Nechýba vám spätná väzba diskusiách na MK?

mareka49
10. sep 2019

Ahojte mamicky. Nechyba vam tu na mk v diskusiach spatna vazba? Od zakladatela diskusie? Nikedy sa tu riesia zaujimave veci a akosi sa nedozvieme ako to "dopadlo". Je to mozno otazka na adminov, ale napriklad ked ma diskusia 100+ prispevkov, nedalo by sa vyzvat zakladatela, aby napisal dajme tomu po tyzdni daku koncovku? Nikdy vas to mamicky nenapadlo?
Pripadne by to bolo na vyziadanie? Keby 5 uzivatelia chceli spatnu vazbu, zakladatelovi by sa to po case pripomenulo a bol by vyzvani na par slov..?
Volovina?

veronikaszabova
10. sep 2019

@mareka49 jasne, ze blbost. Ako chces niekoho "donutit" sa ozvat? Ked sa nechce zakladatelka vyjadrit, tak sa nevyjadri a hotovo.
Btw a ked napise loz, bude ti to stacit?

sissy27
10. sep 2019

@mareka49 mňa keď po týždni označí niekto v nejakej diskusii a reaguje na môj príspevok, tak si väčšinou musím prečítať aspoň úvodný príspevok a občas aj pár ďalších komentárov, aby som vôbec vedela o čom je reč, na nejaký záver si nepotrpím.
Ako vynucovať si tu nejakú spätnú väzbu mi príde choré - veď keď chce tak napíše tá osoba aj sama, a nie aby ju niekto "držal pod krkom" a nútil povedať viac ako sama chce.

mareka49
autor
10. sep 2019

@veronikaszabova nemyslela som donutit, skor navrhnut.

veronikaszabova
10. sep 2019

@mareka49 keby chcela autorka napisat, ako to dopadlo, napise aj sama.

verca888
10. sep 2019

@mareka49 to je podla mna super napad. mna by to tiez zaujimalo, ako tie jednotlive pribehy ludi dopadli. uvidime, co na to adminka, aky bude mat nazor.

dopolbokaodrata
10. sep 2019

@mareka49 myslím ze je to volovina a riadna. Hlavne tie obľúbené pikantné témy, kde baby riešia svoje vzťahy, súkromný život atď, sú tu veľmi obľúbené a autorky si na to zakladajú vždy nový profil, aby sa na tom svojom pôvodnom dokonalom neprezradili. Pripadne príde niekto úplne nový, napíše, dostane tu ľadovú sprchu a už sem viac nepáchne. Obe skupiny ešte v 90% prípadov diskusiu rovno zmažú. Takže také užívateľky ti spätnú väzbu nedajú aj tak, a sú zasa aj baby, ktoré po rokoch napíšu, alebo sa objavia v novej diskusii.

ticko
10. sep 2019

@mareka49 nie je zo zlí nápad ale ako píšu nikoho nedonutis a niekedy sa ani nevijadria k danej veci ale rovno to zmazu

galioska
10. sep 2019

@mareka49 niektoré príspevky sú tu aj tak vymyslene