Ahojte, viete mi prosím poradiť akému lekárovi mám zbehnúť ak mám problémy s priberaním? Nech jem kolko chcem čoho chcem ja nedokážem pribrať dosť mi to uberá na sebavedomí pretože vyzerám ako hajzlový pavuk. Počas mojho tehotenstva som vela pribrala a po pôrode som konečne bola spokojná zo svojou postavou ale netrvalo ani 3 týždne a ja som opäť schudla 20 kg viac ako som mala pôvodnú váhu pred tehotenstvom. Som zúfala už.
Treba vyhladdat vyzivoveho poradcu, kvalitneho a najma zacat silovy trening na naberanie svalov.
Volakedy inak hajzlove pavuky boli v mode - teda tak vyzerali modelky.
Skočila by som aj na gastro či náhodou niečo nemáš zo žalúdkom... nie je dobre behom 3 týždňov schudnúť tak veľa kíl.
peritol - na podporu jedenia
Žiaľ, jesť na pribratie nestačí, musíš riadne cvičiť, aby sa ti vytvorila svalová hmota a k tomu samozrejme správna strava
No ja neverim, ze ak neprijmes dakych 3500 kalorii denne ze nepriberies, skus si zratat kolko asi zjes
Kolko krat do dna jes a co jes?
Ja sama za seba ked chcem nabrat tak jem častejšie (rozumej vo väčšom rozpätí - skoro ráno aj neskoro vecer) a ked chcem schudnúť tak v kratsom okne. Vyuzivam fasting na chudnutie ale aj naopak mi to funguje. Mozno to pomôže.
@autor každá druha povie ake je to super, ako by s tebou menila. Toto je však problém oveľa horší ako chudnutie. V prvom rade obvodak nech vezme krv na hormón štítnej žľazy a potom prípadne gastro vyšetrenie.Ak bude všetko ok ,tak naozaj len dobrý vyzivovy poradca, sústrediť sa na jedla s vyššou kalorickou hodnotou (nie čokolády atd, on ti poradi) A silové cvičenie ako už bolo poradene vyššie
Neviem, ci spravne rozumiem - schudla si v priebehu 3 tyzdnov na vahu o 20 kg mensiu ako pred tehotenstvom? V takomto pripade by som sa asi bala, ze mam nejaku chorobu, lebo toto nie je normalne chudnutie. Daj sa pre istotu vysetrit lekarom, toto nie je sranda.
Ja som velmi hladný človek, jem vela a stále. Je pravda že niekedy mame so synčekom ťažšie dni kedy musí mať moju 100% pozornosť a v tedy aj zabudnem čo je to jedlo. No inak jem ozaj vela a jem všetko od zeleniny cez meso po sladkosti naozaj všetko. A chodievam na pravidelné prehliadky zatial som žiadny problém nemala. Je pravda že mám problém so štitnou žlazou koli ktorej mám problemy aj s menštruáciou. Ale okrem toho nemám žiaden problém. A tak hej schudla som velmi. Moj prírastok počas tehu bol 22kg to celé išlo behom tých 3 týždňov dole ale tak samozrejme niekolko kilo bolo len babatko plodová voda a tak.
v tichosti závidím. Skúsila by som štítnu žľazu dať vyšetriť.