Necítim sa dobre vo svojom vlastnom tele

daniela293
21. jan 2023

Ahojte.Nebola som tu uz celu vecnost.Mali ste niekedy pocit ze musite nieco spravit s tym ako vyzerate,citite sa.Mam 6r.syna chodim do prace a poznate to z roboty do skolky, domov postarat sa o rodinu,domacnost je to uuunavne.Ako to robia nektore baby ze vyzeraju úzasne aj ked su manzelky,matky.Klobuk dole 👍.Tak som sa rozhodla zacat zo zmenou.V prvom rade schudnut tak otrepana veta vela zien otrasne.Kdo sa prida k chcem vyzerat uzasne a aj sa tak citit😊

papulienka48
21. jan 2023

Základ je, že to chceš, že chceš zmenu, potrebuješ ju, mňa to tiež veľakrát len tak popadlo, začala som chodiť behať, potom som začala s drahým chodiť do wellnessu raz za mesiac aby sme si oddýchli, tiež aj na masáž, na kozmetiku. A teda maličkými krokmi to je super 🙂

h2o2
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jajanka31
21. jan 2023

@daniela293 presne si si odpovedala, tie ženy sú proste chudé.. potom im sadne skoro všetko oblecenie,trochu sa namaluje a je to.. keď je človek tucnejsi musí spraviť omnoho viac aby aspoň trochu zatienil nedostatok a aj tak sa necíti dobre.. ale Obočie, nechty, účes spravia tiez dost

daniela293
autor
21. jan 2023

Baby dik za reakciu tak fajn aj ked je baba chuda neznamena ze bude vyzerat dobre ked si da na seba cokolvek.Obdivujem zeny ktore sa vedia zladit v obleceni aby vyzerali šik.Tak toto som nikdy nevedela.Cit pre modu😄

luccija
21. jan 2023

@daniela293 tak popozeraj Pinterest tam máš už hotové outfity možno sa v niečom inšpirujes🙂

engynka
22. jan 2023

@daniela293 zaloz si kapsulovy satnik. Ppzri fashion spy, ona ma navod ako na to cca 30€ to stoji cize fakt minimalna investicia pre zaciatok na zorientovanie sa.
Zaklad je vsak vsetko nepotrebne vyhadzat a nakupit len par kuskov ktore k sebe vestky ladia. Mozno to nie su same kvetiny, napisy, glitre, flitre ale je to nadcasova klasika.

pielka
23. jan 2023

Ja keď som začala cvičiť, tak postupne sa tým u mňa aj zvyšovalo sebavedomie, cítila som sa potom lepšie aj v šatách, v sukni, ako na vonok nebolo hneď vidieť, že som schudla alebo nejaké zmeny, ale cítila som sa lepšie a potom som si dovolila obliekať sa aj krajšie, myslím, že mali by sme sa riadiť pocitom 🙂

simonettasimonova
23. jan 2023

@daniela293 napodobne. Moji majú 10a6 rokov a neviem sa dokopať do posilky lebo sú tam sami chlapi a za trénera cvakat nebudem. Neviem sa pohnúť a ísť za tým ze do leta budem lepšie vyzerať. Neze by som bola taka opacha ale chcem ties niečo urobiť so sebou a neviem toooo 😰 už som nešťastná zo seba všetko fajn aj život aj deti len tota celulitída a veľká rit 😣

simonettasimonova
23. jan 2023

@daniela293 keď si z Košíc píš pôjdeme šunky spáliť 😔😆

kvetinka75
23. jan 2023

tak ja som sa už nakopla. Je to skvelý pocit. Držím palce. Začni pomaly a postupne pridávaj ďalšie veci, ktoré chceš dosiahnuť. A deti nemusíš stále riešiť. Zapoj aj manžela alebo babky ak majú záujem o vnúčence. Časom deti podrastú a doma spravia aj oni niečo. Nemusíš byť na všetko sama. Treba aj ich zapojiť a budeš mať čas aj na seba

mmoni89
23. jan 2023

@daniela293 áno poznám. Zacala som minulý rok, sviatky a choroby ma na dlhšie vyradili a už som bola z toho až nervózna z tej sviatkovej stavy a ze som sa nevedela dostať k cvičeniu. No už som zase nabehla na svoj režim a je to super. Nieje to síce sranda zladiť domácnosť, 3 deti a učenie, no kde je vôľa tam je cesta 🙏👍💪držím palce

daniela293
autor
23. jan 2023

@mmoni89 Presne tak nieje to take lahke snazim sa nepolavit👍🙂

daniela293
autor
23. jan 2023

@pielka Ach to cvicenie 🙈ked ja pridem z prace tak unavena

daniela293
autor
23. jan 2023

@simonettasimonova Zlata že velka rit.No kupila som si smart hodinky aby som mala vacsiu motivaciu denne spravym 15.000 krokov.Niekedy mi idu na nervy pisu mi ,,je cas na prechadzku zacvicit si😂.Bohuzial nepatrym k zenam co mozu zjest aj mannu nebesku a nepriberu ani gram to neni feeer.Ani ja niesom ze kvasimodo😄ale 80kg je dost.A cim som starsia tym tie sproste kila idu horsie dole.Zacala som drzat delenu stravu od nedele.Takze Simon to dame

ladenka4
23. jan 2023

@daniela293 stačí sa prestať vyhovárať, ako sa to nedá, naplánuje si na deň 10 veci, urobíš 8, alebo si naplánuje len 4 a urobíš 3,

daniela293
autor
23. jan 2023

@ladenka4 Nevyhovaram sa viem ze ked sa chce da sa.Toto vsetko mam za sebou.Celozivotny boj z kilami a neverym tomu ze si kazda co sa jej podari schudnut dzi tie zhodene kila roky. Blbost.

daniela293
autor
23. jan 2023

@simonettasimonova Niesom skoda by sme im dali zabrat😄

ladenka4
23. jan 2023

@daniela293 poznám ten boj, ja som posledný rok isla na to úplne opačne ako doteraz, žiaden jedalnicek od trénera, ale skutočne študovať čo môžem a čo nie, počítať kalórie. Varím hlavne zdravo, prispôsobil sa manzel aj syn, variť zvlášť sa nedá donekonečna

ladenka4
23. jan 2023

@daniela293 držím palce,

daniela293
autor
23. jan 2023

@ladenka4 Takze je to hlavne o strave🙂jasne ako inak.Stale sa drzite lebo zrazu zmenit stravu my zeny este fajn ale chlapy🙂

ladenka4
23. jan 2023

@daniela293 syn zbožňuje fazuľovú polievku so smotanou, pred tym ako dám smotanu, pre seba odoberiem, zemiakovým šalát na Vianoce som pre seba odobrala a dala si tam jogurt,

daniela293
autor
23. jan 2023

@kvetinka75 Uz si nakopla fajn motivujes nas som rada ze si tu o tom nevykecavam sama takato podpora je fajn

daniela293
autor
23. jan 2023

@ladenka4 tak takto to kamuflujes dobree budem nato mysliet.diiik

daniela293
autor
23. jan 2023

Ok babeny idem ulozit maleho Straaasne rada som si s vami popisala ste fajn ktore riesia co ja budem rada ak si tu budeme pisat a podporovat sa jedna za vsetkych vsetky sa jednu😂ok pa pa lebo pisem blbosti.