Nejde mi pridať inzerát

janda5
10. dec 2016

Stalo sa Vam uz ze vam tento portal nepridal inzerat a dokonca vas zablokoval aby ste nemohli pridat dalsi?

sissy27
10. dec 2016

@janda5 nie, nestalo... treba porozmýšľať, či si dodržala všetky pravidlá inzercie, resp. či si ich opakovane neporušila...

zuzik307
10. dec 2016

@janda5 inzerat na detsku vahu mas napisany v bazarovych podmienkach predaja...

xxxxxnnnnn
11. dec 2016

@srdiecko4u: Adminka inzerátov - má na starosti otázky a sťažnosti na správnosť inzerátov a používanie bazára (Spravuje skupinu Pomáham koníku: Moderátorky bazára https://www.modrykonik.sk/group/7274/detail/)

srdiecko4u
11. dec 2016

@janda5 V bazare mas inzerat, nemas pozastavenu moznost pridavania inzeratov - kludne mi napis do IP a pozriem sa na to, kde moze byt problem.

janda5
autor
14. dec 2016

Dajujem pekne za to ze ste mi uz 2 inzeraty vymazali kvoli tomu ze som si ich podctivo nafotila ale ze som si nafotila skatulu to je moja vec....ste neseriozny a preto vam spravim krasnu antireklamu aj v mediach ! Yaujimave na tom vsetkom je to, ze moj prvy inzerat bol 9 dni a zrazu ste si rozmysleli ze mi ho vymazete ...zamyslite sa nad sebou.

srdiecko4u
14. dec 2016

@janda5 Predpokladam, ze v inzeratoch nepredavas krabice ale nejaku vec - váhu/nosič. Fotka krabice nestaci. Ak je tovar novy, original zabaleny staci aj fotka zabaleneho tovaru, teda staci fotka krabice. Je ale potrebne do inzeratu napisat, ze predavas novy tovar.
Do bazaru patria iba inzeraty, ktore su v sulade s pravidlami bazaru. Staci si ich precitat a pridavat inzeraty tak, aby neporusovali ziadne pravidlo https://www.modrykonik.sk/rules-bazaar/