Chcela by som povzbudiť každého kto dlhé roky ako ja (12!!) nebol u zubára. Po zlej skúsenosti a bolesti ktorú si pamätám dodnes som mala hrozný blok ale zuby sa mi samozrejme začali kaziť , dve sa i odlomili a bolesti ktoré som prežívala cca rok a pol a pri dvoch malých deťoch neprajem nikomu. Po tých hrozných bolestiach som si povedala ze už stačilo. Zavolala som do zubarky nech mi pošlú výpis z karty a odniesla som ho k novej. K nej chodí aj manžel a je spokojný. Najprv som bola na preventívnu povedala co treba a už mám za sebou aj dentalnu hygienu aj plombovanie aj vytrhnuty zub. Nebojte sa určite je horšie nespat v noci pre bolesť zubov alebo nemoct ist vonku keď fúka vietor ako ist do zubára. Nájdite si takého ktorý má ľudský prístup a prežijete to všetko je už bezbolestne v dnešnej dobe majú nové prístroje a keď vám pichne injekciu nič necítite . Držím vám palce všetkým viem aký je to strach dnes som tam išla s plačom že mi budu trhať zub a nič som necítila len tlak. Odchádzala som s úsmevom a vatou 🙂 🙂 🙂
Ku nej má nasmeroval manžel
@deti95060810 pokazené boli len dve aj to za posledný roka pol pri deťoch... Samozrejme som ten zápach primerane riešila a myslím ze je veľa ľudí ktorým páchne z úst ...
Ja sa len cudujem tym mladym ludom,to je jedno,ci zeny,ci muzi,ze im nevadi,ked maju zuby pokazene.pripadne chybajuce.ved to uplne kazi dojem z cloveka.a smrad...fuj
to ti muselo už aj z pusy páchnuť od pokazených zubov....🙄