Nebol Modrý koník kedysi o niečom inom?

simas21
26. nov 2013

Baby neotvaram tuto temu koli hadkam alekoli tomu ze som tu este dost kratku dobu ale stihla som si vsimnut zeza ten rok mozno vias sa tu toho moc pomenilo, co sa tyka pristupu maminiek, ohovaraniu, zneprijemnovaniu zivota inym...... toto bola kedisi pre mna stranka kde som naberala inspiracie prezerala fotky a inspirovavala sa, ale teraz?? Hruuuza... aky mate z toho dojem vy??? Ak sa tu zacne niekto hadat mazem to nepotrebujem to citat , prosim len normalne pocity anazory....

salome_82
26. nov 2013

Ja neviem ako to tu bolo v minulosti, takže neviem porovnať, ale zdieľam tvoje pocity. Vždy som mala názor, že keď je veľa báb pokope, nerobí to dobrotu a tu sa mi to len potvrdzuje. Už som si viac krát prečítala na tomto fóre posmešnú hlášku na to, že logom Modrého koníka je húpací koník - prečo asi... a veru veľakrát s tým musím súhlasiť. V podstate môjmu okoliu ani nehovorím, že chodím na MK, lebo sa za to aj hanbím. Občas sa tu však vyskytnú témy, ktoré ma zaujmú a preto sem chodím. Ostatné sa snažím vytesniť, i keď ma niektoré hlášky vedia vytočiť.

kveta
26. nov 2013

Postrehla som, ze par nickov, ktore som si vazila, sem uz nechodia... Ja uz tiez obmedzujem chodenie sem akurat tak na checknutie posty a pozretie tem, kde som v minulosti fungovala...

Problemy vidim tri:
1/ Admini sa tu tomu prestali venovat. Nemaju anilen snahu odpovedat na otazky v plene smerovane na ich nicky, nieto este upratat diskusie, ktore smeruju k vulgarizmom a utokom...
2/ Stranka zjavne toleruje agresivne PR niektorych firiem a dokonca maju stanovy osetrene tak, ze ak by na to uzivatelka priamo poukazala, tak by porusila stanovy /neprezradzat cudziu identitu.../.
3/ Zacala sa tolerovat agresivita prispevov a aj utoky v internej poste. Osobne mam skusenost, ze som dostavala velmi urazlive maily od dvoch osob. V jednom pripade som sa obratila na adminov a admin mi povedal, ze nemam prispievat na forum, ked nie som pripravena na kritiku. WTF? Takze mam tolerovat, ze mi niekto vypisuje o mne lzi, psychiatricke diagnozy, nadavky do kuriev, atd., ak chcem zotrvat na MK.

Hm, ked to tak po sebe citam, tak problem je tu z mojho pohladu len jeden: agresivita.

A aj preto uz par tyzdnov zvazujem uplny odchod z MK.

haslerka27
26. nov 2013

uz tu chodim pomenej,teda skoro vobec.ak tak z nudy a len kvoli foru.mamicky su tu extremne precitlivene,zrejme znudene zo stereotypy,velmi sa tu rozmaha bio -eko trend a antivakcinacne ci homeopaticke teorie a mne to pride ako dost prehnane....toto citat nepotrebujem...neptorebujem sa hadat a citat statusy o nextikovani a pod....a o dva dni mamicka pise,kedy pride rodicovsky prispevok lebo uz nema co do ust. nepaci sa mi toho viac ale je to na dlho..a tiez rozne zbierky,stale dokola ti isti ludia co nevedia co so zivotom

cairka
26. nov 2013

Neviem, chodím tu už roky , nikdy som nemala potrebu byť v každej téme, len vo vytipovaných a občas v nejakých novo vytvorených zaujímavých. Tak fungujem aj teraz. Nevidím problém. Vždy sa našli kozy, čo chceli len útočiť, anonymita je mocná.
Keď admini mazali a presúvali témy a príspevky, tak sa tu rozčuľovalo, že je demokracia a každý si môže napísať, čo chce. Keď prestali mazať, tak je zas zle 😀

Tie eko -, bio- , anti/očkovacie kampane si nevšímam, tak mi ani nevadia...čo ma nezaujme názvom, to neotvorím a ušetrím si nervy 😝