Nedodaný tovar z MyProtein

canis_lupus
24. máj 2023

Ahojte, nemáte niekto skúsenosť ako postupovali v MyProtein, keď vám niečo chýbalo v balíku? Mala som mať 6 vecí, mám len 5. Na stránke samozrejme majú len kontaktný formulár, žiadne telefónne číslo, tak ktovie, ako dlho to budem riešiť. Poslali vám chýbajúcu vec, alebo vrátili peniaze?
Objednala som si súpravu kraťasy, legíny a top, ten chýba a bez neho sú mi kraťasy a legíny nanič, preto ma to tak vytočilo a chcela by som vedieť, či mi ho dopošlú 🙈 Keby to bola nejaká random vec, neriešim, nech mi aj vrátia peniaze, ale teraz budem platiť buď poštu za novú objednávku toho topu, alebo za vrátenie legín a kraťasov.

maca1984
24. máj 2023

Skontroluj si email- aké položky máš v odoslaných.
Chýbalo mi tričko, doposlali ale neskôr.
/kopírujem/ Niekedy posielame položky oddelene, aby sme sa uistili, že akékoľvek oneskorené položky nezdržia zvyšok objednávky. Je preto možné, že chýbajúca položka môže byť v samostatnej zásielke. Váš e-mail s potvrdením o odoslaní bude obsahovať zoznam položiek, ktoré boli odoslané Ak sa tam chýbajúca položka nenachádza, budete musieť počkať na jej dodanie dlhšie.

Ak je položka uvedená vo vašom e-maile s potvrdením o odoslaní, ale nedorazila v balíku, kontaktujte náš tím služieb zákazníkom prostredníctvom preferovaného kontaktu uvedeného nižšie do 48 hodín od prijatia balíka.“

canis_lupus
autor
24. máj 2023

@maca1984 ďakujem, kukla som maily a asi to tak bude 🤦😂 Ja som odtiaľ zatiaľ objednávala len cez sestru, tak toto som netušila, takže kvôli meškaniu cca 2 dni ho asi poslali zvlášť 🙆 zbytočná panika, to je moje 🤣

maca1984
24. máj 2023

@canis_lupus Nič sa nedeje, stáva sa. 🙂