Nemám inšpirácie na kúpeľňu.

nika_116
19. aug 2019

Maminy,žienky..veľmi by ste ma potešili ak by ste mi ukázali rozmiestnenie obkladu vo vaších kúpelniach. Netuším totižto ako obklad,ktorý sme vybrali rozložiť.
Zn. Som totálne nekreatívna!😅😅😅
Ďakujem krásne

wetsel
19. aug 2019

@nika_116 No bola by fajn fotka toho obkladu 🙂 Náčrt ako budeš mať kúpeľňu rozmiestnenú 🙂 Inak ti nevieme pomôcť.

sissy27
19. aug 2019

@nika_116 no ak ti máme pomôcť s tým, čo si si už kúpila, tak by bolo fajn, keby si dala fotku. Neviem ako by ti pomohlo to čo mám ja, keď je to s najväčšou pravdepodobnosťou niečo úplne iné.

miriamik77
19. aug 2019

Nooo veru, mohla by si sem pridať pôdorys a možno aj obklad. Rozhodne by sa to tak ľahšie riešilo 🙂

lula313
19. aug 2019

@nika_116 určite si daj spravit návrh kúpeľňovým štúdiom, veď to je 30 eur(čo ti ešte aj vratia, keď u nich niečo nakupis). Určite sa do toho nepúšťaj sama, keď ešte píšeš, že si nekreativna. Tento návrh potrebujes dat aj majstrom, aby mali podľa čoho postupovat. Robosi nerozmýšľajú a keď si spravia podľa nejakeho tvojho nácrtu, tak to veľmi oplaces..

moonlight1210
19. aug 2019

@nika_116 Navrhnite si kupelnu, kde co bude.
Pomerajte ju a chodte si ju dat nakreslit niekde, kde predavaju kachlicky. Tam vam potom rovno namieru pomozu navrhnut, kde bude aky obklad najlepsi.
Uvidis rovno, ako to vyznie.
Plus ti to mozu povytlacat z roznych pohladov. Takze mozes potom obkladacom rovno ukazat, odkial maju ktoru stenu zacat obkladat a budu vidiet, ako presne si predstavujes vazby kachliciek na seba, tam kde sa musia uz rezat.
(Preto majte co najpresnejsie rozmery kupelne pomerane).

sweetdreams
19. aug 2019

alebo pouzi google, tam je tolko krásnych kúpeľní... ja by som aj mala nápady, ale nemám na to peniaze :D

demonka5
19. aug 2019
nika3136
19. aug 2019

@nika_116
Daj si do pinterestu, nájdeš toho milión
Ja chcem určite veľkoformátovú dlažbu aj obklad, nepáči sa mi milión vzorov, kombinácii, veľkostí

tyaja5
19. aug 2019

@nika_116 odporucam, aby si si to dala urobit odbornikom, je xy kupelnovych studii kde ti urobia aj tri navrhy a nie je to ani take drahe 🙂

selest
19. aug 2019

@demonka5 ahoj prosim tam mate v sprche vanicju alebo mate tak vymurovane ci len vyspadovanu kupelnu. Lebo vidim ze spredu niesu dvierka ani stena a tiez by sme chceli nieco take otvorene do panelaku len si to neviem dost dobre predstavit ci nefrka voda ked sa sprchuhes. Diky

demonka5
19. aug 2019

@selest ahoj sprcha je len vymurovana so spadom,pokial cistim odtok pravidelne pekne voda odteka max 10cm vyjde mimo sprchhu ale mam stierku tym taham vodu dole vobec nezaplavuje kupelnu,v zime ked ide podlahovka je to rychlo suche

demonka5
19. aug 2019

@
@selest voda nefrka,vlastne na to sklo co mame,a ten zostatok so stierkou stiahnem

ankare
19. aug 2019

Skus sa inšpirovať v skupine Pekne bývanie