Nebojte sa zubára!

mixa89
12. mar 2020

Chcela by som povzbudiť každého kto dlhé roky ako ja (12!!) nebol u zubára. Po zlej skúsenosti a bolesti ktorú si pamätám dodnes som mala hrozný blok ale zuby sa mi samozrejme začali kaziť , dve sa i odlomili a bolesti ktoré som prežívala cca rok a pol a pri dvoch malých deťoch neprajem nikomu. Po tých hrozných bolestiach som si povedala ze už stačilo. Zavolala som do zubarky nech mi pošlú výpis z karty a odniesla som ho k novej. K nej chodí aj manžel a je spokojný. Najprv som bola na preventívnu povedala co treba a už mám za sebou aj dentalnu hygienu aj plombovanie aj vytrhnuty zub. Nebojte sa určite je horšie nespat v noci pre bolesť zubov alebo nemoct ist vonku keď fúka vietor ako ist do zubára. Nájdite si takého ktorý má ľudský prístup a prežijete to všetko je už bezbolestne v dnešnej dobe majú nové prístroje a keď vám pichne injekciu nič necítite . Držím vám palce všetkým viem aký je to strach dnes som tam išla s plačom že mi budu trhať zub a nič som necítila len tlak. Odchádzala som s úsmevom a vatou 🙂 🙂 🙂

Ku nej má nasmeroval manžel

deti95060810
12. mar 2020

to ti muselo už aj z pusy páchnuť od pokazených zubov....🙄

mixa89
autor
12. mar 2020

@deti95060810 pokazené boli len dve aj to za posledný roka pol pri deťoch... Samozrejme som ten zápach primerane riešila a myslím ze je veľa ľudí ktorým páchne z úst ...

tripetta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tripetta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
barboritta
14. mar 2020

Ja sa len cudujem tym mladym ludom,to je jedno,ci zeny,ci muzi,ze im nevadi,ked maju zuby pokazene.pripadne chybajuce.ved to uplne kazi dojem z cloveka.a smrad...fuj