Nechápem sám seba

lowe123
11. aug 2022

Mamičky , dievčatá alebo ženy čakám že to bude aj dosť kruté od vás ale som v pohode ak som pred asi týždňom , myslím že dnes večer to bude presne týždeň . Svojou vlastnou blbosťou skončil niečo ako pekné kamarátstvo skôr , už ani ja neverím že by ma mohla chcieť (bola výrazne krajšia a ptoste iný level ) , no mne potom prišiel po asi dvoch dňoch cca stav že som úplne v cajku , teraz po dni v novej robote opäť že ja bez nej nemôžem byť . Áno videli sme sa raz a predtým cca 1 raz písali a som si istý že ma zakopete pod čiernu zem , no takisto som si istý že to čo som pre ňu za celý čas bol schopný spraviť , som nikdy predtým neurobil , ešte k tomu ja totálny introvert .

macekovam
11. aug 2022

@lowe123 no tak vstaň z postele účes si tie hrozne vlasy a chod za ňou.

hendikep
11. aug 2022

@macekovam 🤣🤣🤣

lowe123
autor
11. aug 2022

@macekovam To je to , niejeto také ľahké , . Napísala mi totižto niečo čomu absolútne nerozumiem. Vraj je od nedele zasnúbená , ide sa brať s ním a že ho pozná 5 mesiacov , akékoľvek kontakty so mňou by vraj považovala za neveru voči nemu a že ona taká nechce byť voči nemu (celým tým narážala podľa mňa na to ako som ju ja vtedy minulý týždeň hnusne oklamal 😔, proste my sme spolu neboli absolútne nič len bolo jedno rande a ja som si popritom písal ešte s jednou kamoškou ktorú som v tej dobe poznal už snáď rok . Vymieňali sme si screeny a ja som jej vedome poslal jeden kde bolo vidieť ten pixel z msg čo ti občas nechá a to viedlo k tomu čo som riešil už v minulom príspevku , začala žiarliť , strašne sa urazila ale strašne a vykričala mi že to celé nemyslela vážne a že ma namotávala a šla len z ľútosti . Ajkeď aj to len ku konci konverzácie keď videla že sa nechcem vzdať , ja idiot som potom napísal niečo čo malo vyznieť pekne ale v jej nálade to určite pochopila ako provokáciu alebo čistú výzvu . Blokla ma ešte na druhý deň asi o pol jednej ráno . Potom mi blokla školský účet s ktorým som ju chcel kontaktovať na druhý deň . Táto konverzácia o svadbe bola dnes keď to na mňa opäť doľahlo a písal som opäť . Ja viem ale nepomôže si , zrejme to že som absolútne sám tomu prilieva ešte . Okomentoval by som aj účes ale neviem nemám proste ani chuť sa brániť 😔 , kto ma pozná vie že je to veľmi zle.

lowe123
autor
11. aug 2022

@macekovam Nejde to , vieš ona mi niečo napísala . Aby si to pochopila tak by si musela poznať aj ten príspevok predtým ale proste teraz čo som sa jej ozval druhýkrát od toho konca ozval , extrémne zúfalo a pravdivo mi napísala že je zasnúbená od nedele že si ho ide brať a že ho nechce podvádzať, že ona taká nechce byť (no podľa mňa tým narážala na mňa a to čo som spravil). Tam o podvádzanie nešlo .

miriam11
11. aug 2022

@lowe123 za chyby sa platí. Napadlo ma však, že ona si možno vymýšľa tie zásnuby. Nechaj tomu čas a uvidíš... snáď si sa poučil do budúcna.

lowe123
autor
11. aug 2022

@miriam11 keď ti poviem že bola tak úžasná že by som ju na rukách nosil , pravda je to ajkeď viem že by som u nej nemal šancu . Stokrát som tú hlúposť oľutoval v momente ako sa zo smejka stalo nahnevané . Keď mi ukázala ako sa vie odstrihnúť , ja som tú noc nespal a ver mi že keby neprebehám celú Trnavu na ďalší deň , nespím ani tú ďalšiu , o jedle ani nehovorím ale keď už proteínovými drinkami a podobnými vecami musíš aspoň minimálne kompenzovať kcal je asi tiež nie dobré . Ako by som mal na žalúdku bandáž a bojím sa že toto sa bude nonstop opakovať , neviem si predstaviť že by som už mal s ňou fakt blízky vzťah lebo to by som sa z toho určite nedostal .

lowe123
autor
11. aug 2022

@miriam11 Čo sa týka toho vymýšľania ako som napísal , verím v to (keď sme boli v kontakte podľa nej ho už poznala a prepáč ale zasnúbiť sa s niekým koho poznáš necelého polroka? ) , Okrem toho mi sme si písali aj veci ktoré by sa teoreticky dali považovať za neveru ak by bola s ním .

jaskolka
11. aug 2022

Ja si pamätám tu predošlú diskusiu, aj som ti tam písala
Nehnevaj sa, ale ty pôsobíš ako úplný zúfalec. Co ma ona urobiť, aby si pochopil,že nema záujem, kašle na teba a nehrozí, aby ta "chcela nazad?"Možno si snúbenca vymyslela, možno ho naozaj ma. Myslíš, že keď jej" dokážeš, že ho nemá "tak sa ti vrhne okolo krku?
Nechápem, preboha, čo riešiš? Čím viac budeš ju otravovať, doliezat a prosiť ju, tým viac jej budeš protivny
Ak toto chceš,smelo ďalej, strapnuj sa pred ňou.
Proste nie každe rande vedie ku vzťahu, to sa stáva. Aj keby "urobis všetko" druha strana nemusí mať záujem.

panelacikova
11. aug 2022

nerozumiem sám sebe, nechápem seba samého

miskaska
11. aug 2022

Ja by som taku ziarlivku ukricanu nechcela. Nechapem, ze ta to neodradilo.

veronikaszabova
11. aug 2022

@lowe123 chlape, vzchop sa!!!! Takeho slabocha uknucaneho nechce ziadna zena!!

soldi
11. aug 2022

@lowe123 v podstate o nej nevies nic a nepoznas ju. svet nefunguje tak, ze Ty nieco chces a budes to mat. skor naopak v tomto pripade, cim viac na nu tlacis, tym viac sa zatne.
ja chapem ze Ty si zufaly a nestastny a utapas sa v tom. ale co tym zmenis?
ona to tak neciti. bodka. a ziadnym sposobom ju k tomu nedonutis.

zameraj sa na seba, aby si sa Ty v tom tolko neutapal. keby slo o to, ze ste boli spolu 5 rokov a rozisli ste sa, tak este chapem, ze sa trapis, ale haloo, vsak vy ste spolu nic nemali. vobec netusis aka je naozaj.

takze moja rada:
dbaj na spanok a jedlo, to pomaha aj psychickej pohode.
prezivaj den za dnom a o par dni toto zufalstvo z Teba vyprcha.

terezka1947
11. aug 2022

@lowe123 ako môže byť taká úžasná,keď bola s tebou a zároveň bola vo vzťahu s iným?
Či len ty si sa do nej zaľúbil?
Či čo vlastne?nejako nerozumiem pisanemu.

danica2711
11. aug 2022

aspoň porozmýšľaj, čo píšeš, podľa teba zasnúbiť sa s niekým, koho pozná polroka je divné, ale vyplakávať a vypisovať nekonečné traktáty o babe, s ktorou si sa stretol RAZ a potom ste si písali je v poriadku? Chápem prázdninovú nudu, ale čo tak radšej ísť na nejakú brigádu?

petricka22
11. aug 2022

@lowe123 si este mlady chalan, vsetko tak dopodrobna skumas a rozoberas… proste ta nechce. Ved si ta blokla, to je jasny znak toho, ze s tebou nechce byt v kontakte, pracuj radsej na zabudnuti. Ved pride druha…

mimi1237
11. aug 2022

@macekovam 😂

bosorka2302
11. aug 2022

@jaskolka mne pride skor na labilnu povahu.

lowe123
autor
11. aug 2022

@veronikaszabova Tu nejde o slabocha , niekedy proste stačí že nie vždy nájdeš človeka čo ti porozumie , ja som ho našiel a bolo mi s ňou fajn , hrala to? To neviem ale viem že som za to mohol ja že som o ňu tak prišiel a to ma na tom najviac štve .

lowe123
autor
11. aug 2022

@terezka1947 Ale ona si to zrejme vymyslela , veď jej argument nemôžem si a tebou písať , lebo ja mu chcem byť verná (ani ako kamaráti myslela) , však ale čítaj čo som napísal , pozná ho 5 mesiacov a napriek tomu sa stretla so mnou , písali sme si aj veci čo sa dajú považovať za neveru keby naozaj niekoho má , podľa mňa mi chce len ublížiť . Nepoznám ju ale všetci vieme že existuje množstvo ľudí a zo všetkých tu ju poznám aspoň minimálne a viem čo mi hovorila .

lowe123
autor
11. aug 2022

@danica2711 Nechápeš tomu že je odveci čo mi napísala? Divné by to nebolo ak by jej argument nebol že chce byť verná jemu , pritom ale zásnuby mala dva dni potom čo sme sa stretli? Ja rozmýšľam dosť o to sa neboj , myslím že práve preto mi je v živote na stav že sa chcem zabiť .

lowe123
autor
11. aug 2022

@petricka22 u mňa nie, minimálne nie tak skoro a ak budem robiť to že každú niečím úrazim a potom hneď nechám. Nakoniec ostanem sám pretože som povaha ktorá na prvýkrát vyzerá úplne psycho ale proste ak ma niejaká spozná vie aký som a že to nieje pravda.

jaskolka
11. aug 2022

Ale nerozumies, že aj keby si ho vymyslela, tak nič nemôžeš urobiť? Proste ta nechce. Nič iné v tom nehľadaj.
Ty si mal pocit ako úžasne si rozumiete, ona sa rozhodla, že nie. Vybavené, ukončené. Nič ako zmieriť sa s tým ti neostáva.
Si veľmi mladý, také stretnutia a sklamania v živote sa stávajú. To ze ty si niekoho "obľúbis" a citis sa s ním fajn, ešte nie je pravidlo, aby to aj opačná strana cítila tak isto

bessie12
11. aug 2022

@lowe123 pisal si predtym, ze bola extremne ziarliva, tak bud rad, ze si sa jej zbavil. Skor ci neskor by ste isli od seba. Bol by to toxicky vztah, lebo takyto clovek si vzdy najde zamienku, aby mohol ziarlit a robit zbytocne sceny. A chciet sa zabit kvoli nejakej zenskej ( to plati aj pre opacne pohlavie ) ?? Zazen tie myslienky. Si este mlady. Uzivaj si zivot a nesmut. Nemas byt preco smutny. Ta prava sa este len objavi. Takze hlavu hore a mysli pozitivne. Len nemaj prehnane naroky na partnera 😉 🙂

lowe123
autor
11. aug 2022

@jaskolka Myslíš že niekto žije pre to aby sa pretvaroval? Lebo kebyže ma nechce po tom rande dá ihneď blok a som vybavený , my sme si ďalej písali a spoznávali sa . Neverím že by zbytočne klamala ďalej to mi na ňu nesedí .

lowe123
autor
11. aug 2022

@bessie12 🙂 Prestaň s tými prehnanými požiadavkami , na vzhľad pozerá každý to je bohužiaľ tak ale mne nejde len o to . Sú tam rôzne faktory v tom .

bessie12
11. aug 2022

@lowe123 ak budes mat prehnane poziadavky, tak si priatelku tak lahko nenajdes. Pisem to vseobecne. Je tam spomenuty vzhlad ? 🤔 Nezda sa mi

lowe123
autor
11. aug 2022

@bessie12 Vieš že mi sme už písali preto to spomínam .

kiwi3
11. aug 2022

dievca zrejme vedelo, ze si zufaly a ze sa ta bude tazke zbavit, tak si vymyslela snubenca. ale ani to nepomohlo. nema proste zaujem a jedina vec, ktoru mozes spravit, je zmierit sa s tym. prestan ju stalkovat, to je potom pripad pre policiu. je to asi pre teba tazke, ale je to tak, ze nic viac nebude. ani si ju nepoznal, takze kasli na to. alebo chod k psychologovi, ked je to pre teba taky problem prekusnut.

lowe123
autor
11. aug 2022

@bosorka2302 Nič v zlom ale ja čítam aj tie diskusie od vás , čiže ak som ja labilná povaha za to že som sa namotal na babu s ktorou sme boli na dráte niekedy nonstop a sama navrhla stretnutie , (nikdy v živote sa mi nestalo že by ho navrhla baba a dodržala slovo ) , to sa ani nestáva podľa mňa . Povedala na stretnutí niečo o tom prepáč ale nemôžeme sa ďalej vídávať ani písať? Nie pozerala sa na mňa hovorila o sebe , pýtala sa na mňa a spomínala dokonca aj rande ktoré jej nevyšlo a že som nebol najhorší (všetko namotávky?

bessie12
11. aug 2022

@lowe123 ale ja pisem vseobecne. Nenarazam teraz na vzhlad. Uz tu bola nejaka tema, kde mal niekto prehnane poziadavky na partnera a mal problem ho najst.