a nechcú sa druhých dotknúť. čo si myslíte o takých ľuďoch, ktorí nejedia určité potraviny, lebo keby ich jedli by sa iných ľudí dotkli? To učia aj svoje deti. Nerobia veci, ktoré by sa iných mohli dotknúť.
Je mi to doslova jedno, nech sa každí stravuje ako chce
pijem kávu, moja kamarátka len čaj. Roky spokojne popíjame pri jednom stole každá to svoje a nikdy nás ani jednu nenapadlo, že by sa nás to malo "dotknúť". Prečo preboha by sa malo niekoho dotknúť, že ja nejem/nepijem to, čo on? Takí ľudia existujú?
Že keby mi chutila káva a nepila by som ju kvôli tomu, že niekomu inému v mojom okolí nechutí tak by som bola asi trošku mimo ...
Popíš konkrétnejšie o čo ide. Tí ľudia sa niekomu chcú zapáčiť tým, že sa mu budú podriaďovať?
pises jak tatar a niekolko tem za sebou ... iste by som sa nestarala do toho kto co kedy a ako .. ale v prvom rade sa pozri sama na seba .. kazdy robi ako uzna za vhodne a pokial je tak spokojny teba do toho vies akurat tak co
Ty musíš mat bud veľmi dobrý matros alebo si si zabudol vyzdvihnúť lieky z lekarne
Je to snad jedno ja tiež nejem banány lebo ich nemám rada a nikoho nenútim aby ich nejedli
To niekto taky existuje?
Ze tomu nerozumiem. Ale ked im nedrzia ti ini ludia pistol pri hlave a nenutia ich do tohto, je to ich dobrovolne rozhodnutie