Nechápavé mamičky ohľadom nezáujmu o výmenu

pillipilli
22. mar 2016

Musim sem napisat ,uz ma to naozaj unavuje denno denne 10-20 sprav o vymenu. A popritom mam jasne napisane ze o vymenu nemam zaujem. To vsetky taketo akterky pisu len mne ? Ci aj vam to ide uz na nervy?

dominika6
22. mar 2016

mne zatiaľ nepísala žiadna,aj ked to v podmienkach nemám...asi sa im páčiš 😀 😀

seahorse27
22. mar 2016

Mne napisu sem-tam...ale su take obdobia, ze za tyzden dostanem aj 3 taketo ponuky. Potom zas mesiac klud...vascinou len na urcite veci takto reaguju. Ked sa ta konkretna vec preda, tak prestanu 😀 Potom zasa pridam cosi do bazaru, ci ich zaujme...ja mam taku skusenost, ze vacisnou ich zaujimaju kabelky, zehlicky na vlasy, damske tricka a take babske veci, hlavne znackove. Podmienky vela ludi vôbec necita. Tiez to tam jasne napisane, ze vymeny nerobim a stale sa niekto najde, kto mi ju ponukne.

0silvia0
22. mar 2016

@pillipilli buď rada, že sa stretávaš len s nechápavými mamičkami. Ja som mala do činenia s veľmi drzou mamičkou, ktorá otravovala poslať tovar len za poštovné. Napísala som jej že darujem k akémukoľvek nákupu. Tak si vybrala vec za 20 centov 🙄 a nakoniec nielen tých 20 centov nezaplatila za danú vec, ani len to poštovné celé nezaplatila a ani ďakujem nepovedala, keď som jej poslala tovar, ktorý odo mňa vyžobrala... vraj doplatok mi pošle o mesiac... týmto ju pozdravujem a nech sa jej darí 😉

majusik236
22. mar 2016

Zbytocne sa rozculovat a kazit si den.... To nejde ani tak o to, ze su nechapave, ale skusaju

ivett1
23. mar 2016

@pillipilli myslím, že len skúšajú ...alebo nečítajú podmienky predaja😉 ...aj ja to mám napísané a tiež dostávam ponuky na výmenu 🙂 ...a pred pár rokmi sa mi bežne stávalo, že keď som si zo slušnosti pozrela bazárik tej, ktorá chcela "vymeniť niečo", tak som tam nič nenašla vo veľkosti mojich detí - kedysi som mala profil verejný, takže to bolo viditeľné hneď ... takže si z toho nič nerob...buď tú správu rovno vymaž alebo krátko odpovedz "ďakujem, nemám záujem" a už ti dajú pokoj ...niekedy sa stáva, že keď neodpovieš a len vymažeš, tak ti napíše znova, lebo si myslí, že si jej ponuku na výmenu nečítala🙂

iwesska
23. mar 2016

Vsak ich ignoruj, pomaz, co riesis prosim ta? 😅

humka2
23. mar 2016
Používateľ humka2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od humka2.

ani mne zatial ziadna nepisala, tak ich len ignoruj

0silvia0
23. mar 2016

@humka2 ale veď nemáš ani žiadne inzeráty, tak pochopiteľne, že ti nikto nepísal 🙂