Nebojíte sa chodiť do lesa, na turistiku a výlety bez partnerov a kamarátov?

unicornlady
14. jún 2021

Ahojte,

chodievate aj samé do lesa, na turistiku, výlety...? A necítite sa tam samé alebo nebojíte sa?
NIekedy je fakt problém niekoho vytiahnuť von.

suzitok
14. jún 2021

Ahoj, ja len v okoli nasej obce, bez problemov...ale niekedy sa obzeram dozadu na stromy a tak 😁 raz som počúvala nejake diskusie o zabitých ženách a ja akurat v strede lesa 😁 tak odporucam radsej pocuvat nieco ine...

unicornlady
autor
14. jún 2021

Trošku mi pozmenili názov. Hlavne mi ide o to, či vás to baví samých. Ako napr. nakupovať si najradšej nakupujem sama. Ale že by som sa napr. vybrala sama do lesa či zrúcaninu alebo do zahraničia, to zase nie.

renat04
14. jún 2021

chodievam na bicykli cez les a zatial som sa nemala coho bat 🙂 ano bavi ma to , mam cas pre seba a vyvetram si hlavu od mamickjovskych povinnosti 🙂

suzitok
14. jún 2021

Mna ano, nemam problém si nakúpiť, dokonca sa mi lepšie vybera, ked nemusim venovať pozornosť napriklad kamaratke....a niekedy clovek potrebuje cas pre seba, byt sam...ale to je u každého individuálne...ja som cely den v kolektíve, s ludmi, doma deti, chaos..takze pre mna je takyto druh "samoty" relaxom

ivangeline
14. jún 2021

Nie. Su zeny,ktore su dobrodruznejsie ako ja. Ja radsej s niekym. :D Rada cestujem sama.. vlaky,busy,rozne mesta..ale do prirody zas sama niee.

ckocka
14. jún 2021

@unicornlady Práve sa chystám do lesa, musím využiť priaznivé počasie. Niekedy sa až vonku rozhodnem kam pojdem, možem si zvoliť svoje tempo, možem sa vrátiť alebo zabočiť inam...
To všetko možem len keď idem sama, ak je nás viac už sa musím prisposobovať. Najradšej chodím sama.

irusa
14. jún 2021

ja sa skôr bojím medveďa, čo sa u nás potuluje 😀 ..inak nemám problém

andrea_82
14. jún 2021

na toto je ideálne mať psa. Moji chlapi nechcú, tak chodím so psom. 🙂

elizabet173
14. jún 2021

@unicornlady ano, ja najradsej chodim sama, alebo teda s partnerom. No nie nejako hlboko do lesa

sense
14. jún 2021

Nemsm problem ist sama do lesa, nemusim sa nikomu prisposobovat 😉

natallys
14. jún 2021

Zo začiatku som chodila sama, teraz už chodíme všetci 🙂 Je to príjený relax a dobre strávený čas s rodinou

tenerifka
14. jún 2021

bala by som sa, ci uz medveda, tulaveho psa alebo uchyla

katkamatka7
14. jún 2021

@unicornlady Áno, bez problémov. Cez deň v práci ľudí mnoho, takže byť sám je relax. Krátke vychádzky do prírody. Tam, kde to nepoznám, neschádzať z vyznačeného chodníka. Dlhé nepoznané trasy na turisticky rušnejšie miesta. Ale ako mám dieťa, tak len overené bezpečné rovinaté trasy v blízkosti.

trema
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
liusa82
14. jún 2021

Mne je to práveže otupné isť niekde sama len tak sa vybrať.Hoci aj na nákup.Vždycky musim s niekým kecať.A to je na tom čudné že som dosť introvert rada som sama ale to len doma🙂Do lesa by som sa vybrala aj sama ale za podmienky keby ten les je trebárs v dedine kde bývam a nie moc hlboko doň.Vtedy hej taká prechádzka na vyvetranie hlavy

jarnajar
14. jún 2021

Chodila som najradšej sama, až môjho muža som "zniesla". Asi to bolo znamenie, že je to ten pravý 🙂

derdia
14. jún 2021

@unicornlady ja by som sama nesla do lesa nikdy... Moja hlava vidi vo vsetkom nebezpecie, vraha, nasilnika🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😩😩😁😁😁takze moja orechadzka o samote by bola len o strachu.

bibasc
14. jún 2021

mne sa raz stalo, ze som bola sama v lese s 2 detmi (3 a 5r) nikde dookola ani nohy a zrazu pred nami velky vlciak :-O ja som myslela, ze infarkt dostanem kedze sa psov bojim. Tak mi nic ine nepapadlo, len stiahnut deti od neho co najdalej, cez maly potok som ich v zime povlacila 😀 a o par minut na to sa zjavil jeho majitel, som mu dobre vynadala.. debil, kebyze ho aspon niekde zdaleka vidim, ok, ale takto daleko pustit psa :-/ nikdy viac nejdem na prechadzku bez slzneho spreja. neviem ci mi to pomoze na psa ale tak pre moj pokoj v dusi 😀

papaya308
14. jún 2021

Chodím bežné sama s deťmi ak je muž v práci, akurát v posl.dobe mám obavy z medveďov

221girl
14. jún 2021

ja by som sa bála medveďov :D a nerada mám ticho, ale nákupy tiež najradšej sama :D a na dovolenku by som šla taktiež sama v pohode, keby nechce ísť. lepšie ako trčať doma

katkamatka7
14. jún 2021

Večer som sa vracala z turisticky rušnej cesty, sama, už som bola skoro v závere zostupu. V tme som zrazu začula vrčanie a uvidela približujúce sa červené svetlo. Sekundovú úvahu o čertovi vystriedala sekundová panika z nadprirodzených javov. Napätie ustúpilo, keď mi zdravý rozum napovedal, že je to pes s majiteľom.

h2
14. jún 2021

Ja som raz, ešte ako fakt mladá, možno tak 20-21 som mohla mať, bola sama na dovolenke v Tatrách. Tam je síce všade veľa turistov, ale jeden deň som išla aj do okolia Vernára, lebo odtiaľ pochádza mamina rodina a nikdy som tam ešte nebola, tak som išla. Autobusom. Prisadol si ku mne jeden milý deduško, rozprávali sme sa. Všetko bolo v pohode, kým sa neopýtal: "A medveďov sa nebojíte?" Nuž, nebála som sa, kým sa neopýtal. 😁 Potom už áno, v lese nebolo ani nohy, tak som vytiahla kľúče a štrngala nimi celú cestu.

hviera81
14. jún 2021

ja teda najradsej sama, nebala som sa vobec (v lese na teba ciha menej nebezpecenstva ako v meste), az kym ma vsetci nezacali plasit. no katastrofa. preto uz ani nehovorim, ze chodim sama lebo zase pride ze ma napadne diva svinka, uchylak a podobne. kym ta neplasia, nemyslis na to....

mimca77
14. jún 2021

Ja chodim velmi rada sama, hlavne kvoli tomu, ze sa nerada prisposobujem tempu a je to iny zazitok, ale vrelo neodporucam pri tom pocuvat podcast Vrazedne psyche 😀

jana_eyre_2
14. jún 2021

Mňa, muza a deti chodenie po lese veľmi baví, chodievame spolu.. sama som bola len s deťmi, ale úplne sama nie, neviem prečo to sa bojim.. mám bujnú fantáziu..

anonym0001
14. jún 2021

@unicornlady nie, precestovala som cely svet uplne sama. Do lesa chodim sama bezne. Sama sa bojim iba vnoci na Slovensku, ked zatvaraju krcmy a opilci okrikuju okoloiduce zeny a nikdy nevies, ktoremu prepne. Pripadne kauza "hovnoman" je tiez svetovou raritou, samozrejme sa to moze stat len na SK 🙄😅

missviolet
14. jún 2021

Naucila som sa chodit sama, inak by som dost vela casu len sedela doma a vies ty co... fakt sa mi to paci

anja27
14. jún 2021

@unicornlady ja som sla sama na predlzeny pobyt do Slovinska. Bola tam dalsia partia ludi s ktorymi som bola ked som mala chut a ked som chcela byt sama zasla som si aj na turu. Bolo to aktivne raft canyoning a za mna najlepsia dovolenka aku som absolvovala. Neskutocne som si to uzila 😁 a hlavne nemusela som sa prisposobovat stale niekomu. Ale tu sama nechodim na tury a tak lebo sa bojim medvedov 😁 inak by som sla.

janakuul
14. jún 2021

@unicornlady ja chodim sama fakt takmer vsade...kamaratky vydate,stertnut sa akosi tazko,keby mam cakat,kto bude mat kedy cas nedockam sa.Neviem mne nic zvlastne na tom nepride,idem ,pridem kedy chcem, kde chcem...do lesa uplne v pohode,na bicykli tak isto,na plavaren, so psom, aj v kine som bola sama (no co strasne som chcela vidiet ten film :D)aj na turach som uz sama bola uplna pohodka 🙂 aj v zahranici som viac krat bola sama,pracu som si nasla sama celkom na dlho...vela ludi z celeho sveta som tak stretla,takze som sa nie,ze ukludnila ale proste prisla na to,ze to je uplne v poriadku 🙂 asi som ja taky ani nie,ze samotar,ale no ked chcem idem a necakam pol roka komu sa bude chciet ist 🙂

simca06022011
14. jún 2021

chodim so psom :D