Dobrý deň, dneska som si kúpila pamäťovú kartu, zapojila ju a v nastaveniach v kolonke ukladací priestor mi ju načítalo. Problém je ten že mi nejde nainštalovať žiadna aplikácia píšu že nedostatok pamäte. Nastavenia-ukladací priestor tam sú ešte dve podkategórie: pamäť zariadenia a karta SD. A keď chcem niečo stiahnuť chce to stiahnuť len do pamäti zariadenia a to mam plné ale kartu SD mám 16 gb prázdnu. Chcela by som to vlastne sťahovať tam kedze v pamäti zariadení nemám miesto. Lenže ako? Mobil mám Samsung J3. Za každú radu budem vďačná pretože sa mi už pozastavuje napr. Messinger nejde mi to spustiť kôli pamäti. Aj keď kartu SD mám uplne prázdnu neviem kde je problem. Ďakujem
@mama004 ked pojdete v nastaveniach do spravcu aplikacii a vojdete do akejkolvek aplikacie, malo by tam byt tlacidlo "premiestnit na kartu SD" Po kliknuti by sa dana aplikacia mala premiestnit na SD kartu. Takto si tam mozete popresuvat aplikacie a uvolni sa vam miesto v telefone. Nefunguje to ale pri vsetkych aplikaciach, niektore sa takto nedaju premiestnit. A najprv to mozno vyskusajte na nejakej menej dolezitej apke, ci to u vas funguje