicitné údaje, overuje si, ako presne súhlasia údaje o zaslaných dotazníkoch z už existujúcimi údajmi v registroch. Následne sa zohľadnia tie údaje, ktoré vychádzajú z presnejšieho formulára. Tento prípad je myslený napr. pre osoby vo výkone trestu alebo osoby v DSS, kedy sa predpokladá asistovaný spôsob sčítania a nedá sa vylúčiť prípad, že sa tak zrealizuje dva krát. Tretí a ďalší spôsob vyplnenia formuláru pod rovnakým rodným číslom už neexistuje."
https://touchit.sk/scitanie2021/331898
Ani ja nemám, neskoro som si to všimla. Neriešim