Dobrý deň, viete mi prosím vás poradiť. Odoslal som vstupenky poštou v Nemecku bez sledovacieho čísla v hodnote 235€ a kupujúci mi tvrdí ze mu to neprislo a ziafa o vratenie penazi. Poslal mi peniaze cez PayPal. Teraz sa mi vyhraza ze pojde na policiu ze som ho podviedol..boli sme dohodnutí na dopirucenom liste ale frajerke som povedal ze mech mi to rano odosle a odoslalo sa to obycajne bez sledovacieho cisla.. Mam len doklad o odoslani listu.. co robit?
Dakujem za odpoved
To si poslal obycajne do nemecka zásielku a ešte bez poistenia v takej hodnote ? 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Skúšal si to na pošte reklamovať? Podľa toho dokladu?
@klarissa25 je to v rámci Nemecka.. odoslanie a prijatie
@neillys v tomto prípade by som vrátila sumu za vstupenky, organizátorovi povedala aby zablokoval vstupenky ako kradnuté (ty vieš dokladovať platbu a účet/kartu z ktorej si platil, tvoj kupujúci nevie) a požiadala o vystavenie nového QR kódu, znova dala inzerát a po predaji išla odoslať doporučene sama... lebo kupujúci už asi nevydrží kým toto všetko vybavís, čo ho chápem.
@zuzanka.zuzu toto je super nápad 👍👍
@zuzanka.zuzu super nápad toto
@kusoribbu ??? riziko bazaru 🙈 však kupujúci žiadal poslať doporučene, autor nemá žiadny doklad o odoslaní (henten zdrap potvrdenia môže byť o odoslaní listu babke), juuuj toto by pán policajt uzavrel rýchle 😉 to iba v SR je "riziko bazaru" 😡
kupujuci je v prave vrat mu peniaze aby si nemal potahovacky s policiou
@neillys aký doklad o odoslaní listu?