Baby prosim vas, nechavate umyvacku pootvorenu ? kupila som mycku, len ma biely panel co mi moc nepasuje do kuchyne. mam este moznost ju vratit lebo som ju kupovala cez net, ale vobec neviem aku inu vybrat s ciernym panelom, sirku 45cm v prijatelnej cene. Mate nejake tipy ? dakujeeem 🙂
@jamabe tato je plne inetegrovana, len manzel mi tvrd ze ma byvat pootvroena a tym padm bude ten horny panel vidiet
no tak neviem čo ti to narozprával tvoj manž., ale práve som sa bola pozrieť na tú moju....tiež je 45, a je plne integrovaná -sú na nej dvierka ako na linke...žiadny panel nie je vidieť... aký panel....😕
@deti95060810 ten hore ovladaci ta lista vlastne
na dverách je čierna lišta....
@deti95060810 asi ma kazda mycka inu farbu. elektorlux maju zase striebornu. a mavas ju otvorenu ci zatvorenu ?
umývačku aj pootvorím, ale idú okolo deti a hneď je zatvorená....vinníka nenájdem. 😀
@hermiona368 ja ju mam zatvorenu... Ovladaci panel je cierny (Bosch). Otvaram ju jedine po skonceni umyvania 😉
@deti95060810 hehe, to mi je jasne 🙂
gorenje...taký smrad, ale zatiaĺ ide...
@jamabe ano bosch som pozerala ze robia cierne a aj gorenje
@deti95060810 - ved ja tiez neplanujem dat vela za umyvacku
@hermiona368 naša nemá ešte ani rok, takže Ok. nie je to zlá značka, umýva dobre, ak neočakávaš niečo prevratné tak sa pozri ako vyzerá....Ja som dlho vyberala kým som niečo vybrala....
@deti95060810 toto bol moj problem, ze som nikde neisla a objednala z netu. pozerala som hlavne program sklo, polovicny program, bez displey a cenu tak do 300eur. a teda podla paramterov ma oslovila jedna, ale teda prisla pozeram biela lista a ziadny polovicny program. mne staci aby umyvala 🙂 radsej kupim kazde 2 roky novu ako dat za mycku 500 eur
@hermiona368 niekto dokáže objednať aj rýchlo ale ja som objednávala hádam aj mesiac...teda pozerala. samozrejme nie 24 hodín denne....
@deti95060810 ja som tie dlho pozerala le vobec ma nenapadlo pozerat farbu
Ja mávam pootvorenu len trosinku, že úplne nezacvakne. A máme beko s čiernym panelom
@zabina27 a aku mas beko? ja som chcela bez displaya a jedina je takata https://www.mall.sk/vstavane-umyvacky-sirky-45-... ale ta zase nema program na sklo :( ostatne su uz s displayom
@hermiona368 mala by to byť beko dis 5831, plné integrovaná, ale kupovali sme už pred 5 rokmi, tiez 45cm
@zabina27 super, dobre vam sluzi 🙂 pozeram ze ju este vyrabaju, mas ju s displayom ci bez ? zvazujem ze bud beko alebo bosch, ten zakladny model. rozdiel v cene je 70 euro co sa mi zda byt aj dost
@hermiona368 neviem, co myslis tym displejom. ona ma hore ovladaci panel
(ked si ju das do google, tak uvidis), ktory vlastne vidno len ked je otvorena, nema taky ten predny panel (to maju tie ciastocne vstavane umyvacky)
sluzit sluzi dobre, len mali sme na nu predlzenu 5rocnu zaruku, tak dufam, ze teraz nezacne odchadzat 😀
@zabina27 taky digitalny display ci mas, lebo ja chcem taku uplne obycajnu len s gombikami aby tam nebolo zbyotcne vela elektroniky.
neboj sa este vam bude sluzit vela rokov 🙂 a pouzivas aj polovicnu napln ? lebo teda stale zvazujem ci bud beko alebo bosch, bosch ma nejaky vymenik tepla co je zevraj lepsie. ale ja tomu nerozumiem 😅
@hermiona368 tak taký displej má, malý, svieti tam čas umývania, cislo programu a nejaké kontrolky, polovičnú náplň nepoužívam, my sme už štyria, tak naplníme celkom rýchlo 🙂 moc ti neporadim, tým, ze sme chceli plné zabudovatelnu 45tku, nie za prehnané peniaze a chceli sme kúpiť v nay, tak sme nemali veľmi na výber, ale zatiaľ ok 🙂
@zabina27 @zabina27 aj my sme uz styria aj ked najmensi clen sa este nepocita 🙂 ja tiez chcem do 300 eur maximalne. len co pozeram tak na kratkom programe mini30 zostava riad mokry. Teda co pozeram tabulku, je to tak aj vskutocnosti, nevies ? mne ide hlavne o to sklo. ta najjednoduchsia bosch ma len 4 programy: eco, intenzivyn, rychly- sklo 30 minu, oplachovanie. ja som nidky mycku nemala a preto neviem ci je to postacujuce. teda kolko reaĺne pouzivas programom
@hermiona368 reálne používam 1 program 😀 a je ich tam 8 😀 ale aj keď náhodou občas chcem iný, dávam taký, kde je aj sušenie... Ono môžeš to poutierat alebo nechať uschnúť, ale to nie je na každodenné použitie šikovné riešenie. Ak si to vieš niekde pozrieť, tak ja používam ten quick clean, pisu 58 minút. Ale väčšinou je to rýchlejšie, umýva dobre, spotreba tiež ok a netrvá dlho
@zabina27 @zabina27 ano ved to ze nie je to na kazdodenne umyvanie. na boschke by som musela davat eco program, drahsie rady maju aj auto program.A beko ma quick dry za tych ako pises 60minut 🙂 ach no mam z toho hlavu velku ako balon 🙂)) ktoru vybrat,lebo v obchodoch ti neporadia. im je jedno aku kupis, ale cim drahsiu tym pre nich lepsie
@hermiona368 my mame tu najjednoduchšiu boschku tusim... Ale 60, sme 3 a bezi kazdy den ked sme doma. Pouzivam program eco a potom niekedy ten rýchly. Bohato staci 🙂
@jamabe dakujem za odpoved a prosim ta ten kratky program aj susi ? veru zistujem ze ozaj netreba vela programov a vselijakych funkcii 😅
@hermiona368 uf, netusim... Ked zapipa, otvaram dvierka.. Riad je horúci, ale mokrý. Potom sa dosusi. Po ziadnom programe ho nemam suchy... 🤔
@jamabe hmmm ja som si myslela ze aspon jeden program susi. to zakazdym musis utierat ? ci nechas pootvorene na kusocek a dosusi sa sam ?
@hermiona368 fakt neviem, ci to tie drahsie umyvacky dosusia úplne.. Ja ju otvorím, za chvilu je to suche, neutieram. Skus sa este opýtať v skupine Pekne byvanie, tam baby vedia rychlo a dobre poradiť. 🙂
Tak si kup plne integrovanu. Z nej nevidno nic, cela je zakryta dvierkamu kuchynskej linky.