Nechcem, aby mi život pretiekol pomedzi ruky.

ennylilith
6. sep 2019

Dobry vecer asi toto cele bude posobit divne .. som slobodna mamicka cize som s malou doma alebo idem len niekam s nou nedavam ju strazit nech obcas vypadnem von ani nemam komu.Prave sa mi skoncil 6 rocny vztah pred mesiacom.a uz by som po vsetkych tych sklamaniach kedy bolo slovko sudeny,my sa nerozideme.nastalo a neviem co len klam ostala sama. ale som realtivne este mlada a hoc nie som modelka,nie som ani spatna. kam s tym vsetkym vzdy som brala krasu ako nieco na co ma byt chlap hrdy,ale naco sa snazit byt pekna ked to nebude mat kto ocenit,ale zase nechcem sa ani zanedbat a uz vobec nechcem za 5 rokov ked zacnu vrasky, mozno menej sa obzriet za zivotom a lutovat ze som to nevyuzila ... nejak a to je prave to co neviem, kym bol cas ... nechcem aby som mala neskor pocit,ze mi pretiekol zivot pomedzi ruky. Mozno to posobi zmatene,ale dufam ze ma aspon niekto pochopi

fokuska
6. sep 2019

Zameraj sa na seba a ocen sa ty sama! ;) Nerob to pre niekoho ineho, pre potencialneho partnera. Zi svoj zivot rak, aby ti robil radost, aby si bola spokojna.
Ked budes vyrovnana, stastna, spokojna, bude taky aj tvoj zivot a mozno ani nebudes vediet ako a pride niekto, kto ten krasny zivot bude zdielat s tebou.
Mesiac po skonceni 6 rocneho vztahu (o to viac ak si nebola iniciatorom ty) je podla mna este malo na to, aby si to mala v sebe plne spracovane. Ale isto si na dobrej ceste 🙂 drzim palce ;)

saluda
6. sep 2019

@ennylilith práve skončil tvoj dlhodobý vzťah, ešte niekoľko mesiacov budeš zmätená. Nevidim však dôvod, prečo sa zanedbavat. Ved človek nikdy nevie..... 😉

0hena0
6. sep 2019

@fokuska presne tak. Ked bude z cloveka vyzarovat pokoj a vyrovnanost, pride necakane a prijemne 😂

janinah
6. sep 2019

Len poznamenám,že aj vrásky majú svoje čaro,ak je ich nositeľka zrelá žena.Mne to príde ako výkrik...pomoooc,o chvíľu budem stará a končí mi život...no.nekončí,dokonca môže byť krajší,máš životné skúsenosti,zrelosť,vieš,čo chceš...každé obdobie života je o niečom trochu inom,len treba vedieť čo so sebou....

pribinak
6. sep 2019

Niekedy zeny vyzeraju ako zive babiky a aj tak ich ziadny muz nechce, lebo nemajú ziadnu iskru, šarm, sála z nich prázdno

Zameraj sa na svoje vnútro, aby si bola šťastná, lebo ak ty nebudes šťastná, ani ten druhy vedla teba nebude štastný

sissy27
6. sep 2019

@ennylilith hlavne nestavaj svoj zmysel života, svoju hodnotu a svoje šťastie na tom, či máš alebo nemáš chlapa, lebo o tom to vôbec nie je. Ak to má byť tvoj cieľ mať chlapa, tak budeš pôsobiť zúfalo a koleduješ si o to, že sa na teba prilepí nejaký lúzer a ty ho budeš ešte obdivovať len preto, že močí postojačky.

ennylilith
autor
6. sep 2019

krasne ste to vsetky napisali a najma ta veta mam zmatok ... tomu muzovi som pomohla postavit sa na nohy a on sa odvdacil takto ... ano zmatok je to co mnou lomcuje a asi este cas bude ... ked odide asi mi to bude pripadne aj divne som takto uvazoval

tiwahe
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
galioska
6. sep 2019

@ennylilith ten však volený niekde je , príde keď ho budeš najmenej čakať

miadi
7. sep 2019

Ja som to pochopila tak ze si Nie len zmätena ale aj sklamana tym ze sa skoncil vztah. A si sama s dietatkom a myslis si ze to tak bude este par rokov a zatial zvedne tvoja krasa. Zeby si mala rychlo najst nejakeho chlapa co si bude važit tu pominutelnu krasu mladosti.. neboj život ti neutecie pomedzi prsty neviem kolko mas rokov ale vek je iba cislo. Ked sa o seba budes starat budes kočka v akomkolvek veku. A laska vztah sa aj tak buduje na inych veciach ako dokonalej pokožke bez vraskov. A nemusis chlapa zhanat o par rokov ked bude dieta v skolke skole 😆chlapi su vsade. Mna jeden balil v jazere kde som bola s malou a odpovedala mu zo slušnosti totalne bez zaujmu. Obrucka na ruke. Tak co potom ty? Slobodna co mozes hodit očkom usmev hoci v parku s kocikom alebo v potravinach .. staci otvorit oči vidiet co je okolo teba ..Ale nemusis mas cas ved len pred mesiacom ti skoncil 6r vztah z ktoreho by si sa mala najprv dostat byt chvilku sama aby si znovu vedela kto si. Ty ako jednotlivec bez “my” Nasla znovu samu seba kto si bola pred tym vztahom. Stastna a spokojna osoba. Nauc sa uzivat si tu samotu ked si vo vztahu sama so sebou nemusis robit kompromisi ako vo vztahu s inym. Nauc sa znovu ze hlavne ze mas rada samu seba. Uzivaj si dietatko. A netrap sa nad vraskami tie pridu tak ci tak a budes snimi žit v pohode rovnako ako vsetci smrtelnici. Teraz mas isto zranene ego z rozchodu preto mas ten chaos. Pocit ze si premarnila 6 rokov svojho top fyzickeho casu zivota s niekym co ta uz nechce. Ale tak to nie je ten vztah mal nejaky zmysel mate spolu dieta a to je velky dar vsetko zle je na nieco dobre. Zivot ide dalej casom budes rada ze to takto dopadlo.

moonlight1210
7. sep 2019

@ennylilith
Hladaj vo veciach pozitivne vyhody.
Sice teraz nemas chlapa, ale mas klud. Nemusis sa nikomu prisposobovat, starat sa o neho, odpadla ti polka prac, ktore zena ma, ked ma doma chlapa.
A ten cas mozes venovat dcere a sebe. A presne tak, ako ty chces.
Nikto nebude frflat, ze nie je navarene, ked ma dcera blby den a ty citis, ze je potrebne vsetko nechat tak a venovat sa len jej.
Nikto nebude frflat, ze by chcel tutu-mutu a nechapat a fukat sa, ze padas na hubu od unavy.
Ked sa rozhodnes, ze dnes kasles na zehlenie a budes malovat obraz, tak budes malovat obraz.

Mozno si najdes dobru pracu, z ktorej ale budes chodit unavena a bude vyhoda, ze sa mas uz len postarat o dieta, nie este aj o muza.

V podstate - uzi si ten cas vo dvojici, lebo si mlada, nie si skareda a niekomu sa urcite este zapacis, kto sa bude pacit aj tebe. Lenze tam (ako to vo vztahoch chodi) po par mesiacoch nadsenia pridu prirodzene dni, ked sa pozornost stane trochu aj ocakavanou povinnostou.
A dovidenia volny cas.

Neboj, zivot ti nikam neuteka. To sa iba tak zda, ked clovek zabudne vidiet pozitiva.

fokuska
7. sep 2019

@moonlight1210 Prepac ale to co opisujes ako vyhody byt bez chlapa - to plati len vtedy aj si s nejakym blbcom. Ze odpadne polka prac, nebude frflat a pod...

0silvia0
7. sep 2019

@fokuska mne sa ta motivacna rec tiez zda taka nasilu, mne muz v zivote nefrflal, ze nie je navarene, ozehlene atd. Ale myslela to asi dobre, len nie vsetci chlapi su vyzadovacni frflosi😁

siska53
7. sep 2019

@ennylilith ty sa len potrebujes spamatat. Potom bude dobre.poznam.kopec bab po 30tkr s 1-2detmi, ktore sa po rozchode pekne spamatali a zacali normalne zit a casom.si aj nasli partnera. Mnohe uz maju s tym.novym aj dieta.

0hena0
7. sep 2019

@sissy27 😂 aj zivot bez chlapa vie byt uzasny. Je to uhol pohladu. Ako si to clovek v hlave usporiada. Ok, som rozvedena, mam dospelu dceru, ale nemam vrasky 😊 ktore robia z 80% zivot, zena a muz 😉 nic netreba nasilu, potom sa to kdesi zadrie!

sissy27
7. sep 2019

@0hena0 presne 🙏🙏🙏 ak nie je žena šťastná sama so sebou, tak nebude ani s chlapom.

0hena0
7. sep 2019

@moonlight1210 zdielam nazor, jasneeee, vzdy a za kazdej okolnosti, kazda zla vec ma aj dobru stranku. Len treba potrapit hlavicku a oci 😊. Vynimkou su len choroba a smrt.

0hena0
7. sep 2019

@janinah mala som na mysli, vrasky z trapenia sa vo dvojici. Nie kazdy ma stastie najst svoje druhe JA, takpovediac.

miadi
7. sep 2019

@0silvia0 to zas ja neverim ze chlap v živote nefrflal to musi byt riadne pod papučou😆akoze sorry kazdy clovek obcas frfle to z nikoho nerobi blbca.

0silvia0
7. sep 2019

@miadi moj chlap frfle pri kontakte s blbymi ludmi a frfle na ich blbe spravanie. V zivote nefrflal na to, ze nie je navarene a ozehlene. Dokonca mi vzdy prizvukuje, ze si nepotrpi na tom, aby som ho cakala s navarenym jedlom (chodi na tyzdnovky) ale mne to samozrejme neda a vzdy nieco uvarim.
Ja som niekde napisala, ze frflanie robi z cloveka blbca? Kazdy ma iny typ chlapa doma, to, ze ty mas frflosa neznamena, ze ak chlap nefrfle je pod papucou, je len nad vecou😉

miadi
7. sep 2019

@0silvia0 Ja nemam frfloša 😂Ale netvarim sa že mam dokonaleho muža Lebo taky neexistuje. Kazdy mame svoje muchy. ano Niekto iny pisal ze frflu len blbci. Zas nikto nie je dokonali. Nemusi frflat za domacnost moze skritizovat ine veci kazdy vztah mà nieco treba na nom pracovat udrziavat. Pointa toho komentu bola ze je lahsie emocionalne byt sama ako s niekym. Sama sebe vo vsetkom rozhodujucim hlasom ako sa zariadi tak je. Netreba sa bat samoty aspon je clovek v dobrej spolocnosti.

0silvia0
7. sep 2019

@miadi ani ten moj nie je dokonaly, ani ja nie som dokonala. Kazdy sme dokonali inym stylom, ja len tvrdim, ze nie kazdy chlap frfle na to, ze nie je nieco v domacnosti urobene. A ano, radsej sama ako s blbcom, na tom sa hadam kazda zhodneme, tu nie je co riesit👍

miadi
7. sep 2019

@0silvia0 zas nemusi byt ani ten chlap blbec proste vztahy su komplikovane niekedy sa laska vytrati alebo tam od zaciatku ani nebola dost realna ale zalozena na tych predstavach o tom aky ten druhy je.. viac na iluziach ako realite. Niekedy sa len k sebe ludia nehodia. Je lepsie byt sama ako nestastna s niekym to urcite. A s blbcom ani nehovorim 😂

moonlight1210
7. sep 2019

@fokuska
@0silvia0
Moje zlate frflosky, pouzite hlavu. Tiez sa nemusite hned prvoplanovo chytat za slovicka. ❤️
Existuje dalsich tisic dovodov, preco je to aj vyhoda. Kazdy vo svojom zivote najde tie svoje konkretne (ak chce).

Hadam ju len nechcete radsej podporit v bahneni si v sebalutosti, ako naprd dopadla a ako teraz zivot je cely na ... a nema smer, ani ciel...
Ci?
🙂

Jesus, ze nasilu. Skoro som sa zasmiala.
Vsak by som musela najprv preskumat jej zivot, aby som jej cosi tu a hned usila na mieru. Na to nemam cas, ani priestor aktualne.
Preto som dala len jednoduchy rychly nastrel toho, akym smerom sa uberat. Hladat to dobre. Nie si lutostit v tom mizernom.
Zvysok urcite zvladne sama.

fokuska
7. sep 2019

@moonlight1210 Nepochopila si ty ako som to myslela 🙂

0silvia0
7. sep 2019

@moonlight1210 no ved prave, podala si jej prilis jednoduchy nastrel, az naivno jednoduchy, ale snaha sa ceni, hadam jej to pomohlo😉

ndrag
9. sep 2019

@ennylilith co keby si skusila robit nieco, co ti zdvihne sebavedomie? Napr taky sport, alebo kurzy tancovania.. Ani si nevies predstavit co to vie spravit s psychikou a sebavedomim, hlavne ked sa tomu budes venovat dlhsie a zrazu si uvedomis, ze je vidno vysledky na postave, vykone a hlavne sa zbavis vacsiny uzkosti a depkoidnych stavov. A potom ked pride novy muz ti bude este aj luto, ze mu musis venovat cas, ktory si mohla venovat sportu a sebe :D A ak si myslis, ze pri dietati sa to neda a milion dalsich vyhovoriek, tak len klames samu seba, ked si sa mohla venovat chlapovi, tak sa mozes venovat teraz ked si single aj sebe! Jop, moja vlastna skusenost ;).

katkabg
9. sep 2019

ZACNI ZIT-ZIVOT JE LEN JEDEM ❤

vanilka83
9. sep 2019

@fokuska myslim ze si to krasne vystihla 👍👍👍

vanilka83
9. sep 2019

@ennylilith ja plne suhlasim s fokuskou a janinah a chcem poznamenat ze ani prekrasne modelky nemaju vzdy stastie na pravu lasku pozri na irinu shayk, naomi cambel, herecky je ich vela ktore by si povedala ze ony su bohyne krasy a ostali mnohe opustene a este k tomu aj bez deti ty mas oproti tomu stastie ze si mamicka nie si sama ved ty uz najvacsiu lasku svojho zivota mas nezi pre vztahy ale pre seba a svoje dieťa a ked budes vyrovnana so životom a stastna pride ten pravy neviem kolko mas rokov ale si este asi mlada ked svoj stastny zivot podmienujes chlapom. To znaci nevyrovnanost a to nie je sexy pre ziadneho chlapa lebo to moze znamenat ze sa nan ho moc zavesis a upnes a to chlapi nemaju vobec radi.