Ahojte baby, prosím vás o radu, zistila som, že som nebola na preventívke u zubára, teraz ked tam pojdem o kolko budem asi platit viac, je to fakt taká horibilná suma či ani nie....lebo ja mam pocit, že moja zubarka si pýta za všetko aj za pozdrav medzi dverami...dik za radu🙂
mala by mat cennik na viditelnom mieste... je tam urcene s a bez uhrady... hlanve sa treba na preventivku objednat ;)
minuly rok nebolo treba absolvovat preventivku, Krajci dal vynimku kvoli korone, tak staci absolvovat tento rok preventivku a potom by ste mali platit ako vzdy
ale u mojej zubarky je minimalny rozdiel, ci to ciastocne hradi poistovna, vacsinou tie doplatky poistenca su velmi podobne ako samoplatca
u deti mam to iste, na pohotovosti bolo cena za vytrhnutie mliecneho zubu o 5-10eur viac ako ked ideme k nasej zubarke cez poistovnu
@ellamaria zisti si na poisťovni či keď si spravíš preventívnu tento rok tak či ti bude platiť aj za tento. Ja som nebola vlani na preventívnej a koli corone to poisťovňa dala tak že nemusí byť preventívna spravená v predchádzajúcom roku ale pred zákrokom. Čiže stačí že jeden deň spraví preventívnu a na druhý ošetrí zub. Mne to tak zubarka spravila. A ešte som dostala preplatenie 30 € z doplatku. Ak je normálna zubarka vie ti poradiť
Ja mam zubara co nema zmluvu so ziadnou poistovnou takze vsetko si plne platim - napr blomba podla velkosti od 30€