Viac krát sa mi tu už bohužiaľ stalo že som nebola spokojná s jednaním, komunikáciou alebo samotným obchodom s nejakou predávajúcou....Dnes to bol vrchol keď mi jedna odmietla pomerať rifle z dôvodu nízkej ceny....určite máte podobné skúsenosti! Preto si myslím že by sa mohla zaviesť v profile každej predávajúcej kolonka na označenie predávajúcej s ktorou nechce komunikovať aby nemusela kontrolovať všetky predošlé obchody a vyvarovala sa tak opakovanej nespokojnosti.
no pre srandu som minule natrafila na predavajucu co mala v kazdom inzerate nepremeriavam!, velkymi pismenami a na pocudovanie vyse 200 hodnoteni.. 😕
tak to je už iná sila!!!!!
@lucia4978 no, nič moc... ale, ak sedí veľkosť, dĺžka nebola upravená a cena je nízka, tak asi sa jej to fakt neoplatí premeriavať ... z hľadiska času ... asi sa neponáhľa s predajom ... treba nakupovať u inej predávajúcej alebo "zariskovať" ...😉 ... ale, ak by som natrafila na takú "neochotnú predávajúcu", by som ju poslala ... niekam
ja premeriam ochotne veci bez ohľadu na cenu, podľa mňa je to samozrejmosť....už to že veci nie je možno odskúšať je riziko a nie ešte bez rozmerov nakoľko číslovanie strih a všetko ostatné závisí jedno od druhého...stane sa, že vec nesadne aj keď sú rozmery a nie ešte bez nich!
@lucia4978 mne mnoho predavajucich ani neodpovie,ked sa opytam na miery 😒 co nechapem...ved u vsetkych znaciek sedi cislovanie
@terezka1947 teda nie u vsetkych znaciek sedi cislovanie*oprava
presne tak....
Nízka cena nemá nič spoločné s odmeraním riflí. Čo z toho, že sú lacné, keď nebudú sedieť výškovo. Je to naozaj neférové jednanie a neochota z jej strany.