Maminy,žienky..veľmi by ste ma potešili ak by ste mi ukázali rozmiestnenie obkladu vo vaších kúpelniach. Netuším totižto ako obklad,ktorý sme vybrali rozložiť.
Zn. Som totálne nekreatívna!😅😅😅
Ďakujem krásne
Nooo veru, mohla by si sem pridať pôdorys a možno aj obklad. Rozhodne by sa to tak ľahšie riešilo 🙂
@nika_116 určite si daj spravit návrh kúpeľňovým štúdiom, veď to je 30 eur(čo ti ešte aj vratia, keď u nich niečo nakupis). Určite sa do toho nepúšťaj sama, keď ešte píšeš, že si nekreativna. Tento návrh potrebujes dat aj majstrom, aby mali podľa čoho postupovat. Robosi nerozmýšľajú a keď si spravia podľa nejakeho tvojho nácrtu, tak to veľmi oplaces..
@nika_116 Navrhnite si kupelnu, kde co bude.
Pomerajte ju a chodte si ju dat nakreslit niekde, kde predavaju kachlicky. Tam vam potom rovno namieru pomozu navrhnut, kde bude aky obklad najlepsi.
Uvidis rovno, ako to vyznie.
Plus ti to mozu povytlacat z roznych pohladov. Takze mozes potom obkladacom rovno ukazat, odkial maju ktoru stenu zacat obkladat a budu vidiet, ako presne si predstavujes vazby kachliciek na seba, tam kde sa musia uz rezat.
(Preto majte co najpresnejsie rozmery kupelne pomerane).
alebo pouzi google, tam je tolko krásnych kúpeľní... ja by som aj mala nápady, ale nemám na to peniaze :D
Skus sa inšpirovať v skupine Pekne bývanie
@nika_116 No bola by fajn fotka toho obkladu 🙂 Náčrt ako budeš mať kúpeľňu rozmiestnenú 🙂 Inak ti nevieme pomôcť.