Negatívne hodnotenia na bazáre.

amienne
22. jan 2020

Ahojte kočky, nechcem byť za mrchu. Poslednú dobu sa mi množia požiadavky na premeranie tovaru, dodatočné odfotenie alebo informácie ale s tým, že dotyčná sa neráči po zaslaní požadovaných údajov ani ozvať, či mà alebo nie zàujem o danú vec. Nehovoriac o tom, že si koľké vypýtajú údaje k platbe a potom ticho, nereagujú. Màm sto chutí začať písať negatívne recenzie pri takýchto "zákazníčkach". Len ja keď kliknem na ich hodnotenia, to chválospev na dámu. Píšete niektoré za takéto správanie negatívne hodnotenia? Fakt ma to štve lebo tu za 2 eurove veci vychádzam v ústrety a nedostane sa mi ani odpovede. To nehovorím už o nezmyselnom zjednávaní už aj tak symbolických cien.

snehulienka8
22. jan 2020

@amienne ..ja aj 3x napisem, aby mi dali vediet ako sa rozhodli..

lindusss2016
22. jan 2020

@amienne ja nvm, ale podla mna to netreba brat tragicky, negativne pisem, len ak ma niekto zavadza alebo vyslovene klame. Ked ta neoberie o peniaze, tak preco? Ved to nemusis merst, fotit, atd. Napis si do podmienok bazara, ze to nebudes robit a nerob to. Mne sa velakrat stalo, ze som proste zabudla odpisat a nasla som to v nakupoch az neskor aj o par tyzdnov. Ale umyselne by som neoklamala nikoho

lenzas
22. jan 2020

Podla pravidiel hodnotenie sa moze pridat len ked prebehne obchod, respektive ked predavajuca poskytne cislo uctu a kupujuca adresu. Takze ked aj pridas zle hodnotenie, tak kupujuca moze poziadat admina o vymazanie hodnotenia. Ja osobne nepridavam kvoli tomu negativne hodnotenie, aj ked veru chapem preco ta to hneva.

amienne
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
snehulienka8
22. jan 2020

@amienne ano, je to neslusne, bohuzil je neslusna doba
ak sa pytaju, neber to, ze maju vazny zaujem..mas ocakavania a sklames sa
ja som sa viac krat slusne pytala, ani mi neodpovedali..no co? prisli o mojich 5, 50!😀

lenzas
22. jan 2020

@amienne Veru aj ja si myslim, ze minimalne zo slusnosti by sa patrilo dat vediet, ze uz nemaju zaujem a tiez niekedy aj ja mam chut pridat to hodnotenie. Inac vela kto to aj robi a dava v tom pripade negativne hodnotenie. Avsak to potom take matuce v hodnoteniach, ved to, ze nenapisala, ze stratila zaujem este nerobi z nej nedoveruhodnu kupujucu, ved sa len pytala a nevravela, ze uz kupuje. Ina vec ked uz ste sa dohodli a kupujuca z nejakeho dovodu peniaze neposlala.

lenzas
22. jan 2020

@amienne Inac aj ja beriem kupujucu vazne az ked sama vypita cislo uctu a mame dohodnutu konecnu cenu. Lebo inac potom ozaj clovek sa citi sklamane 😂

amienne
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bagre
22. jan 2020

ja som si po takýchto "úspešných" meraniach dala do podmienok že meriam rozmery len od nejakej sumy. Bola pani čo chcela letný klobúk /cena 1e/, potom koľko poštovné a nakoniec ani obraz ani zvuk a jasné že aj kopa iných. Teraz síce odpíšem, ale tak seriózne to beriem až vtedy, keď mi napíšu že peniaze poslali, inak vec odkladám a záujemcu mažem... A pokiaľ stíham, píšem niektoré rozmery už keď nahadzujem inzerát. Inak najhoršiu skúsenosť mám so zjednávačmi 😠

lenzas
22. jan 2020

@amienne Aha, takze uz aj cislo uctu vypitali, mne to prave sa stalo asi len jeden krat zatial. Vacsinu len pytaju, prosia odfotit alebo omerat, a potom ticho. Takto mozno to uz bude brane ako obchod a hodnotenie ani nevymazu, ked o to aj poziada kupujuca. Ale raz mi moderatorka vysvetlovala, tak ako som pisala v prvom prispevku. Kazdopadne ta chapem, a mozno by som aj pridavala negativne hodnotenia, keby to bolo casto, ze kupujuca vypita cislo uctu a potom ticho. Ale prepokladam, ze potom uz kupujuca by nebola ticho a dostala by som tiez zle hodnotenie 🙂

pieksamaki
23. jan 2020

Podla mna nemaju cas....skus si zmenit pravidla....lebo aj mne sa to uz castejsie stava....ak si to neprajes.......mne samej to niekedy prekaza....ale myslim si ze negativne hodnotenie...iba ak by prebehol neseriozny obchod.

nini1010
23. jan 2020

Ako sorry ale otazka na premeranie tovaru mi pride uplne legitimna.Mne ked niekto napise ohladom rozmerov beriem to tak,ze asi moj inzerat nie je uplny,lebo vacsinou nepyta rozmery jedna ale vsetky ktore prejavuju zaujem.Takze miery doplnim do inzeratu a druhy krat mam pokoj!jento moja chyba ze som to nespravila hned.A co sa odpisovaniantyka.Ja sa snazim odpovedat finalne mam/nemam zaujem hned.Ale niekedy kontaktujem rozne mamicky ked nieco zhanama a stane sa ze sa zabudnem potom spatne ozvat.To zas nie je koniec sveta.Toto su veci s ktorymi treba ratat ked inzerujes.

amienne
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dassena
23. jan 2020

v dnesnej dobe su tak ludia nastaveny, ze poinformujem sa a potom ani len nedam vediet, ako som sa rozhodol. ale s tym proste nic nenarobis, to su ludia! takze byt tebou to riesim tak, ze pokial ti dana osoba nenapise, ze to berie, tak by som to dalej ponukala inym.

tilko
23. jan 2020

@amienne asi máme podobný deň...mňa ráno šokovala požiadavka, či by som nezaplatila poštovné ja ako predávajúca...tak som odpísala, že sa viem dohodnúť na poštovnom pri odbere viac vecí a drahších, ale pri takej malej sume nie...asi mi už tiež neodpíšu 😉

amienne
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
domcci72
23. jan 2020

@amienne ja mam doma tak detsky bike. proste vyzera ako novy, lebo bol jazdeny minimalne a niekedy mam proste pocit, ze tie zeny by ho chceli zadarmo este aj s donaskou do domu

martinka13
23. jan 2020

Ja som mala naposledy zlú skúsenosť. Nohavice prišli flakate. Hodila som ich do koša. Predávajúcej som poslala fotky, ona že veď bolo písané, že nosene. Len človek súdi podľa seba. Moje veci, ktoré predávam za 5 eur sú ako nové. Nikdy nenukam flakate, alebo deravé. Recenziu som nepísala , nech si užije tých 5 eur. Budem však obozretnejšia nabudúce

sisi4
23. jan 2020

No, pravdupovediac, ja mam posledne dnie tiez stastie na taketo...
Jedna mala zaujem o tasku, napisala mi adresu, ja jej cislo uctu, potom prislo, ze peniaze poslala.
Ja som kvoli tomu isla z domu na postu a potom ma nieco osvietilo, na poste som si skontrolovala ucet a peniaze tam neboli. Tak jej pisem, nech mi obratom napise, ci poslala, ze som na poste.
Odpoved prisla na 2. den poobede, ze zohnali nejaku inu... 🙄
A druha - este zaciatkom januara prejavila o 1 vec zaujem, odpovedala som jej vramci jednej skupiny a napisala, ze ak ma zaujem, nech mi napise spravu. Zareagovala v polovicke mesiaca, ze ma zaujem, poslala som jej o 2 dni udaje k platbe (nebola som doma, takze som musela najskor zistit, ci danu vec mam) a ona 2 dni nic.
Na to sa mi ozvala dalsia zaujemkyna, napisala som jej, ze uz mam zaujemkynu, ale je s nou horsia komunikacia, ktora ma uz prestava bavit a ze pokial ma vazny zaujem, poslem jej udaje k platbe. Obratom mi napisala, ze peniaze poslala. Tak som napisala 1. zaujemkyni, ze vec je uz predana, ona mne na to, ze som mohla pockat a ze prave dnes ona peniaze poslala tiez. Napisala som jej, ze zvlastne komunikuje, na co ma obvinila, ze aj ja som si od nej spravu precitala a neodpovedala 2 dni... a ze peniaze ide riesit vo svojej banke. Napisala som jej, ze ked mi pridu na ucet, preposlem jej ich spat. Doteraz mi od nej nic neprislo 😀
A zaujimave, ze od tej, co zaplatila, mi prisli peniaze este v ten den poobede, aj ked mame rozne banky, doteraz nechapem...

bettymacd
23. jan 2020

Určite nie

judar
23. jan 2020

Poslednu dobu tu jedna nemenovana uraduje ze napise " dobry mam zaujem aj s obyc postou" ...vy jej napisete cislo uctu s poprosite jej adresu a vas sa neozve ani mu ani bu ....pochopila som realitu az ked som jej mrkla do profilu...ako kupujuca ma hroooomaduuuu negativnych hodnoteni a ako predavajuca pozitivne.....ma tak nastvala ze.som jej capla negativne hodnotenie ze naco pise ze ma zaujem ked ksefty si ona robit vie ako predajkyna ale ako kupujuca kasle na to u koho aky zaujem o co mala

carodejkadorot
23. jan 2020

a ako bonus sú záujemkyne, ktoré očividne nič nestíhajú - ani pozdraviť, ani poprosiť, ani akceptovať cenu, minule mi prišla správa na vec v mojej cene 17,- EUR : " vezmem za 10 aj s poštou ", niektoré dámy asi považujú slušnú výchovu za prežitok, chudence ich deti 🙄

judar
23. jan 2020

@carodejkadorot to sú žebráčky prvej triedy :D

dana_m
24. jan 2020

Mne sa deje opačne.. Chcem kúpiť, dotyčná si inzerát aktualizuje ale vôbec sa neozýva. Ani prd. Napríklad ze nemám čas alebo co. Chcem takej dat negatívne hodnotenie ale keďže neodpísala tak sa to nedá. Chcela som napísať adminom, aby to zmenili a dalo sa hodnotiť každú predajkyni, ale nie je tu žiaden kontakt... Minule mi jedna takáto.. 3x som jej písala ešte aj o druhú vec a zrazu pozerám ze inzerát zmazany... Ani slovo od nej a ja čakám od 8.1. Pozerám hodnotenia a samé ódy... Tak načo si niekto aktualizuje bazár, keď nemá záujem predávať?

babkaria
30. sep 2024

Zdravim,pisem vam este raz o vymazanie negativneho hodnotenia ktore mi pani dala NEOPRAVNENE. Nic som si od nej nekupovala a bola to len obycajna komunikacia a zjednavanie ceny a ona mi za to dala negativne hodnotenie. Poprosim o zmazanie hodnotenia. Dakujem.posielam skrinsot.