Nebezpečné znamienka

sirema
30. jan 2018

Ahojte, ja som taky strachoprdko, tak sa vas chcem opytat, ci mi viete - hlavne teda podla skusenosti napisat, ktore typy znamienok su tie nebezpecne - ci zalezi od velkosti, ci su vypukle atd..nemam ich vela, fakt len par, ale som ten typ, co sa rychlo necha vystrasit..u koznej som nedavno bola na kontrole znamienok, ale nepamatam si, ci zrovna to, co ma teraz trapi, mi tiez kontrolovala a nechcem tam behat kazdu chvilu..

seblicek
30. jan 2018

Pokiaľ viem tak znamienka kontroluje pravidelne, aspoň teda moja kožná. Každé znamienko je individuálne, ale väčšinou pozerajú tie väčšie.

tomaas
30. jan 2018

ahoj, okrem veľkosti, tá môže ale nemusí byť dôležitá, je potrebné sa zamyslieť, či sa ti v poslednej dobe - nezväčšilo, nezmenilo tvar, nekrvácalo, nemá atypický tvar... či si bola na dovolenke, nespálila sa, sleduj genetiku a preddispozície, ale naj čo je dôležité - je kvalitatívna zmena v znamienku. Odporúčam využit nejaký kupon kde ti znamienko pozrú cez lupu za pár sekund

ukulela
30. jan 2018

tie vypukle su skor estetickym problemom. nebezpecne su take, ktore menia tvar, maju trebars zacervenane okolie, ale to by si si vsimla. ja som si prave tie vytrcajuce davala vyberat, robievaju aj biopsiu pri tom, ci bolo vsetko OK.

klaudi31
31. jan 2018

Tak ako ti už písali, treba sledovať ako sa tie znamienka správajú, či nemenia tvar a podobne. Pokiaľ by ťa ale nejako svrbelo, bolelo alebo čokoľvek tak by som zašla ku kožnej, lepšie je mať istotu 🙂

nanka55
31. jan 2018

dakujem pekne

viera27
2. feb 2018

velke/vypukle su skoro vzdy v pohode. nebezpecne su tmave, nevypukle, nepravidelny tvar, rastuce.