Baby za žiadnu cenu nemôžem dať dole prstene z ruky a potrebujem to do zajtra. Už som skúšala všetko zubnú niť, dvihnúť ruky nad hlavu, studené, namazat poriadne a nič
@ina2405 neviem či také čaj doma mám :/ pozriem ďakujem
Treba zbehnúť do Maxu a kúpiť. Napíšte potom.
Aj žihľava odvodňuje
Tabletka na odvodnenie, namazať slnečnicovým olejom a krútiť dookola.
Zaseknu sa na klbe, alebo na zvrasnenej - natlacenej pokozke? Mas doma vodoinstalatersku teflonovu pasku? Je biela tenulinka nelepiva. Ak ano, skusil by som dany prst pevne (poriadne ju napinat) omotat cez klb, aby dilno stlacilo pokozku a prsten ju nezhrnal. Potom namazat kremom a pootacanim prstena ho skusit stiahnut.
@madeincssr na kĺb ho ani nedostanem skúšala som omotat zubnou niťou ako som čítala ale mňa už teraz tie prsty tak bolia že už nehnem s tym
Teraz mi ešte viac opuchli asi z toho skúšania dať dole ..akože mne tam kde ho mám je aj voľný ale vyššie ich nedám
Preboha držím palce. A to si si len tak skúšala alebo ho nosíš nonstop? Lebo je ti je fakt malý
@svokrinjazykmonika ja ho nosím nonstop je pravda že som niečo aj pribrala ale zas nie toľko skôr mám opuchnuté prsty
@svokrinjazykmonikana pri nosení netlačí ani nič ale chcem ich dať dole
Skus ozaj veľmi dobre k večeru namydlit
Skús večer dať dole. Ráno sú prsty zvyčajne opuchnuté a ešte viac ti opuchli tým, že si sa snažila ich dať nasilu dole.
Tak s týmto by som šla na odstrihnutie, to dole nedáš.
Svagrina musela prestihnut obrucku..skusala vsetko mozne,az jej zacal modriet a trpnut palec..
au, preboha, to nedavas dole vobec nikdy?
uf no ak tvrdis, ze su len napuchnute skus drzat ruky co najviac hore... skusit teply studeny kupel na striedacku...prilozit cierny caj ...aj ocot ... dnes nesolit... a potom nakremovat ruky potom co odpuchnu a zlezie...nevravim, ze nevidim na fotke nejaky opuch, ale ci bude stacit len odpcuhnut prsty na stiahnutie prstena no neviem naozaj vyzera byt velmi maly na tvoj prst
Auuu. To ta neboli ? Ja by som sa zblaznila. Urcite by som sa posnazila ich dat dole. Toto uz vyzera nepekne celkom. Skus poriadne namydlit. Alebo som aj videla trik so šnúrkou ale neviem no. Ak to nepojde tak určite na odstrihnutie ist. Davaj pozor aby nemodral, netrpol.
@ns994 mňa to vôbec neboli dokonca tam úplne dole kde ho mám mi je aj voľný a točí sa mi stále teraz vyzerajú viac opuchnuté lebo od večera sa ich snažíme dať dole aj to s tou šnúrkou som skúšala.
Skus nieco taketo
Mne pomohlo dať na ruku ľad a potom ho namydliť
Ja som mala ten istý problém....20 rokov som mala prstene na ruke bohužiaľ pomohli až v zlatníctve...ráno k zlatnikovo a prestrihne ti ich...
@adka176 ach ale to je zásnubný a druhý som dostala po narodení syna bude mi to luto
No ved po odpuchnuti este poskusaj vsetko, co ti tu poradili (aj obe tie videa). A potom s nimi do zlatnictva na zvacsenie (mozno postaci na kuzelovom tŕni). Ale tiez az po zaniknuti tych drazok po prstenoch na prstoch.
Aj keby ti ich prestrihli (vzadu, z vnutornej strany na obrucke), tak ti ich v zlatnictve zas rovno spoja, ak chces. Aj rozsiria, ak treba.
Autorka, neboj,
@moonlight1210 má pravdu, keby ti ich prestrihli, aj ti ich opravia.
Skús jar na riad,, možno to pôjde. Ak nie, rozstrihnut a hotovo. Potom ho dať zlepiť a roztiahnuť na väčší.
Pila by som do večera odvodňujúci čaj - praslička, ale aj medovka a skúsila to večer.