Nejdú mi žiadne loptové hry a športy

ehja129
4. feb 2019

Ahoj! Som 17-násť ročné dievča a mám problém. Škola mi ide dobre iba s jedným predmetom mám problém - TELOCVIK!
Keď som bola malá, bola som maličko rozmaznaná a lenivá ako mech peňazí. Teraz na to však doplácam. Mám zlú kondičku a športy mi vôbec nejdú. Po cely život som za to bola šikanovana a aj napriek tomu, že som sa naučila to ignorovať, stále ma to škre. Beh dajme tomu nemusím a vybíjaná mi ide fajn.. až na jednu vec... neviem prehodit loptu cez celu telocvičňu. Som najvyššia z dievčat v celej triede, mám približne 189cm a aj napriek tomu proste neprehodím. A o volejbale ani nehovoriac. Nemáte niekto nejakú radu? Budem vďačná za všetko. Vďaka za prečítanie 😔
Be

ehja129
autor
4. feb 2019

@ehja129 to Be tam nemalo byť 😅

0silvia0
4. feb 2019

@ehja129 moja rada: nemusis mat nasilu rada loptove sporty a vobec si z toho nemusis nic robit. Je to ok. Ja nenavidim a nenavidela som kolektivne sporty a hlavne loptove. A da sa s tym v pohode zit...

roxana1992
4. feb 2019

@ehja129 nic si z toho nerob. Budes lepsia v niecom inom...

zooeynka
4. feb 2019

@ehja129 dlab na telocvik...najdi si daco ine v com budes vynikat - jazyky, umenie, rucne prace...hocico co ta bavi

ja_bb
4. feb 2019

No podla profilu mas 23 a podla recenzii na kocik, zrejme aj dieta,ale palec hore, ze to nie je az taka sprosta otazka : )) A odpoved? Trenovat...nic nezlepsis, ak netrenujes, ak ta to bavi. Ak ta to nebavi, tak to neries. Nemoze byt kazdy manazer alebo v tomto pripade- ani sportovec.

dopolbokaodrata
4. feb 2019

@ja_bb a v iných diskusiách píše ze dostala 2 tyzdne PN kvôli kolenu, že o pol roka sa ide vydávať.. Zas si tu robí dakto kozy

ehja129
autor
5. feb 2019

@ja_bb podľa recenzie hej, ale som na sestrinom účte. Povedala mi že ak mi niekto pomôže, tak to budete vy. Zdielame tento účet. Radšej to dopíšem do recenzie

beky1813
5. feb 2019

Tak toto je gol, ako si niekto robi uz srandu 🤣🤣🤣

ehja129
autor
5. feb 2019

@zooeynka lenže mne za to hrozí prepadnutie a neviem čo s tým

dominika6
5. feb 2019

@ehja129 vôbec sa tým netráp,ja neviem šplhať,kotúľ do zadu,tiež mi volejbal nešiel o behu ani nehovorím,to ma vždy skoro odviezla sanitka,kým som dobehla do cieľa...do teraz neviem plávať takže na plaveckom mohli byť bohove radi,že som sa im neutopila a na lyžiarskom som si zlomila nohu 😀...takže život na tom nestojí,školy som úspešne ukončila a život ma naučil,že všetko sa dá naučiť postupne..prepadnúť neprepadneš,prihlás sa na mimoškolský krúžok volejbalu,alebo začni chodiť do fitka,či nejaké tance...získaš pohyb a spevníš telo

alaguema
5. feb 2019

@ehja129 a kde je napísané, že každý musí mať talent na šport, alebo dokonca špecificky na loptové hry? Prepadnúť z telesnej? Si robíš srandu. To sa určite nestane. A čo sa týka pobyhu - je dôležitý pre zdravie, nie pre školu. Nájdi si typ pohybu, ktorý ti vyhovuje a tomu sa venuj, aby si mala telo silné, zdravé a aby si mala kondičku a bola fit. Ja tiež nie som na loptové hry, našla som sa v joge, predtým kalanetike, pilates.

zooeynka
5. feb 2019

@ehja129 kecas! Z telocviku sa neprepadava!

korunka1
5. feb 2019

@ehja129 tak kvôli telocviku sa snáď neprepadáva..to Ti neuverím

17juraj17
5. feb 2019

@ehja129 Daj sa na sach. Aj to je sport.

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zanettsur
5. feb 2019

hmmm nestretla som sa teda este s nikym, kto by z telesnej prepadol. to sa podla mna asi ani neda. ak mas snahu, tak ta isto nenchaju prepadnut. to by preboha uz co bolo

ehja129
autor
5. feb 2019

@zooeynka zalezi od skoly. Ak tam mas zle znamky, co ja mam, pretoze nas ucitel hodnoti podla toho ci nam to naozaj ide, mozes robit komisionalne skusky a ak sa nepodaria vyhodia ma zo skoly... a to je horsie ako prepadnut

ehja129
autor
5. feb 2019

@dominika6 vdaka

vulka
5. feb 2019

@zooeynka Omyl, z telocviku sa čoraz častejšie prepadáva. Bohužiaľ.

vulka
5. feb 2019

@ehja129 Tak makaj. Keď si každý deň zacvičíš, tak sa zlepšíš. Prejav snahu. Mne príde zúfalé, keď 17 ročné dievča napíše, že mu ide vybíjaná. Veď to je hra pre 7 ročné deti.

uglybetty1234
5. feb 2019

vies co, ja neznasam sport celkovo. NIC z neho. loptove hry su moja smrt, o cviceniach ako aerobic atd. pomlcim. Pohroma. kondicia ziadna. Na skole som to nejako prezila, ale vzdy som bola najhorsia zo vsetkych. Teraz ako som starsia, tak som si aj v sporte nasla to svoje - trampoliny, kruhovy trening, bosu, begminton.
Tiez si myslim, ze keby si prejavila snahu, tak ta hadam nenechaju prepadnut.

anjika44
5. feb 2019

Moment - v profile ale o sebe píšeš, že máš 23 rokov a 7ročnú dcéru.

anjika44
5. feb 2019

ok, už som dočítala profil do konca, ospravedlnujem sa