Ahojte mamicky. Nechyba vam tu na mk v diskusiach spatna vazba? Od zakladatela diskusie? Nikedy sa tu riesia zaujimave veci a akosi sa nedozvieme ako to "dopadlo". Je to mozno otazka na adminov, ale napriklad ked ma diskusia 100+ prispevkov, nedalo by sa vyzvat zakladatela, aby napisal dajme tomu po tyzdni daku koncovku? Nikdy vas to mamicky nenapadlo?
Pripadne by to bolo na vyziadanie? Keby 5 uzivatelia chceli spatnu vazbu, zakladatelovi by sa to po case pripomenulo a bol by vyzvani na par slov..?
Volovina?
@mareka49 mňa keď po týždni označí niekto v nejakej diskusii a reaguje na môj príspevok, tak si väčšinou musím prečítať aspoň úvodný príspevok a občas aj pár ďalších komentárov, aby som vôbec vedela o čom je reč, na nejaký záver si nepotrpím.
Ako vynucovať si tu nejakú spätnú väzbu mi príde choré - veď keď chce tak napíše tá osoba aj sama, a nie aby ju niekto "držal pod krkom" a nútil povedať viac ako sama chce.
@veronikaszabova nemyslela som donutit, skor navrhnut.
@mareka49 keby chcela autorka napisat, ako to dopadlo, napise aj sama.
@mareka49 myslím ze je to volovina a riadna. Hlavne tie obľúbené pikantné témy, kde baby riešia svoje vzťahy, súkromný život atď, sú tu veľmi obľúbené a autorky si na to zakladajú vždy nový profil, aby sa na tom svojom pôvodnom dokonalom neprezradili. Pripadne príde niekto úplne nový, napíše, dostane tu ľadovú sprchu a už sem viac nepáchne. Obe skupiny ešte v 90% prípadov diskusiu rovno zmažú. Takže také užívateľky ti spätnú väzbu nedajú aj tak, a sú zasa aj baby, ktoré po rokoch napíšu, alebo sa objavia v novej diskusii.
@mareka49 jasne, ze blbost. Ako chces niekoho "donutit" sa ozvat? Ked sa nechce zakladatelka vyjadrit, tak sa nevyjadri a hotovo.
Btw a ked napise loz, bude ti to stacit?