Nemám kamošky - kde robím chybu?

19. júl 2021

Okrem manžela a deti nemám kamosky. Neviem si nejako udržať vzťahy ? Kde robím chybu alebo kde je problém? . Ja neviem . Mám známe.. To sú bývalé kolegyne z práce ..pár ich je . .mám ich na Facebooku a to je všetko 😁okrem blahoželania a bla bla a lajkov ,žiadne stretka . Súrodencov tu nemám v okolí, sú ďalej. Švagrine mám ale tie sú mladšie a hlavne bez záväzkov a majú také tie svoje krčmové životy a svoje kamarátky .

mamamasama
19. júl 2021

pri mne je to skor o tom, ze popri mojom zivote nemam na kamosky cas... hlavne nie na hladanie si novych... tie stare su stale ❤️, aj ked uz vacsina odstahovana.. s nimi obcas popiseme, zavolame... je to ine, ked sa napriklad vratim do rodneho mesta.. to vieme presediet na kavickach aj hodiny, ale inak.. popri detoch, manzelovi, domacnosti, sporte a konickoch ozaj nemam cas na nic ... mam svagrine ako ty, ale vdaka Bohu aj manzela, sestru a super maminu, takze ak s niekym volam dlhsie, su to ony dve.. inak mi staci muz a deti 🙂

autor
19. júl 2021

Ďakujem . Prepadlo má také obdobie.. nemam s Kim pokecat ,alebo len tak niekde pozret von obchod,zoo atď .

martyzpp
19. júl 2021

Ja som na tom akosi podobne. Ale ja som introvert a samej mi je celkom dobre. Ale tiez mi obcas napdne, ze by bolo fajn mat kamosku. Hlavne teraz ked som na materskej. V praci som mala kolegyne vsetky super aj sme vela kecali ale ony maju svoje zivoty a su v inych zivotnych fazach cize sa nestretavame. Na ihrisku sa obcas s nejakou mamkou porozpravam ale nebavi ma stale hovorit o tom kolko vazi moj maly a ako spi a je 😬.

ivangeline
19. júl 2021

Same there... xD Mozeme popisat. Napisem kontakt na FB.

autor
19. júl 2021

@ivangeline nerozumiem o čom akože

annamarin
19. júl 2021

Ja už tuším kde je chyba 🤔😂

bettie
19. júl 2021

@annamarin 😁🤣🤣🤣

fazulkaaa
20. júl 2021

Ahoj, tak ja by som určite začala od seba 😁 lebo ta chýba tam určite bude. V prvom rade, by som porozmýšlala, čo ja prinášam druhým ľuďom a či sa so mnou cítia dobre a ak nie ako to viem zmenit.

Ak by mi niekto ponúkol, že sa so mnou porozpráva alebo či nepopiseme alebo či nevybehneme na kávu, tak nezareagujem: "nerozumiem o čom akože" ale napíšem súkromnú správu typu: jeeeej ahoj, ja som Miška a bývam v super meste a som rada že sa necítim takto sama. Ty sa máš dnes ako? Mňa to teplo fakt zabíja...

Skus v sebe nájsť nejakú pozitívnu energiu a tu aj druhým odovzdávať, lebo keď ich "odj*bes" v prvej vete tak kamošku nebudeš mať nikdy 🙈😁

autor
20. júl 2021

@annamarin jasné ..idem dávať kontakt na Facebook 🤦len aby niekto chcel vedieť kto som ..ako trápne

autor
20. júl 2021

@fazulkaaa áno ... Facebook rovno ..keby chcem tak sa tu zviditeľnim alebo napíšem ..kto si chce písat? Nehľadám tu 😁pre niekoho pochopiteľne

jana_eyre_2
20. júl 2021

@anonym - ja chápem prečo nehľadás kamosky tu a si anonymna, ale aj to sa dalo normálne napísať a nemusela si hneď vyletieť na správu o kontakte.. ak tak reagujes bežné, tak môže byť v tom naozaj problém prečo máš len známe..

simca06022011
20. júl 2021

😂 No keď si takto urputne strážis svoje súkromie, že niekomu kto chce sa "skamaratit" a pokecať, odvrknes takto a fb nedáš ako keby ta sledoval celý svet a zisťovať si kto si, tak sa tejto situácii nečuduj. To mi pripomenulo zážitok s jednou maminou na ihrisku 😂 kecame kecame o deťoch a tak, na druhý deň znovu, tak sa jej teda opyta človek aspoň na meno, alebo z kade sú a debata skončila 😂🤦🏻‍♀️

simoonas
20. júl 2021

myslím si, že všetko sa dá napísať aj slušne. Veď ti len napísala, že je v podobnej situácii a rozhodla sa ju riešiť. Aj tu vieš nájsť kopec žien, ktoré si začali len tak písať práve tu a sú z toho veľké kamarátstva 🙂 Prečo by niekto hneď chcel zisťovať kto si? Veď každý má vlastný život ako si aj sama napísala, myslíš, že teraz jedna z nás nezaspí bez toho aby sme vedeli, kto je to ta žena na MK, ktorá nemá kamarátky? Nemyslím to v zlom, ale nezahadzovala by som ani takúto možnosť a už ak áno, tak by som slušne vysvetlila ze nikoho nehladám.

autor
20. júl 2021

@simca06022011 😂no vidíš to . Napísala som čo som chcela ,kto si to ako zobral už je jeho vec 😬

1sally12
20. júl 2021

Ja by som tiež nedávala hned FB...veď keď tak písať sa dá aj tu.

jana_eyre_2
20. júl 2021

@1sally12 veď to ani jej nikto nevraví, ale podráždená reakcia o niečom vypovedá..