Nehoda a šoférovanie

14. dec 2022

Už je tomu pár mesiacov čo som mala v aute incident. Nikomu sa nič nestalo, len autu. Ale bolo to mojou chybou a mojím zavinením. Odvtedy sa bojím šoférovať a auto nechcem ani vidieť. Stále to mám pred očami.
Po akom dlhom čase ste si sadli za volant vy? Nebáli ste sa? Riešili ste to aj odbornou pomocou?

katuli3nocka
14. dec 2022

Možno by som poriešila nejaké kondičné jazdy alebo s niekym, komu dôveruješ. Určite skúsiť na tú skúsenosť nejako zabudnúť a potlačiť do v sebe alebo nejako s psychológom skonzultovať. Držím palce!🙂

leniel
14. dec 2022

ja som už mala pár karambolov, vždy som šoférovala hneď ďalší deň... keď musíš, tak musíš, a ja teda musím.

soldi
14. dec 2022

tiez som mala niekolko autonehod - najhorsia bola, ked to mna nabural kamion, vzdy som nastastie vyviazla bez zranenia, ale ako pise
@leniel proste sadni za volant a chod. cim dlhsie to budes odkladat, tym horsie.
uz je len na Tebe, ci to dokazes sama, alebo ci potrebujes vyhladat odbornu pomoc.
kazdopadne, treba to riesit, cim skor.

deedol
14. dec 2022

este sa mi take nestalo, ale co som pocula z okolia, cim skor, tym lepsie. drzim palce 🙂

danulicek
14. dec 2022

Urcite to neodkladaj, lebo rokmi ten strach bude úplne zbytočne iracionálny a už šoférovať nebudes. Ja som spôsobila menšiu kolíziu v r 2014, odnieslo si to iba nase auto, fakt to nebolo nic hrozne. Odvtedy som do auta nesadla a keď pomyslim, že by som už konecne mala, mam úplne žalúdočné problémy. Radsej chodím všade peso 😅 alebo hromadnou dopravou. Nevadi mi to, ale viem, že ak by som sa prekonala, šlo by to. Každým rokom je to však horšie a už zas bez jázd by som šoférovať nešla. Takze chod sadnut za volant čo najskôr, urcite 👍🏻

barbora753
15. dec 2022

Otočila som auto na bok a nesoferovala som mesiace počas času čo som mala trest (nikomu som neublížila len auto to schytalo).. deň po skončení som sadla na parkovisku roztrasena do auta a 20 min sedela dokedy som bola schopna sa pohnúť. Ten najväčší strach trval pol hodinu čo som chodila pomaly po uličkách kde bol minimálny pohyb, to má trošku vzpruzilo a ďalšie dni už som bola schopná chodiť s autom aspoň do roboty a domov, potom to už pomaly slo samo a som rada, že som to prekonala. Bez auta reálne nefungujem, ak by som bývala v meste tak by sa to dalo ale na dedine si to už neviem predstavit..čiže snažiť sa čím skôr, lebo čím dlhšie tým horšie, ak si si niesi istá sebou vôbec tak pár kondičných jázd neuškodí 🙂

nique
15. dec 2022

Poznam. Nebola som na vine, ale 2 dni som auto nemohla ani vidiet. A bol to len rozbity kufor zo zadu.
Ale musela som dalej soferovat. Prve dni sa mi triasli nohy a isla som strasne pomaly. Po tyzdni jazdenia som to prekonala.
Drz sa.

autor
15. dec 2022

Ďakujem vám krásne všetkým za povzbudenie.