Nie je normalne,co sa na Modrom konikovi deje...Nie som jedina,ktora ma tento problem,nejde mi posielat internu postu, len niekedy, dalej si nemozem posielat odkazy zaujemkyniam a naopak a to nehovorim o tom,ze si absolutne nemozem aktualizovat svoj tovar v bazari!!!Co toto je za pristup,ked 1500raz ypisem adminovi a nielen jemu,ale aj celemu ASMIRA TEAMu,ze aky mam problem,ako tobudeme riesit,alebo co budemrobit...Nikto sa nai len neozval,kazdy akurat tak na mna kasle,neviem co si mamo tom mysliet,len ma to rozculuje a najradsej by somza to niekoho kopla do ****...Strasne som nahnevana z pristupu nielen admina,ale ajtimu,nakolko mi to pripada ako absolutna ignoracia!!! Baby pomozete mi prosim nejak,lebo som fakt uz zufala...:( Dakujem🙂
@traktor - hm ale ako, ked nemoze posielat IP 😅
@anjelicek26 ved sa na to pozru
, opravia a daju jej vediet 😀 😉 ,,viz je super.. tym, ze som ho oznacila, vie o probleme a uz to vyriesia 😉
no nieje to dotiahnute.
@ivetka84 chapem, ze ta nieco stve, aj mna casto nieco nastve. Ak su nejake problemy, ver mi ze ich riesime. A aj tvojmu sa budeme venovat. Dovol mi ale par veci povedat, myslim ze budu uzitocne aj pre inych ludi.
- Ak je nejaky technicky problem, dole na stanke je linka na navod NAHLAS CHYBU. Je tam preto, lebo bez detailnych informacii casto nevieme pomoct. Pouzila si to?
- Na tejto stranke je mesacne skoro pol miliona ludi. Ak len zopar z nich ma nejaku otazku, problem (a velakrat nie zrovna sposobeny nami) vies kolko to je denne mailov a IPciek? Desiatky az stovky.
- Ak som spravne vsetko skontroloval svoj problem si prvy krat nahlasila vcera vecer, a to jednemu adminovi! Vcera vecer, chapes?
- Admin, ci technik moze byt chory. Moze riesit nieco surne, moze mat toho naozaj vela.
Takze prosim, precitaj si nahlas chybu https://www.modrykonik.sk/bugreport/ , napis co presne sa deje. Skusala si iny prehliadac? Daj vediet.
Mimochodom preco mas viacero loginov?
@traktor dik za upozornenie
ja neviemto len tak,vadi to?o login nejde,ide o to,ze nemozem nic robit a plne chapem,z eje tu velmi vela ludi...
@ivetka84 mas technicky problem, mozno ti pomôze @viz , pripadne to posunie dalej..urcite ti odpisu do IP hned ako to bude mozne 😉