Uz dávno tu nebola podobná téma, tak preto sem dávam túto.
Vcera som tak nestastie spadla pred kolegami, ze som si zlomila nohu, takze z nudy, čo nemozem nikde chodit pisem diskusie... Snád sa do nej zapojí aspon niekto z vás 🙂)
Napísem tu este taký z minulosti, ktory je dost nechutny, ale dám to sem, pretoze to bol asi moj najvacsi trapas... Este som chodila na základnú (mohla som mat asi 11-12rokov) a dostala som prvýkrát menstruáciu. Hanbila som sa to povedať rodicom, tak samozrejme som nevedela, ze ako si mám správne nalepit vlozku, takze ked som sla do skoly v sukni tak mi pekne vypadla na zem a ani som o tom hned nevedela 🙂 Videl to kazdý... Moja reakcia? Spustila som taký rev, ze zavolali mojej matke, aby pre mna prisla... Gramatiku prosím nerieste, lebo velmi zle sa mi píse na pocitaci.
@cocolino234 to bol taky vtip aj ze
Opity nasadne do taxika…
Kam to bude pane?
Domov
Ale kam presne?
Do obyvacky na gauc
😂😂
Tu nájdeš plnú skupinu trapasov: https://www.modrykonik.sk/group/4797/
Moje 12r ja malo podobne...2ha silna menstruacia..az mi pretieklo a mala som flak na zadku. Povedala mi o tom ucitelka. Hned som sla na wc..dala si mikinu na pas a sla som domov...ale za ten cas si vsetci uz suskali!
@rusalinka Dakujem, ze si to sem dala. Nevedela som, ze je taká skupinka.....
Skoro celý den sa na tých trapasoch chechtám, takze aspon sa tak velmi nenudím. :D
@ivangeline Tak co uz 😃 Sme zeny a musime sa zmierit s tym, ze to treba mat a k tomu zial patria aj tieto nepríjemne situácie...