Nedostatkový tovar

blazena123
10. mar 2022

Ahojte chcem poradiť o čo by ste mali záujem z oblečenia čoho si myslíte že je málo ponúk.
Dakujem

pribinak
10. mar 2022

@blazena123 trh je presýtený oblečením, handry sa predávajú všade

anjelicek26
10. mar 2022

Malo?? Malo nie je nicoho... je toho vsade privela... ak myslis to, co by bolo dobre zobrat na eshop - tak polske veci ako newbie, emki, babyproject, slovenske bubbe, rebel, monsoon, little people, to ide pekne a stale... niektore baby importuju spanielske doplnky, masle, pancusky, topanky... ale vravim to tiez treba vediet...

martinkatinka
10. mar 2022

@blazena123 joj, kebyze viem, sama otvorim e-shop a podnikam.

lesana25
10. mar 2022

Za prve, know-how ti zadarmo nikto pricetny neda. Za druhé keď akí nevieš s akým tovarom chceš podnikať, nemáš prehľad,vtak to ani neskúšaj lebo ani tie všetky ostatné veci čo biznis obnáša za teba nikto neurobí zadarmo.
Za tretie handier sa vyrába viac než je potrebné.

sense
10. mar 2022

Z oblečenia nič, všetkého je nadbytok

renka30
10. mar 2022

Oblečenie pre ženy od 150 do 160 cm, obuv pre ženy s malou nohou 33-35, moja vlastná skúsenosť - spadám do oboch kategórií

anjelicek26
10. mar 2022

@renka30 suhlasim, ja s mojimi 153cm najdem casto 00prd, esteze existuje next, inak by som bola bez nohavic 😂

tosomja
10. mar 2022

Topanky, cizmy, lodicky, sandale damske na malu nohu. 33-35. Ako vyssie bolo spomenute a potom vseobecne kabaty, bluzky, damske na nizke zeny 150cm 😀 nechnemusim nosit dcerine 🤔

ell_mala
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rude_baby
10. mar 2022

Tehotenské blečenie v normálnej cene (nie rifle za 50e), pekne, vkusne... A to nie som tehotná, robila som v obchode s dojc potrebami a toto maminy zháňali

jani321
10. mar 2022

@blazena123 ja zas potrebujem obuv vo veľkosti 43, a teda skoro žiadny výber. Som odkázaná len na Deichmann, a to čo obujem, hneď kupujem, či sa mi páčia alebo nie. Nemôžem chodiť bosá 🤣

marvin1234
10. mar 2022

@blazena123 mne chyba naozaj kvalitne oblecenie do práce. Slusne, decentne saty, kvalitny material a HLAVNE strih (tj zasevky na prsiach atd). Nie hnusne synteticke krcive handry, nie hnusne saty bez strihu s gumkou v pase. Kedysi aspon v orsay a peek and cloppenburg a podobne bolo, postupne vsade vidim tie neforemne handry, teplaky a podobne. Lindex tepláky,H&M tepláky 🤷 otras.

cloviecka
10. mar 2022

@marvin1234 súhlasím do bodky

wiw8
10. mar 2022

@marvin1234 hmmm viem presne o com hovoris. Je to teraz taka neforemna moda nejaka. Malokedy natrafim na niceo, co sa mi ozaj paci

vafinka
10. mar 2022

@marvin1234 presne tak ako píšeš.normalne je problém kúpiť niečo pekné

renka30
10. mar 2022

@anjelicek26 ja mam k mojim 153 cm este aj nohu c. 34 😂 Next ma aj kratke velkosti?

bronik89
10. mar 2022

@renka30 nooo tak to fakt nemas bohvie co. to skor detske velkosti ti asi pasuju viacej ako damske

renka30
10. mar 2022

@bronik89 ani to nie, lebo pas a boky uz nemam velmi detske 😅

anjelicek26
10. mar 2022

@renka30 next 6ka je vseobecne kratka... ani nemusim kupovat skratene verzie (ale ano maju aj tie a celkom vyber)... nohu s mojou 36 mam normalnu... inak sa smejem ze dcera, ktora ostala visiet na 151cm a uz nerastie - ma nohu 39,5 😂

heln
10. mar 2022

@blazena123 na jednej strane je trh presyteny oblecenim, ale na druhej strane v kazdej kategorii najdes nieco co niekomu chyba, ale to by chcelo poriadny prieskum aby si vedela na aku kategoriu sa orientovat. ja mam napriklad problem lebo som po porode zostala bruskata a chcela by som saty rovneho strihu, ale take ktore by ma financne nezruinovali. alebo dcera ma 10 rokov a v jej velkostnej kategorii uz neviem pomaly kupit ziadne pekne tricko, ona je este taka detska a hrava, chce napr. fialove tricko s macickou, ale v jej velkosti take uz nie je, v jej velkosti su rozgajdane cierne tricka s napisom new york, pre nu absolutne nezaujimave.