Ma niekto skusenost s trendyol? Objednavala som prvy krat. Dala som si to dorucit do prace. Objednavku mi rozdelili na 2 casti.
Vcera vecer pozeram na stranku a tam je prva cast objednavky oznacena ako dorucena. Ked si pozriem sledovanie zasielky DPD tak tam pise ze "nedorucena,adresa neexistuje". Kurier mi nevolala. Co teraz s tym?
Vďaka za odpoveď. Mne nakoniec volal pred obedom kuriér, tak to bolo ok. Aj keď potvrdzujúci mail o doručení prišiel skôr už o 6:30.
@vsadeviem ahoj, kedy posielaju poukaku za tovar nedoruceny na cas? nikde to neviem najst
@vsadeviem uz som zistila, ze ziadny kupon neposlu, mali to na stranke, ale uz to stiahli, neplati to
@lululucy ako si prosím zistila že ti to ide dhl? mne to dáva dajaké pts worldwide a niekde mi uviazol balík
posledné mám toto
Arrival destination.
25 March 2024 Monday, 07:44
@stanislava188 mne objednavku rozdelili na 2 casti. Prva prisla z Polska dhl. Tam mi prisiel odkaz na sledovanie balika a preplo ma na DLH.
A ta druha cast balika ide z Turecka uz dlho a presne to iste ako ty pises. Tiez 25 March 2024 Monday, akurat cas 7:45 😆
@lululucy ja mam to iste,rozdelili na 2 casti,jednu som mala doma za 2 dni,na nohavice z Turecka cakam,posledney pohyb mam 27.3 o 3:37 ale vcera mi nabehlo SK sledovacie cislo ale pri nom mam,ze ho este dopravca neodovzdal,takze netusim ani kedy pride,malo prist do 27.3 a presne som hladala,lebo viem,,e mali nieco za neskore dorucenie objednavky a uz to tam nie je nikde
@lululucy ja to mám presne to isté 2 z 3 prišli a ten jeden 🤷🏼♀️ hlavne že tam mám tričká pre dcéru k narodeninám 🤦🏼♀️
@lululucy opýtam sa na kvalitu tovaru. Spokojnosť?
@xckaretxxx to co mi prislo som vsetko vratila,nesadla mi velkost. Kvalita sa mi zdala dobra
@lululucy @kikuska28 @stanislava188 @aliste ahojte, prisli Vam nakoniec tie baliky? Aku prepravnu spolocnost ste kontaktovali? Dakujem moc cakam na druhy balik uz treti tyzden a nic 😏
@jankaropy mne zatial nie,jedine novy pohyb nastal ale to len,ze odislo z Turecka,nabehlo nove sledovacie cislo(uz slovenske)ale pohyb ziadny.ja som pisala na podporu trendylol ale nevyriesila som odpisali,ze zadali moju poziadavku do systemu ale maju vela naco som im reagovala,ze to nie je moj problem a ked raz pisu,ze dorucenie od do tak nech si to zabezpecia tak,aby to prislo na co uz mi napisal,ze ho to mrzi tak mi ostava len cakat
@jankaropy mne ešte nedošiel od 10.3
Ahojte, tiež čakám od 17.3. Ja len nechapem akou rýchlosťou to chodi vsetkym influencerkam, ked o dušu spasenu peopaguju a tisnu kódy a potom čakáš na balik dva mesiace 🤦♀️
Stále čakám na druhú časť objednávky 🤔
@lululucy boli ti vecičky veľké alebo malé?
Mne prave dosla druha cast objednavky od 13.3
@lenkakravcova ja som prvu cast objednavky celu vratila. Vsetko mi bolo male
@lululucy vďaka. Čiže objednávať keď tak väčšie. Ďakujem.
@lenkakravcova no neviem ci som skor ja nemala velke sebavedomie,ze sa vopcham do Ska 😜🙊
@lululucy Vieš čo možno ťa poteším že nie nemala si veľké sebavedomie fakt budú menšie, lebo pozerám teraz jedny šaty čo som si odtiaľ objednávala dávno (už ani som si nepamätala že sú odtiaľ, až keď som sa prihlásila tam do účtu že si iné pozriem) a sú písané S. A bežne nosím XS z iných obchodov, takže to musia mať kus posunuté 🙂