Ahojte, podstupila niektora z vas neinvazivnu liposukciu? Ake ste mali vysledky? Dakujem.
Halooo, nikto nic?
@kika831, ja som schhudla 15 kg, lebo ja poobede nic nejem, mne treba dole dat len par cm, vaha ma uz nezaujima. Ale aj kamoska kt. maju v salone lynfodrenaz mi povedala, ze to je o nicom. Tak ti pekne dakujem, budem radsej formovat cvicenim ajked to potrva mozno dlhsie, dik moc.
@katka1981 ja som prišla na obvode približne a 5 cm a bola som dvakrát na kavitácii a po nej lymfodrenáž. Ale vtedy som bola moc zavodnená. Skúsila som aj ultrazvukovú liposukciu stehien a po nej lymfodrenáž (asi 3-4krát) a tam išlo tiež pár cm na obvode dole.
@katarina1210, ja nie som zavodnena vobec, urcite ked ma niekto vela vody, to pomaha
@katka1981 ja som podstupila lymfodrenáž min.rok, 10sedenì ma stálo okolo 170eur cca,už si to nepamätám..Za mňa zbytočne vyhodené peniaze,ani 1cm mi neubudol..Tento rok som začala behať cca 3-4 krát do týždňa 8-12km a snažìm sa držať oddelenú stravu..Cm miznú a stehná,zadok mám pevnejšie....
Ziadne 😉