Ahoj mamičky! Mám troska dilemu…
Mám dve deti - 5,5 a 2,5 ročne. Dnes sme samé doma, keďže tatino musel pracovne odcestovať. Žijeme v zahraničí a nemá mi kto s týmto pomôcť. Mame aj psa, ktorého treba večer vyvencit. Obidve dievčatá pekne spinkajú a väčšinou sa nezvyknú budit, až ráno.. išli by ste na tých 5 minút keď ich uložím vyvencit psa a nechali ich samé doma?
Ak máš doma kameru alebo babyfon tak áno ale bola by som len pod oknami keby dačo, žiadne dlhé prechádzky... Alebo popros susedu ci ti na chvíľu nepostrazo spiace deti
Alebo vyvenčiť psa skôr ako pôjdu deti spat
@cocolino234 toto je super nápad! Ďakujem 🙏😄 že mi to nenapadlo skôr 😅
@sense jasne. Len pod dom, vycikat a hotovo.. dlhu prechádzku už mal cez deň
jasne ze by som sla...
Ak spia, ty mas babyfon na kamere (dobre maju dosah 500m) a ides len kusok pred dom, tak asi ano... cez den ani nahodou. Keby zaplacu si do 5 minut tam...
Samozrejme, že by som išla. Veď hádam nenechas psa trpieť 😬
Ak máš napr. Dva mobily (netreba sim, stačí wifi) alebo mobil a tablet, stačí si stiahnuť aplikáciu, spárovať zariadenia a budú fungovať ako baby monitor.
Tých aplikácii je veľa. Stačí pohľadať takú, ktorá ti bude vyhovovat.
@nefertiijti87 nie, v žiadnom prípade by som nenechala také malé deti samé. Vyvenči ho tesne predtým keď sa zvyknete chystat na spanie a zober ich so sebou.
@nefertiijti87 deti zvyknu po zaspati spociatku spat tvrdo...ak vies ze budu spat, tak 5 min je ok.
ak by to bolo nejaké rýchle vybehnutie von, tak to by som nechala. je to len chvíľka, pustila by som im nejakú rozprávku, alebo proste zabavila niečím, pri čom by som vedela, že vydržia a nebudú vymýšlať.
Tak dufajme, ze havo aj deti to vecer zvladli uz 🙂))
@simca06022011 jasne, zvládli sme všetko 😘😁
4 rocnu som nechavala samu, ked som vencila, na cca 10 minut...ale s 2 rocnym by som ju nenechala.
Ak vieš, že sa nebudia a máš niečo na kontrolu, tiež by som to možno skúsila, ale len na krátko 🙂
@nefertiijti87 niekedy staci ist len do sprchy, pustit si vodu a nepocujes nic, len mozes dufat, ze je vsetko ok. vyjst pred dvere na minutku by teda nemalo byt o moc inaksie, akurat hrozi riziko, ze sa vyvries, zabudnes kluc a pod.
@nefertiijti87 ani nahodou...za tych 5min sa mozu udiat sialene veci a zakon schvalnosti funguje