Nechávate tringelt kaderníkovi?

mariar06
30. nov 2017

Baby, ak platíte u kaderníka cca 70 eur, nechávate mu ešte "tringeľ" ?

lilyianka
30. nov 2017

@mariar06 je to tringelt
A nie nenechala,lebo tolko som nikdy neplatila,jedine na svadbu
Ak platim 14, nechala by som 15, a pod...ale ked to vyjde takto pekne tak by som nenechala

pelian
30. nov 2017

Wow! No to je celkom dosť na kaderníka, teda záleží od toho čo ti robí s vlasmi. Ja som si doteraz myslela, že mám drahú kaderníčku :D Ja väčšinou platievam tak okolo 40€, to ma farbieva a buď mi vyfúka vlasy alebo mi robí také padavé vlnky veľké a nechám jej zakaždým. Teda keď platím ja neviem 37,43 tak jej nechám 38 a tak 🙂

dalidalu
30. nov 2017

A to chodis do nejakeho draheho znackoveho salonu?Alebo len k nejakemu znamemu kadernikovi?Pokial je to kapacita a ma celebritnu klientelu a je faktt vytazeny ano.

evitka83
30. nov 2017

@mariar06 zavisi od pristupu. Teraz platim 63 standardne sluzby a vzdy nechavam 5€ tringelt. Ale baba mi beha okolo zadku, donesie cajik, vodu pre mna a este aj pre mojho psa 🙂 dceru mi ošmyka zadarmo ked ideme okolo a ked sa objednavam vopred ku "mojej" kadernicke, nabehne do salonu aj v den ked nema sluzbu kvoli mne. Predtym som v inom salone platila viac, ale tringelt som neplatila ziadny, lebo som nevidela dovod

deti95060810
30. nov 2017

nie , žiadne tringelty nedávam...platievam okolo 15 e. S melírom viac, ale ten mi robia asi 2-3 krát do roka....
Je to pomerne známe kaderníctvo v Mt a svoje pobočky majú aj v iných mestách....

mariar06
autor
30. nov 2017

Je to salón, tak to aj beriem. Väčšie mesto. Voĺakedy som pri každej druhej návšteve dala 5 eur. No pri cene 70 eur už zvažujem, či dať alebo nie. Preto sa pýtam. Aby som nebola za blbku. Vďaka