Ahoj chcem sa opytat ake ste mali negativne ucinky po lieku Serlift a ci ste niektora mala Serotoninovy syndrom (moze byt zivot ohrozujuci stav) - ako sa prejavoval, predvcerom som si dala 25 mg-pol tabletky a cely den mi bolo tak divne zle, taky vnutorny tras, napätie v hrdle, zle sa mi rozpravalo, trochu akoby tocenie hlavy, nesustredenost nedaju sa dobre opisat tie priznaky-taky hnusny stav a neviem ci sa jedna o obycajne vedlajsie ucinky a zmizne to,alebo je to ten syndrom lebo v mladosti som par raz pobrala naraz viac takychto tabletiek a bolo mi takto zle, dnes som si dala len 1/4 tbl a to iste len trosicku miernejsie, neviem si predstavit takto sa citit dlhodobejsie, samozrejme dr pondelok zavolam, , mate skusenost? dakujem
Serlift má dlhšiu dobu nástupu. Po prvej dávke sa zvyčajne cítite horšie ako normálne ale po cca 5-6 dňoch by ste mali cítiť skokový nástup účinku. Brala som ich kedysi dlho aj s prestávkami a vždy mali rovnaké účinky. Vedľajšie boli len tie, že mi nechutilo jesť.
@marusia12 mne je často na zvracanie vnutorny nepokoj a strach panika najhoršie je doobeda liek uživam poobede ale začala som brať neuról 0,5 aj 2 na zvladanie ved. učinkov trocha to pomože ale nie celkom by ste niečo ešte uživali? Ďakujem
@vierah1964 ja som jedného dňa všetky lieky hodila do koša a už roky neberiem nič.
@aranel16 no ja ich beriem už 3 mesiac a tie ved. učinky su hrozne na zvracanie nepokoj a strach panika keď mám niekam ísť pred dvoma tyždňami mi lekárka povedala, že to krátko ich uživam tak beriem neuró 0,5 aj 3 ls pomože to na ved. učinky ale ráno mi je najh.hlavne panika je strašna
@marusia12 no ja už roky asi 4 uživala som citalec tiež začiatok bol hrozny,ale nie tak dlho menila mi z dvovodu ,že beriem lieky na spanok 10r a chcela som ich pbmedziť tak mi dala tritico apomaly citalec som mala vysadit no adi po 3 mesiacov sa deprrsia vratila tak mi masadila sertralin 50ml a to mi dlho prezrvávaju ved. učinky tak už ma to veľmi unavuje
@vierah1964 neodsudzujem ľudí s antidepresívami. Ja som to skúsila bez nich a zrazu to išlo. Veľa je o psychike a hormonálnej rovnováhe. Držím palce.
@aranel16 sertralin 50ml uživam treti mesiac a citiˇ sa zle panika sa zhoršila lekarka hovori že to krátko ešte uživam tak neviem teraz ozaj čo sú dobre premňa poradte mi niekto