Ahoj, mate niekto skúsenosť? Balík odoslaný 29.oktobra a stále nikde... Tiež sa mi nezdá, že by jednu objednávku balili do 4 krabíc a váha 0,1kg už absolútne nie, keďže ide o minimálne 8kg 🙈
Písala som dotaz na poštu, prišiela automaticka odpoveď, že sa tým budú zaoberať.
Myslíte, že by to mohlo ešte prísť, alebo to niekde pošta proste zapatrošila?
3 objednávky mi už medzitým došli, čo som minulý týždeň objednávala tiež cez Slovensku poštu.
oni ti do pár dní odpíšu a uvidíš podľa odpovede.
Ale jasné, že to pôsobí tak, že ho zapatrošili niekde, keďže si spomínala, že ti už dávno iné balíky prišli. Len nech ho hľadajú 🙂
Tiez som im raz pisala ohladom balika, ktory nechodil. Po automatickej odpovedi do par hodin balik zmenil svoj popis - prevzaty na dorucenie a prisla odpoved ze na dalsi den bude doruceny. Si v poradi, cakaj, poriesia 🙂
@asfodelka nooo tak aspon ze tak. ako je dost mozne, ze toho maju proste vela a ludi malo
Mala som taký istý problém,no balik sa nenašiel.Riešila som to cez poštu,kde som ho posielala-reklamaciou,pošta mi uznala stratu balika a vrátila peniaze-hodnotu veci v balíku.
Vďaka za reakcie. Dnes sa mi po 4 dňoch ozvali z pošty. Žiaľ nevedia ho doručiť kvôli pochybeniu to strany odosielateľa. 🙄
@landsmanka myslím že to robíš úmyselne je dosť veľa ľudí ktorým sa to stalo... takže je to zvláštne
akoze ono sa mohlo kludne stat aj to, ze toho maju vela. a co sa tyka tej hmostnosti, tiez to moze byt preklep v systeme. nechces sa tam ist radsej opytat osobne, ak sa ti da a mas cas? lebo automaticka odpoved, je aspon pre mna take odbitie cloveka len 🙂