Bojím sa, že nikto nebude tak milovať moje deti ako ja. Bojím sa, že nikto ich nebude tak chrániť.
Denne tu čítam príspevky o finančných a partnerských problémoch. Sama som prispela pár prispevkami kde som riešila susedov, eshopy a švagrinu.
Prečo sa musí človek ocitnúť na hranici života a smrti aby si uvedomil, akí sme v tomto svete slabí?
Asi prežívaš ťažké časy. Viem ti nejako pomôcť?
Skus svoje deti vychovavat tak, aby dokazali zit plny a samostany zivot, aby neboli na laske a opatere zavisle… asi sa v tvojom zivote udialo nieco, co ta naozaj vystrasilo, tak ja len drzim palce, aby to na konci dna nebolo az take dramaticke, aby si si dlho uzivala svoje deti a lasku, ktora medzi vami je 💚
Ste veľmi zlaté ❤️❤️
Ďakujem za milé slová. Áno, som veľmi vystrašená, nedokážem spať ani triezvo myslieť. Ale jedine čo má z toho všetkého boli najviac, je to, čo moje deti?
Viem že sa viete vcítiť. Ste tiež matky.
A potom prichádzajú myšlienky na tých, ktorí sa chcú zabiť pre nejakú idiotskú školu...pre nejakú sprostú skúšku!!!!! Pre nejakú debilnu hypotéku!!! Pre nejakého uchylneho idiota!!!
Nič iné teraz pre mňa nie je dôležité len byť tu pre moje deti ktoré ma potrebujú. Sú to škôlkári.
Ďakujem za slová, ktoré naozaj teraz veľmi potrebujem počuť
A ešte niečo chcem napísať.
Nikdy sa nenechajte odbiť lekarom bagatelizovanim vašich problémov. Stojte si za svojim a trvanie na kompletným vyšetrením. Radšej byť trápna, ako to nechať tak. Preháňajte. Inak vás odignoruju.
*trvajte na kompletnom
@vanilkovazmrzka ako to myslíš, aby neboli na láske závislé?
Kazda matka si mysli ze prave jej deti su
vynimocne . A pre cudzich ludi budu ajtak vzdy len nejake obycajne decka ktorych je vsade dost.
Ty tiez nemas patent na nesmrtelnost a mozes tu zo selundy na sekundu tu nebyt. A deti musis vychovavat tak aby dokazali v buducnosti prezit v spolocnosti aj bez neustalych barliciek
@martinmmartin máš asi problém čítať s porozumením.. autorka prežíva ťažké obdobie a je asi možnosť že tu pre svoje deti nebude.. a ty jej splechnes do diskusie toto.. 😳 nie je tajomstvo, že niekedy je lepšie byť ticho ak nevieš povzbudiť..
@martinmmartin tak toto je ale totalne nevhodny prispevok v tejto situacii, asi nevies citat medzi riadkami co autorka naznacuje, vsak?
Uplny suhlas, ludia riesia uplne banality, je toho plny konik, ale zabudaju na to, co je skutocne dolezite. Drzim silno palce, aby to dobre dopadlo 😊
@lelelienka Autorka sa boji ze jej decka nebude nikto tak milovat ako ona a nebude ich nikto chranit tak ako ona ? Vitaj v realite . Autorka tiez nemiluje a nechrani cudzie decka na ukor svojich a to ze nikto iny nebude rovnako milovat a chranit tie jej , je uplne spravne a velmi dobry system ako prezit na tejto planete .
Ak sa boji musi naucit svoje decka nestat za matkinou suknou non stop ale naucit ich na to ze sa spoliehat maju hlavne na seba
Rozumiem ti. Pred zhruba dvadsiatimi rokmi som bola v podobnej situácii. Niekoľko mesiacov som čakala na presnejšiu dg. Či to bude tá, na ktorú sú lieky, ktoré chorobu zabrzdia, alebo mám pred sebou rok, maximálne štyri. Najmladšia bola na prvom stupni. Človek vtedy naozaj veľa vecí prehodnotí. Mne vtedy psychicky najviac pomohol manžel a dobrá kamarátka, pred ktorou som sa mohla vyplakať (bola som naozaj zúfalá). A katastrofický scenár, ako to ja nazývam. Ten si vždy vypracujem, keď dôjde k nejakej kríze. Skrátka, čo by sa dalo spraviť, ak by došlo k najhoršiemu. Minimalizovať škody. Znie to pesimisticky, ale mňa to vždy upokojí, ukáže, že je vždy nejaká cesta. So mnou či bezo mňa. Trochu som si zvykla uvažovať stoicky. A zatiaľ som ešte žiaden nemusela použiť 😉. Ja som mala šťastie. Síce s obmedzeniami, ale ide to. Prajem ti, aby sa to minimálne tak dobre vyriešilo aj u teba. Budem na teba myslieť.
@martinmmartin hlavne škôlkári sú na takúto odolnosť dobre pripravené. Martin, netreba pozametať dvor, alebo také niečo? To bude užitočnejšie.
Prajem Ti, nech je všetko co najlepšie, ako len môže byt!!! Všetko na svete zvladnes💗 celý vesmír sa spojí a zvládneš!
A máš pravdu, vo všetkom
@martinmmartin vôbec čítate všetky tu napísané správy od autorky? Vy ste si zapamätali len jednu vetu,že sa bojí,že nikto nebude milovať jej deti ako ona. Neviete čítať medzi riadkami a empatie Vám nič nehovorí.
Prajem veľa síl na zvládnutie všetkého.🌹
@martinmmartin este raz si precitaj vsetky jej prispevky a mozno pochopis…alebo aj nie ale uz sa radsej nevyjadruj. Presne pre taketo pripady by mali existovat aj dislike tlacitka…
Zvládneš to 🍀 prajem veľa síl do každého dňa
Si na ne sama? Ja by som to až tak negatívne nevidela zvlášť ak máš dve tie si vedia byť do budúcna oporou. Ja keď tak zvažujem ak by sa so mnou niečo stalo a prišla by si po mňa tá mrcha ..... ze svet pôjde ďalej, dcerka ma otca, príbuzných a príde ten čas kedy sa osamostatni. Je veľa ľudí čo prišli o rodica alebo rodičov keď boli malí a dali to a majú nádherný zivot. Tým by som sa v tvojej situácii nezatazovala.
Co sa týka teba sustred sa na seba, uži si každú minútu a aj keď sa zázraky nedeju často niekomu sa udeju a jeden zo 100 alebo z 1000 niekde predsa musí byť..... a aj keby sa zázrak neudial, ver ze tvoje deti to dajú a budú šťastné tak ten čas ktory máš sa snaž využiť na iné veci ako trápením sa nad tým co nezmeníš.....
PS: momentálne asi prežívaš obdobie ktorého sa osobne najviac desim ja .....
Nik nebude milovat tvoje deti tak ako ty. Ale budu milovane. Vies preco? Lebo z tvojich prispevkov vyplyva, ze si im vliala lasku, ktoru budu prirodzene rozdavat a tym pritahovat. Vela, vela sil prajem ❤️❤️❤️
A vies, ze mas pravdu? Nikdy nikto nebude milovat tvoje deti tak, ako ty. A preto je tvojou ulohou naucit ich milovat samych seba. Nie cez pychu a namyslenost. Ale cez sebalasku sebahodnotu.
@martinmmartin vies, ze som pred cca 15 rokmi prezivala podobny strach ako autorka? Strach, kto sa o ne postara? Skolkar a dieta na 1. stupni sa starali o mna 😔
Neprajem ti to. Ani tvojej pripadnej partnerke a pripadnym vasim detom.
Ste úplne úžasné!
❤️❤️❤️
Naozaj krásne upokojujúce slová a dobré rady. Neskutočne ste mi pohladili dušu. Veľmi mi pomohlo čítať tieto riadky a vaše skúsenosti. Tiež vám prajem všetko dobré a hlavne zdravie!
Všetko sa veľmi komplikuje, ale neostáva mi nič iné len bojovať.
@martinmmartin nedávno som bola "svedkom" kde behom 2 mesiacov deti prišli o mamu. Myslíš že to vzali len tak? Jedna sa o malé deti ktoré nechodia do školy ešte. Ako také deti pripravis na to že mamu nikdy neuvidia?
Je mi luto cim prechadzas,tvoje deti maju otca on bude ten kto ich ude milovat tak ako ty.Drzim palce,snad sa osud v tvoj prospech obrati aby si bol pri detoch co najdlhsie.
Tento strach je asi najväčší strach všetkých...teda takmer všetkých matiek 🥺ja viem že neexistujú slová ktoré by ťa ubezpečili že všetko bude dobré,no,z celého srdca ti prajem aby všetko nakoniec dopadlo 🙏🤞✊❤❤❤tak že tu budeš pre svoje deti veľmi, veľmi ,veľmi dlho 🙏🙏🥰
Povedz si, ze si zdrava, precit to💚vizualizuj si, ako budete tancovat na stuzkovej,.. ak chces, napis mi🌞
Až teraz si uvedomujem, pre aké malichernosti si my ľudia robíme ťažké hlavy
Nič nieje dôležitejšie ako zdravie. Ani škola, ani frajer, ani peniaze....