Nejdú mi pridávať inzeráty

mentolka94
3. mar 2012

ahojte,mam problem s podavanim inzeratov,dnes som sa tu zaregistrovala,chcela nieco nahadzat..a nedokazem zadat ani kategoriu,ani velkost...nepusti ma to dalej...do profilu som si chcela pridat foto,ani to mi nejde...nevie nahodou niekto ,preco?...adminovi som pisala,zatial ziadna odpoved...

cipuska233
6. mar 2012

Ahoj,aj ja som sa tu vcera registrovala a tiez chcela ponahadzovat nejake inzeraty,ale bohuzial...mne sa da oznacit aj kategoria,aj velkost,aj znacka a dokonca aj popis predavaneho tovaru pekne vypisem,ale fotku uz nepridam ani jednu...absolutne mi na nic nereaguje.ked kliknem na odoslat inzerat,tak mi vyhodi upozornenie,ze mam prilozit aspon jednu foto...ale ako????admin ti odpisal,ze v com je problem??som z toho uz zufala,stale to skusam a nic...uz som rozmyslala,ze ci nemozem byt nahodou problem v tom,ze to pisem cez mobil a aj fotky chcem vkladat z albumu v mobile...ale to by podla mna nemalo vadit...

l.lara
2. aug 2012

zdravim, nedaju sa mi pridat inzeraty, problemy sa opakuju. neda sa mi ani zmenit inzerat. vzdy ked dam odoslat inzeat, tak mi to vyhodi pridat fotku.

yanka28
3. aug 2012

Ahoj, ja som tu zaregistrovana uz skoro dva roky a okrem tych problemov co pisu kocky hore, nemozem aktualizovat, ani nemozem odpovedat zaujemkyniam a tiez predavajucim. Pisala som admnovi uz 2 x, ale ziadna odpoved. Som spolahlivy predajca mam 59 a len dobrych hodnoteni. Neviem, co mam robit. Dakujem za pomoc. 🙂

adrian259
20. sep 2012

@yanka28 cauko ja mám taký istý problem mám 20 hodnoteni a neviem odpisovat ked mam záujemvou co momentalne aj mám čo mám robit?

yanka28
21. sep 2012

Ahoj, ja som odpisovla na internu postu, aj s vysvetlenim. A potom sa to upravilo samo. Nevyznam sa v pocitacoch a manzel nie je doma, takze som len musela cakat. Lutujem, ze vam neviem poradit viac. Pekny den. 🙂

maziana
9. okt 2012

no s tym pridavanim fotiek- to fakt lezie na nervy!!!!!!!!!!!!!!!!!!pridavam 3 dni---a stale mi tam vypisuje-ze pridaj foto!!!!!!!nechapem! 😨

maziana
9. okt 2012

nevie mi niekto poradit-co s tym????dakujem 🙂