Nedokážem sa jej zbaviť

1. mar 2022

Mám kamarátku, ak sa dá ešte nazvať kamarátkou... Stalo sa to, že môj frajer pred tým chodil s ňou, lenže sa rozišli (to už bolo asi pred rokom aj pol). Teraz chodím s tým chalanom ja (Už dve mesiace). Ona keď na to prišla, tak ma začala od neho odhovárať, že on toto a hento a že nie je pre mňa ten pravý... Odvtedy mu písala správy, že ako si mohol dovoliť to, že chodí so mnou- Zopakujem, že sa rozišli pred rokom aj pol... Kričala po mne, že ako som jej toto mohla urobiť, že čo som za kamarátku... Ja neviem, tak je to možno nespravodlivé, ale ja nemôžem za to, že to medzi nimi nefungovalo... Ja mám zatiaľ pocit, že som konečne našla toho pravého a nechcem aby to medzi nami skončilo len kvôli nej... Začala dávať na každý náš spoločný príspevok s tým chalanom nahnevane smajlíky (Tie, ktoré sa na FB dajú dať) Povedala som jej, že už nebudem jej kamarátka, keď neprestane, tak som si zablokovala jej číslo aj kontakt, ale na druhý deň prišla pred môj dom a vykrikovala mi rôzne veci, čo bolo pre mňa veľmi trápne pred celou ulicou... On mi vraví, že si ju nemám všímať, že je psychicky chorá a sa že kvôli tomu sa s ňou aj rozišli

autor
1. mar 2022

Vytvorila si aj nový účet na FB a vypisuje a ďalej dáva tie smajlíky a aj komentáre typu, že "Čo si za kamarátku." Už aj rodina sa ma pýta, že čo to má akože znamenať... Ja už nevládzem

sejbipi
1. mar 2022

Tak je jasné, že jej to ublížilo, lebo by to nečakala. Ale dosť jej to sadlo na mozog a jej správanie nie je normálne. Mala by ho riešiť

autor
1. mar 2022

@sejbipi Toto je už úplne cez čiaru. Nikdy by som si nemyslela, že je takáto... Je to choré, čo robí... Ja neviem, že ako sa jej mam zbaviť proste, aby nám dala pokoj.

sejbipi
1. mar 2022

Ja by som ju úplne ignorovala a vymazala zo života. Aj z tvojho, aj zo života tvojho priateľa. Či zo sociálnych sietí alebo tel.č. Všade.

amelie2017
1. mar 2022

Kolko mate rokov?

sardinka32
1. mar 2022

Nech jej Tvoj frajer jasne povie, ze nikdy v zivote by sa k nej nevratil a nech Ta necha na pokoji, lebo... (nech doplní, čo uzna za vhodne 🙂) Ty uz s nou nechces nic mat, no musi aj on, aby to pochopila. Ona si mozno mysli, ze sa raz ku nej vrati, alebo jej len proste vadí, že chodí práve s Tebou.

mimka1402
1. mar 2022

Tak ty si teda kamoška za sto bodov.😀
Ľutujem ju... Verila, že má v teba kamarátku a ty si začneš s jej bývalým, kvôli ktorému pri tebe plakala a bola smutná? Ty si vravíš kamarátka? Si obyčajná...... Je to hnus. Áno ty nemôžeš za ich rozchod. Ale toto by som svojej kamarátke nikdy nespravila... Je mi jej ľúto.

1gramofon
1. mar 2022

Fb profil sa dá nastaviť tak aby na teba nemohli reagovať ľudia, ktorých nemáš v priateľoch a neviem co ešte sa tam da... Proste uprav si nastavenia. Ak by som mala potrebu hádzať na fb osobne veci, tak by som si pri takom dievčati dala pauzu, ju to časom prejde a potom tam píš ako vám bolo dnes a včera super, alebo co tam píšete. A s ňou už kamoška asi nebudeš. Správa sa choro, vyhýbala by som sa jej od strachu. Možno by som zavolala jej rodičom, že ako sa správa, toto je vážne chore

nikolka1986
1. mar 2022

😂😂😂 Koľko máte rokov? 13?

tinatitti
1. mar 2022

V prvom rade platí nepísané pravidlo: kamarátkam sa frajer nepreberá. Ci je bývalý alebo súčasný. Dokonca pre mňa by bol tabu aj taky, o ktorom viem, že ho chce moja kamarátka. Takže ma pravo sa hnevať. V druhom rade jej správanie je detinské a nevyzrete. Chápem, že jej to ublizilo a stále ubližuje. Berie to ako zradu dvoch ludi. Teba ako kamošky a jeho svojim spôsobom tiež. Ta tvoja zrada ju boli viac. Ale až vekom sa dokáže cez podobne situácie preniesť a brat ich ako sú. Bez zbytočných emocnych vylevov. Ty, keď si sa rozhodla ju zradiť, tak to musíš zniesť aj s následkami. Všetko od nej ignoruj, Vaše kamarátstvo skončilo. Keď sa časom jej ex stane aj tvojim ex, možno k sebe opäť nájdete cestu ako kamošky. Ktovie, osudy ľudí sú rôzne...

diana45
1. mar 2022

Ty si taká istá ako tvoja kamarátka, ste super tím!

autor
1. mar 2022

@amelie2017 Ona aj ja 16 a fr 18

autor
1. mar 2022

@mimka1402 Srdcu nerozkážeš... Proste sme sa do seba zaľúbili...

mimka1402
1. mar 2022

Srdcu nerozkazes je výhovorka, lebo ak človek neprehlbuje vzťah s niekym tak ano rozkazes. 😀 Ale, pri tom veku mi je to hneď jasné. Hádam sa ti oplatilo zničiť si priateľstvo kvôli chlapovi, s ktorým pravdepodobne o xy rokov nebudeš.😉

ninusa221
1. mar 2022

A bohvie ci on ti hovori pravdu a zachvilku sa neprejaví ako nejaký psychopat. Lebo nam sa to s kamaratkou stalo tiez mi po rozchode isla k nemu po veci a vyspali sa spolu a potom som vlastne zistila ze jej robil to čo mne tiez sladke reci na zaciatku a potom aj facka hore dole. A odvtedy sa max pozdravíme, takze nejak tak.

autor
1. mar 2022

@ninusa221 On taký nie je

cicuca
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
linexys
1. mar 2022

@tinatitti som živý príklad, že áno takto rozhnevané kamošky sa k sebe opäť môžu vrátiť 😂..po mojom rozchode s ex (mimochodom v tom čase tiež môj "forever" a nikdy nikoho iného) 😂😂🤦🏻‍♀️si s ním začala moja kamarátka, ani nie mesiac po našom rozchode. Doslova som penila, titulmi som nešetrila...klasika 🙈, po ich rozchode-ktorého som nebola dôvodom, sme sa udobrili a dnes je jedna z mála s ktorou som v takmer dennom kontakte a mám ju úprimne rada❤️
A bolo to mrte dávno 15r.dozadu,...no čo mladé kozy 😁

oli18
1. mar 2022

Meníte si frajerov, ako celebrity🙂

madeline1
1. mar 2022

Preco si si zacala s ex svojej kamaratky? To nie je ok....keby ste boli dospeli, tak si poviem no ok, asi tam bola fakt chemia a rozumeju si, asi to ma potencial...ale podla spravania vas vsetkych mate cca 15 a robite spolu uz vsetko...naco si s nim zacala chodit? zaroven, tvoja byvala kamoska by to uz nemala riesit, uz je ex a teba riesit tiez nemusi...

dominikak4
1. mar 2022

@mimka1402 určite by som neobetovala kamarátku skrz chlapa a nezačala by som chodiť s jej bývalým - pre mňa by to proste bola zlá karma. Ale kto vie...možno im to vyjde, ja som s manželom tiež od svojich 16 a teraz mám 32 a máme dieťa. Takže nie je samozrejmé, že dvaja spolu nemôžu ostať aj keď začnú takto skoro. Autorka - chápem emócie kamarátky, neviem si predstaviť, že by nám to s manželom nevyšlo a o rok o dva alebo aj o päť by s ním bola moja kamarátka. Určite by už nebola moja kamarátka a žiarlila by som. Veď keď si to predstavím na sebe, tak to bol predsa môj chlap, niečo sme spolu prežili a každý rozchod bolí, každá ďalšia žena v jeho živote by bola pre mňa zrejme sokyňa a vadila by mi určitým spôsobom. Keby to ešte bola moja kamoška, ktorej som sa zdôverovala, tak to by bola totálna zrada pre mňa a nevedela by som to len tak prejsť. Určite by som to neriešila hore popísaným spôsobom ako ona, ale hlavnú úlohu tam zase hrá puberta a nezrelosť, ešte ste mladé. Nemyslím si, že je psychicky chorá, proste je nezrelá a temperamentná. Žiarlivosť a hnev robí bláznov z ľudí. Ono to, že im to nevyšlo neznamená, že ona bola stotožnená s rozchodom a stratou frajera. Zmier sa s tým, že kamarátstvo skončilo a vyhýbaj sa jej. Prebolí to, prejde ju to, ale kamarátky už asi nebudete. Inak tými správami a komentármi zhadzuje iba sama seba, teraz jej to žiaľ nedochádza, ale príde čas, že sa bude sama za to hanbiť.

dominikak4
1. mar 2022

Na druhej strane dnes dáva ľuďom Facebook možnosti, ktoré predtým neboli. Ľudia sa dnes cez neho dokážu totálne zhovadiť a navzájom dourážať. Osobne tam neprispievam a nič nekomentujem, ale kto vie čo by bolo keby bol v čase keď som mala sladkých 16. Bože aké šťastie, že sme také možnosti nemali. Napríklad na odľahčenie - moja dodnes najlepšia kamarátka (keď sme mali asi 17 ) nevedela prežiť, že objekt jej záujmu sa zahľadel do mňa (zbytočne, pretože som ľúbila svojho chlapa), no ale ona bola z toho tak rozhodená, že toto nebrala v úvahu a penila tak, že som v súkromí schytala od nej pár faciek. Ona jednoducho mala pocit, že som na neho ja robila oči a celé je to moja vina, že nechce ju ale mňa. Snaha o vysvetlenie viedla k hádke a pri hádke ma začala rovno mlátiť aj keď som ho poslala do kelu. Tiež inak vyzerala ako blázon súci na psychiatrické vyšetrenie a inak je to v poho baba. Tak sme sa vyšticovali, ona mňa pre neho a ja ju lebo ma nasralo, že ma mláti pre nejakého debila. Čo ti poviem decká....Dodnes sa na tom smejeme, ale verím, že keby som jej zbalila už aj vtedy chalana, s ktorým reálne chodila a ľúbila ho, tak dnes by sme kamošky neboli a to by bola strašná škoda Ti poviem. No ale nech Vám to vyjde s mladým. A maj pre kamošku pochopenie. Založ si nové fb konto, aby si zamedzila tomu, že tam bude peniť.

annamarin
2. mar 2022

Vy ste spolu 2 mesiace a ty už dávaš spoločne fotky na Fb? 😆

viky173
2. mar 2022

a to si potrebujes publikovat spolocne fotky na FB? si nejaka influencerka ci co? 😀 ja neviem, ja som s mojim uz ani neviem kolko rokov, ale zatial som nedala ani jednu spolocnu, planujem dat po svadbe jednu svadobnu a tym to konci, ved je to Vase sukromie, Vas vztah, naco ho dennodenne predtrcat na socialnych sietach a este pristupne aj pre verejnost? kedze pises, ze si zaklada nove profily a cez ne Vam komentuje fotky, tak to naozaj verejne publikujes a potom sa cudujes... to ale samozrejme neospravedlnuje chovanie tej jeho expriatelky...

kratucka
2. mar 2022

@viky173 ale tak ako co by na tom malo byt nenormalne. niekto to nepotrebuje a niekto sa rad pochvali svojim stastim. ako toto by som vobec neriesila, kazdy ma pravo na to, co mu najviac vyhovuje nie

banderaska29
2. mar 2022

pokojne to môžeš riešit s políciou ak neprestane. Kyberšikana je reálna, trestná. to že si sa doňho zamilovala nie je nikoho problém ani chyba, ty nemôžeš za to že ona je nevyrovnaná psychopatka. ona nevie spracovať že ju poslal do hája a robila by to pravdepodobne akejkoľvek inej babe.. pre niečo sa rozišli.. aj ja som zažila detto situáciu - ja - môj priateľ - jeho ex je moja kamoška. dopadlo to nakoniec dobre ale sprv to bol tiež masaker.
absolútne ma netrápilo čo ona na to, keďže viem, ako hrozne sa k nemu správala a k tomu nemala problém ho podvádzať čo som vedela ako jediná, ešte sa mi s tým chválila.

darina746
2. mar 2022

Dievca nestatne, tak ego utrpelo a nevie sa s tym vysporiadat, treba sa snazit prerusit vsetky kontakty a hlavne komunikovat s priatelom o co sa henta pokusa.

asocial
2. mar 2022

takych este bude, mate len 16 rokov. len tak na zamyslenie, A na zamyslenie je, ze sa rozsili pred 1,5 rokom, ked ste mali 14. No...tu by som nehovorila o nejakych priateloch, ale o frajeroch🙂. A tiez si myslim, ze ste spolu len dva mesiace. To ju vsak neopravnuje otravovat tvoj zivot. Normalne jej povedzte, ze ak neprestane, pojdete na policiu, ci jej to za to stoji.

henriettak
2. mar 2022

hmmm tak ona sa s tým rozchodom asi nevyrovnala. ja by som jej to proste natvrdo napísala, pod každý jej príspevok, že by si s tým už teda mohla dať pokoj. nič iného ti podľa mňa ani nejak neostáva. ju to prejde

flavica
2. mar 2022

tak asi jej to vadi, asi ho mala rada a teba tiez a necakala toto, osobne neviem akoby som v podobnej situacii reagovala, ale teda asi by mi tiez nebolo vsetko jedno, ze by som sa nevedela tvarit, ze je vsetko okej