Ahoj! Som 17-násť ročné dievča a mám problém. Škola mi ide dobre iba s jedným predmetom mám problém - TELOCVIK!
Keď som bola malá, bola som maličko rozmaznaná a lenivá ako mech peňazí. Teraz na to však doplácam. Mám zlú kondičku a športy mi vôbec nejdú. Po cely život som za to bola šikanovana a aj napriek tomu, že som sa naučila to ignorovať, stále ma to škre. Beh dajme tomu nemusím a vybíjaná mi ide fajn.. až na jednu vec... neviem prehodit loptu cez celu telocvičňu. Som najvyššia z dievčat v celej triede, mám približne 189cm a aj napriek tomu proste neprehodím. A o volejbale ani nehovoriac. Nemáte niekto nejakú radu? Budem vďačná za všetko. Vďaka za prečítanie 😔
Be
@ehja129 nic si z toho nerob. Budes lepsia v niecom inom...
No podla profilu mas 23 a podla recenzii na kocik, zrejme aj dieta,ale palec hore, ze to nie je az taka sprosta otazka : )) A odpoved? Trenovat...nic nezlepsis, ak netrenujes, ak ta to bavi. Ak ta to nebavi, tak to neries. Nemoze byt kazdy manazer alebo v tomto pripade- ani sportovec.
@ja_bb a v iných diskusiách píše ze dostala 2 tyzdne PN kvôli kolenu, že o pol roka sa ide vydávať.. Zas si tu robí dakto kozy
Tak toto je gol, ako si niekto robi uz srandu 🤣🤣🤣
@ehja129 vôbec sa tým netráp,ja neviem šplhať,kotúľ do zadu,tiež mi volejbal nešiel o behu ani nehovorím,to ma vždy skoro odviezla sanitka,kým som dobehla do cieľa...do teraz neviem plávať takže na plaveckom mohli byť bohove radi,že som sa im neutopila a na lyžiarskom som si zlomila nohu 😀...takže život na tom nestojí,školy som úspešne ukončila a život ma naučil,že všetko sa dá naučiť postupne..prepadnúť neprepadneš,prihlás sa na mimoškolský krúžok volejbalu,alebo začni chodiť do fitka,či nejaké tance...získaš pohyb a spevníš telo
@ehja129 a kde je napísané, že každý musí mať talent na šport, alebo dokonca špecificky na loptové hry? Prepadnúť z telesnej? Si robíš srandu. To sa určite nestane. A čo sa týka pobyhu - je dôležitý pre zdravie, nie pre školu. Nájdi si typ pohybu, ktorý ti vyhovuje a tomu sa venuj, aby si mala telo silné, zdravé a aby si mala kondičku a bola fit. Ja tiež nie som na loptové hry, našla som sa v joge, predtým kalanetike, pilates.
hmmm nestretla som sa teda este s nikym, kto by z telesnej prepadol. to sa podla mna asi ani neda. ak mas snahu, tak ta isto nenchaju prepadnut. to by preboha uz co bolo
vies co, ja neznasam sport celkovo. NIC z neho. loptove hry su moja smrt, o cviceniach ako aerobic atd. pomlcim. Pohroma. kondicia ziadna. Na skole som to nejako prezila, ale vzdy som bola najhorsia zo vsetkych. Teraz ako som starsia, tak som si aj v sporte nasla to svoje - trampoliny, kruhovy trening, bosu, begminton.
Tiez si myslim, ze keby si prejavila snahu, tak ta hadam nenechaju prepadnut.
Moment - v profile ale o sebe píšeš, že máš 23 rokov a 7ročnú dcéru.
ok, už som dočítala profil do konca, ospravedlnujem sa
@ehja129 to Be tam nemalo byť 😅